Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Unelmien liikuntapäivä on koko Suomen Liikunnan PopUp-päivä.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Unelmien liikuntapäivä on koko Suomen Liikunnan PopUp-päivä."— Esityksen transkriptio:

1

2 Unelmien liikuntapäivä on koko Suomen Liikunnan PopUp-päivä

3 UNELMIEN LIIKUNTAPÄIVÄ JÄRJESTETÄÄN 10.5.

4 Tapahtuman järjestävät tuhannet suomalaiset yksityishenkilöt, yritykset, järjestöt, seurat, lajiliitot, kunnat, koulut ja muut organisaatiot – sinä, minä ja me kaikki.

5 Teidän ei tarvitse itse järjestää tapahtumaa. Teidän tehtävänne on innostaa muut osallistumaan Unelmien liikuntapäivään

6 KAUPALLISET TOIMIJAT Tapahtuman kriteerit täyttäviä yritystilaisuuksia Tarjouksia, myyntiä Lajiesittelyjä kilpailuja KOULUT JA OPPILAITOKSET Luokkien välisiä turnauksia Opettajat vastaan oppilaat kisoja Yhteistyössä seurojen kanssa lajiesittelyjä Kilpailuja HENKILÖSTÖLIIKUNTA Mahdollisuus järjestää henkilöstöliikuntaa julkisissa tiloissa (puistot, kentät…) Yritykset voivat haastaa toisiaan vaikka päällään seisontaan. Polttopalloa Cooperin testi AVOIMET PUISTOT Puistoissa on tilaa järjestää avoimia liikunnallisia tapahtumia Myös maksullisia treenejä Liikunnalliset urheiluvälinekirppikset JULKISET LIIKUNTAPAIKAT Vapaa pääsy Liikuntatoimen esittelyjä Kilpailuja Huippu-urheilijavierailuja TYÖPAIKOILLA Taukojumppaa Kävelypalavereita Liikuntaohjeistuksia Yrityksen oma tapahtuma YKSITYISET LIIKUNTAKESKUKSET Avoimet ovet Liikuntaneuvontaa Tarjouksia Haastetempauksia jäsenille KADUT, TORIT, PIHAT… Kulttuurikävelyt Parkour-kurssit ja kisat Sirkusryhmät Skeittarit Hulluttelut ja kummat uudet lajit URHEILUKENTÄT Avoimia turnauksia Liikuntaseurojen avoimet harjoitukset ja lajiesittelyt Avoin kenttä liikuntatempauksille LIIKUNTAPAIKAT ULKONA Ihmisten omia tapahtumia Yritysten, yhdistysten jne. Tapahtumia Ad Hoc liikuntaa Mitä näistä teidän jäsenenne/toimipisteenne voisivat toteuttaa

7 Mitä yhdistys voi tehdä? Esimerkiksi jotain näistä: Innostaa jäsenet kutsumaan naapurit yhteiselle kävelylenkille Pitää kävelykokouksen Järjestää ohjatun ohjatun liikuntatapahtuman Järjestää leikkipuistossa lasten juoksukilpailun Toteuttaa linturetken jäsenistölle …. Oma tapahtuma voi olla melkein mitä tahansa. Tärkeää on, että se ilmoitetaan mukaan unelmienliikuntapäivä.fi www-sivuilla.

8 Mitä lajiliitto voi tehdä? Esimerkiksi jotain näistä: Innostaa jäsenseurat ohjeistamaan seurojen joukkueet järjestämään avoimet harjoitukset ja hankkimaan siten uusia pelaajia. Luoda omalle lajille ominaisen unelmien liikuntapäivän tapahtumakonseptin. Pitää huoli, että kaikki lajiliiton verkostoissa tietävät tapahtumasta Järjestää osallistuville seuroille aktivoivan kilpailun. Esim. Eniten uusia harrastajia hankkinut seura saa varustelahjakortin. …. Lajiliitto voi järjestää myös tapahtuman esim.sponsoreilleen.

