KJT Haukat 02 Iso tavoite opetella urheilullisuutta ja elämänhallintaa

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Märsky Koripallovalmennus. Koripallovalmennus:  Anton Mirolybov  Juha Dahlström 0400 –  Jussi Laakso
Advertisements

Märsky Koripallovalmennus.
Tervarit Juniorit Juventus 04 Vanhempainpalaveri
PELAAJAPOLKU EDUSTUS Joukkuetoiminta pojatJoukkuetoiminta tytöt Salamat B Salamat A Salamat G - F Salamat C Kiekkokoulu Salamat E – C2 Try-out pelitason.
Pajulahden leiri HJK Arabia -06 HJK Töölö -06 Marko Hirvonen
Harrastekiekon starttipalaveri harrasteliigat
RPS.
KJT E02 Vanhempainkokous , esityslista
Harrastekiekon starttipalaveri III-V divisioonat Suomen Jääkiekkoliitto1.
Suomen Jääkiekkoliitto / Kimmo Oikarinen1 D- junioreiden YA/SM pelaaminen
Pelikirja D-tytöt YlöR JOUKKUE Joukkueessa on kenttäpelaajia ja vaihtopelaajia Kaikki pelaajat ovat kavereita Auta kaveria  1. ja 2. kosketus.
FC WILD VALMENNUSLINJA versio 2011/ Harjoitukset Taito, taito ja taito  Nopeudesta ei hyötyä jos ei taitoa, harjoitukset pallollisia Liikkuva.
Loiskeen junioritoiminta
Kurra 2003 TT-Kulta Turnaus la
PEPO E11 Kausi 2014.
P06-joukkueen vanhempainilta
E-Kinkunsulatusturnaus Raksila 2, Oulu.
YLEISTÄ Tavoitteena tarjota mukavaa ja kehittävää jalkapallotoimintaa pojan kykyjen ja innokkuuden ja vanhempien panostusvalmiuden mukaisesti HJS E10-05.
Vantaalaisten 93 ikäluokan joukkueiden muodostaminen kaudelle 2008/2009 (Materiaali jaetaan sähköisesti)
Tips Tykittäjät 02 Vanhempainilta
E - AKATEMIA HJS E11 Sinivalkoinen
LePa P03 vanhempien kokous
FC HONKA - XX Toimintasuunnitelma Kausi FC HONKA - XX Toimintasuunnitelma 1.Pelaajat Pelaajaluettelo 2.Valmentajat Valmentajat/Yhteystiedot 3.Joukkueenjohtaja.
T YTÖT 00 ALOITUSPALAVERI KAUDELLE Jäähallin kokoustila.
FC HONKA AKATEMIA.
HyPS P06 Joukkueen omat säännöt 1. 2 Säännöt Kannustamme reilusti ja rehdisti kaikkia, emme arvostele toisten suorituksia Kiusaamissa ja häiriökäyttätymisissä.
Ohjeistus VJS Talvi-Liiga toimintaan VJS Talvi-Liiga 4v4.
Harrastekiekon starttipalaveri Stadi- ja Töölöliigat
T01-04 vanhempainilta pe Harjoitukset Sarjat Turnaukset Jalkapalloleiri Talous Ilmoittautumistilaisuus Muuta.
E04 KAUDELLA Dffff.
VANHEMPAINILTA TI VALMENTAJAT Minna ja Taika A-ryhmä Marika ja Henna B-ryhmä.
D AM tytöt Vanhempainpalaveri ABC Teivo.
Harjoitellaan 6 viikon jaksoissa. Jaksojen välissä voi miettiä siirtymistä seuraavaan asiaan tai kerrata vanhaa. 1. Jakso Viikot marras-joulukuu.
Vanhempien tapaaminen P05 Torstai Leppävaaran UP kahvio.
NuPS T03 Pelaajapalaveri Joukkueen NuPS T03 pelaajat
Harjoitellaan 6 viikon jaksoissa. Jaksojen välissä voi miettiä siirtymistä seuraavaan asiaan tai kerrata vanhaa. 1. Jakso Viikot marras-joulukuu.
Harjoitellaan 6 viikon jaksoissa. Jaksojen välissä voi miettiä siirtymistä seuraavaan asiaan tai kerrata vanhaa. 1. Jakso Viikot marras-joulukuu.
Valmentajakoulutus Harjoittelun suunnittelu Liedon Pallo Hannu Paatelo.
Blues MK 00. Kausi Valmennus: Tuomas Tierala & Toni Lemettinen – Mv-valmentaja Lari Kaukonen Pelaajia 17+3 Tapahtumia väh. 5 kertaa viikossa – 4.
Espoolainen pesisperhe vm ”Yhdessä energistä pesäpalloa”
Vanhempien palaveri  Viimekauden tilinpäätös  Harjoittelu / Pelit  Lohkojaot  Toimihenkilöt  Toimitsija ryhmät  Kevennys  Budjetti
Vanhempainilta LePa P Ohjelma Budjetti Toimihenkilöt Valmennus ja tapahtumat.
JIPPO Valmennus ja taustat Päävalmentaja:Jouni Lehtimäki 2. Valmentaja:Hannu Kraft Valmentaja:Tero Tahvanainen Fysiikkavalmentaja:Antti Alamäki.
TALENTTIPELAAJAN VUOSIKELLO JÄRVENPÄÄN PALLOSEURASSA Lahjakkaiden pelaajien kehittäminen yksilöllisemmin Vuosikello on valmentajan tukena yksilövalmennuksessa.
07 – Vanhempainilta Kauden avaus Kiekko-Vantaa Itä Ry.
Harjoitellaan 6 viikon jaksoissa. Jaksojen välissä voi miettiä siirtymistä seuraavaan asiaan tai kerrata vanhaa. 1. Jakso Viikot marras-joulukuu.
MASU 08 VANHEMPAINPALAVERI
EVU PiTa 03 Vanhempainkokous
Helsingin NMKY Kausi 2016 – 2017 C-pojat
E2-pojat kaudella
Vanhempainkokous.
Tips P05 haaste 2017 Uusi kausi käynnistyi Marraskuun alussa ja niin peli kuin harjoitusryhmät hakivat muotoaan jonkin aikaa ennen kuin saavuttivat nykyisen.
MASU 08 VANHEMPAINPALAVERI
VANHEMPAINKOKOUS , Gatorade Center – Hockey Ala Carte
JoJo Kimmo Kiiski Vastuuvalmentaja Mika Virtanen
ORGANISOINNIN PERUSTEET
07 East + West Kausisuunnitelma
ASIALISTA/MUISTIO Kesäharjoittelu
Vanhempien rooli lapsen harrastuksessa
HCK SALAMAT -10 Moi! Olemme HCK Salamat 2010-syntyneiden lasten jääkiekkojoukkue. Meitä on tällä hetkellä 21 innokasta pientä pelaajaa. Meillä on reilu.
Komeetat B-jun B-jun- joukkuetta Joukkueenjohtajat
EPS T11 Vanhempainkokous
URHEILUTOIMINTALINJAUS
Nimenhuuto Treenit: Ottelut:
Komeetat 05 vanhempainpalaveri
LISÄKILPAILUSÄÄNTÖMUUTOSESITYKSET
HPK-Juniorijääkiekko ry
Sarjapalaveri
MAALIVAHTIPELI ja MAALIVAHTIVALMENNUS
LUONNE – Omistajuus kehittymisestä
Esityksen transkriptio:

KJT Haukat 02 Iso tavoite opetella urheilullisuutta ja elämänhallintaa → ruoka → lepo → omatoiminen liikunta Pelaajilla murrosikä → muistetaan korostaa kärsivällisyyttä kotona ja harjoituksissa → ahkerat palkitaan lopulta

Harjoittelu / pelaaminen Vaatimustaso korkealla! Kaikille samat sisällöt harjoituksissa pääsääntöisesti Lähestytään kilpakiekko ikää → opetellaan sen lainalaisuuksia → peliaika ei aina jakaudu tasan! Peleihin paikalle 1h 15min ennen Joukkueenvaatetus päällä peleissä → näytetään joukkueelta, toimitaan joukkueena

Sarjojen pelijoukkueet Ilmoitettu joukkueet Liiga(KJT paidat), divisioona(Haukat), AA(Haukat) ja A tasoille(KJT) Kaikille nimetään ns. kotijoukkue → perheet voivat suunnitella viikonloppuja Sarjoissa pyritään kierrättämään pelaajia sääntöjen sallimissa rajoissa → EI KIERRÄTETÄ KIERRÄTYKSEN ILOSTA! PITÄÄ LÖYTYÄ PERUSTELUT! Mahdolliset muutokset peliryhmiin ilmoitetaan torstain harjoitusten jälkeen

Siirtokarenssit sarjoissa Liiga ↔ divisioona Kaksi pelattua peliä, niin saa palata lähtötasolle AAA ↔ AA AA ↔ A Ei karensseja Saman sarjatason joukkueissa ei saa liikkua kuin sarjatauolla jouluna

Ilmoitukset Poissaolo ilmoitukset Nimenhuuto AINA IN / OUT! + poissaolot soittamalla valmentajalle! → vastuunkannon opettelua Talvella ilmoittamattomista poissaoloista sanktioita → yksi peli huilia

Muuta Tarjolla vanhempainvitonen → sovi aika Tonin kanssa harjoitusten yhteyteen Pelaajille arkiliikunta/someaika/uni mittaus → viikon jakso Päivät pitkiä → ravinnon/nesteiden saanti tärkeää VÄLIPALAA MUKAAN HARJOITUKSIIN JA KOULUUN!

Muuta Kiusaamiseen ja hölmöilyihin edelleen nolla toleranssi ja niihin puututaan tarvittaessa → koulu ja vapaa-aika enemmän perheiden asia!