9 Mitä urheiluseura voi tehdä? Esimerkiksi jotain näistä: Järjestää avoimet harjoitukset ja tehdä jäsenhankintaa Järjestää turnauksen tai peli-illan Järjestää ohjatun liikuntatapahtuman Järjestää lajikokeiluja tms. yhteistyössä koulujen ja päiväkotien kanssa Järjestää julkisella paikalla ison tapahtuman, johon kutsutaan osallistumaan suuri yleisö. …. Oma tapahtuma voi olla melkein mitä tahansa. Tärkeää on, että se ilmoitetaan mukaan unelmienliikuntapäivä.fi www-sivuilla.

10 Mitä koulu voi tehdä? Esimerkiksi jotain näistä: Järjestää luokkien välisen turnauksen Haastaa naapurikoulut tai vaikka työpaikat urheilukilpailuun Ulkoiluttaa vanhuksia Tehdä luontoretken Tehdä yhteistyötä urheiluseurojen kanssa ja mahdollistaa lajikokeilut Järjestää tanssiaiset tai muun liikunnallisen tapahtuman yhteisölle …. Oma tapahtuma voi olla melkein mitä tahansa. Tärkeää on, että se ilmoitetaan mukaan unelmienliikuntapäivä.fi www-sivuilla.

11 Mitä liikuntakeskus voi tehdä? Esimerkiksi jotain näistä: Järjestää avoimet ovet keskuksessa Järjestää puistojumpan, yhteislenkin tai muun tapahtuman Tarjota alennuksia palveluistaan Tarjota Personal trainer tuokioita/laiteopastuksia Toteuttaa haastekampanjan, turnauksen tai kilpailut …. Oma tapahtuma voi olla melkein mitä tahansa. Tärkeää on, että se ilmoitetaan mukaan unelmienliikuntapäivä.fi www-sivuilla.

12 Mitä yritys/ muu työpaikka voi tehdä? Esimerkiksi jotain näistä: Järjestää Tyky-päivän Päästää työntekijät osallistumaan tapahtumaan työajalla Kannustaa työntekijöitä järjestämään yhdessä liikuntatapahtuman Tarjota tilansa Unelmien liikuntapäivätapahtumien käyttöön Järjestää asiakkailleen liikuntatapahtuman Toteuttaa markkinointitempauksen liikunnallisella teemalla Pitää kävelypalaverin …. Oma tapahtuma voi olla melkein mitä tahansa. Tärkeää on, että se ilmoitetaan mukaan unelmienliikuntapäivä.fi www-sivuilla.

13 JOS SE LIITTYY LIIKUNTAAN JA TAPAHTUU 10.5. – SE ON OSA UNELMIEN LIIKUNTAPÄIVÄÄ Tarkoituksena on innostaa mukaan lähtevien organisaatioiden toimesta kunkin järjestön, yrityksen, seuran, kaupungin ja viraston jäsenet, asiakkaat, asukkaat, omistajat, joukkueet jne. Järjestämään tapahtumia. Tarkoitus on, että tapahtumat tehdään ainakin ruohonjuuritasolla. Meidän kaikkien muiden tärkein rooli tapahtumassa on innostaa ja mahdollistaa ruohonjuuritason toimijoiden aktiivisuus.

14 Tärkeintä on saada syntymään paljon tapahtumia, jotka ilmoitetaan osoitteeseen:, unelmienliikuntapäivä.f i

15 Unelmien liikuntapäivän tausta Liikkujan polku verkostossa syntyi idea liikunnan popup –päivästä ja yhteistyöstä Liiku terveemmäksi päivän ja vuoden 2016 toteutuksesta vastaavan Yksi elämän kanssa. Tapahtumaa edistävät suomalaisten terveys-, liikunta- ja urheiluorganisaatioiden verkostot. Unelmien liikuntapäivä on osa Maailman terveysjärjestö WHO:n Move for Health tapahtumapäivää. Päivä on myös startti isommalle unelmalle. Se jatkuu syyskuussa ”Liikkumisen unelmakuukautena” ja huipentuu ”Liikkumisen unelmavuoteen 2017”

16 Ohjeita tapahtuman markkinointiin ja viestintään julkaistaan ilmoittautumistyökalun avautuessa.

17 25.2.2016 aukeaa ilmoittautuminen osoitteessa Unelmienliikuntapäivä.fi


Lataa ppt "Unelmien liikuntapäivä on koko Suomen Liikunnan PopUp-päivä."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google