Millainen meidän luokka on? Oppilaat kertovat.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Mihin lapsi vanhempaa tarvitsee?
Advertisements

Taivaassa tavataan Villen isoisä on kuollut.
Ranskan A2-etäopetus Turussa  Adoben Connect Pro –verkkokokousjärjestelmä  oppilaita /luokka-aste, etäringissä 2-3 koulua  jokaisella tietokone,
Ranskan etäopetus alakoulussa
Kasvaako pääni, kun opin?
Tässä on Saku. Hänellä ei ole tänään mitään tekemistä.
KiVa Koulu -ohjelma Kiusaamista ennaltaehkäisevä ja vähentävä toimenpideohjelma KiVa Koulu ei ole ohimenevä ”projekti”, vaan pysyvä toimintatapa kiusaamisen.
Toimintaohjeet opelle
Useita vuosia sitten eräässä perheessä, aikana, jolloin rahaa oli vähän, isä rankaisi 5 vuotiasta tytyärtään, joka oli hävittänyt arvokkaan esineen.
Mihin lapsi vanhempaa tarvitsee?
Ajatuksia elämästä..
Oppimisen pelejä alakouluun
Joyn tarina. Olen Joy, 10 vuotta vanha. Tykkään pelata verkkopalloa ystävieni kanssa!
Kuvakäsikirjoitus.
14 websuunnitteluvinkkiä!
MILLAINEN ON HYVÄ ÄITI TAI ISÄ?
Lupa tulla näkyväksi Kemissä
©Tampereen kaupunki 1 Harrastava iltapäivä -toiminta (Hip) Kysely oppilaille kevät 2009 Hankekoordinaattori Leena Tiainen Tampereen kaupunki Hyvinvointipalvelut.
Mariamin tarina. Nimeni on Mariam ja olen 13 vuotta. Asun pienessä kylässä Ugandassa. Tykkään tehdä ruokaa oman puutarhamme antimista.
Lasten suusta.
Kaikille kaveri -vanhempainilta
Arviointikysely alaluokkien oppilaille 2013 Generated on :37.
TASAPAINON RAKENTAMINEN
Rippikoulu ja nuoren hyvinvointi Avainsanat LIMINAALISUUS JA INTENSIIVINEN YHTEISÖLLISYYS KIUSAAMATTOMUUS PUHTAAN PÖYDÄN MAHDOLLISUUS SUORITTAMISEN VÄHÄISYYS.
O PPILAITOKSEN ARVIOINTI 2014 Opiskelijakyselyn tulokset.
Keskustelun maksiimit
 Luokille jaettiin sisävälkkäpäivät.  Auditorio on hiljaiseen välitunnin viettoon tarkoitettu.  Pommarissa vapaampaa välitunnin viettoa.  Valvojat.
Vapaa-aika ja harrastukset lukea lukeminen Minä luen
JOPO, joustava perusopetus 8-9 lk.
3. luokan englanti Vanhempainilta
LUOKAN PELISÄÄNNÖT Millainen on luokka, jossa on hyvä opiskella ja missä on hyvä luokkahenki ? Jokainen kirjoittaa paperille aiheesta 4-6 asiaa. Jaetaan.
Nastolan kunnan oppilaiden ajatuksia tulevaisuuden koulusta.
Pedagogisen toimikunnan 11. kokouksen muistio
Raunistulan koulun oppimis- ja osallisuuskysely luokille syyskuussa OHJE: Opettaja ohjaa työskentelyä. Kuva/dia heijastetaan videokameralla.
MIHIN LAPSI VANHEMPAA TARVITSEE?
Päivänavaus Rukous on silta Joskus sisimpäämme kasvaa ilon kukkamaa. Kaikki on niin hyvin, että ihan naurattaa. Silloin tuntuu, että rukouskin.
ASUNTOLAKYSELY 2016 Kysely tehtiin paperiversiona, joka jaettiin kaikille paikalla olleille sillä hetkellä 65 nuorelle, joista palautuksen teki 49 nuorta.
LUOKAN SÄÄNNÖT 3.b. 1.EI SAA KIUSATA 2. PITÄÄ ANTAA TYÖRAUHA.
Opiskelijoiden palautteita Villa Elban ryhmäytymispäivältä ”Terveisiä Villa Elbaan!” Kansilehtivaihtoehto.
Lauseet.
Oma polkuni työelämään
Hyvää elämää maaseudulla
Kouluruokailun tyytyväisyyskysely 2016
Oppilaskysely 2017 Perusopetuspalvelut
Kysely ykkösille 16AB 2016.
Nuorten työpaja Tyttösalibandyseminaari
Oppilaskysely2017 Jynkänlahden koulu
KOTOUTTAMISPERHELUOKKA
Luen, kirjoitan ja kerron
Kansainvälisyyspäivät Seinäjoella
Mucho ruido y pocas nueces… El ruido = melu La nuez = pähkinä
Tervetuloa Joensuun Lyseon peruskouluun
Opetussuunnitelma uudistui – mikä muuttuu?
KOLKKIEN VANHEMPAINILTA
3. luokan englanti Vanhempainilta
Tervetuloa vanhempainiltaan
3. luokan englanti Vanhempainilta
Lukiossa on tärkeää saada hyviä arvosanoja.
Jyväskylän vierailu
Valtuustoaloite aamu- ja iltapäivätoiminnan toimintamaksuihin liittyen
Tervetuloa kouluun!.
1. luokkien vanhempainilta
Valtakunnallinen Koululaiskysely 2017: Koululaisilla paljon kiinnostusta harrastaa monipuolisesti - mieleinen harrastus löytymättä joka viidennellä Neuvotteleva.
Case: ”Ruoka-listalla kaali-kääryleitä”
Dino isona YÖ-ryhmän tapaaminen
Vapaa aika, ulkoiset uhat ja muut esiin tulleet asiat
TERVEYSTIETO 8 Aloitus.
Jangsterit- nuoret hoivaajat meillä ja muualla -hanke
Tervetuloa uudelle luokalle!
Esityksen transkriptio:

Millainen meidän luokka on? Oppilaat kertovat. Välillä mekkala, mukava, kiva, vähän ja joskus villi, välillä villi ja välillä rauhallinen, liikunnan ystävä, hauska, tosi äänekäs ja hauska, vilkas, tosi kiva,vilkas ja meluisa, hassu ja kiva, tosi kiva. Me ollaan välillä meluisia, mutta kun ope sanoo: - Hiljaa! me totellaan.

Mitä hyvää on uudessa koulussa? Tekniset jutut, tarvikkeet (esim. puukäsityön työkalut), kivat opet, korikeinut, luokka on helppo löytää, isot tilat, uudet kaverit, liikuntasali, kivat laitteet, hyvät liikunnan tunnit ja ympäristöopin tunnit, välkät on kivat, uudet tilat ja pyörivät tuolit, uusi ja hauska ope, täällä on hauskaa, paljon uusia kavereita, tosi paljon tilaa, kaikki kaverit ovat samanlaisia kuin ennenkin,

Mistä en tykkää uudessa koulussa? Kaikki luokat ovat samaan aikaan välkällä, ihmisten määrä, mausteiden kanssa pelleily, liikaa oppilaita, välkällä ei ole tilaa, ruokala on sotkuinen, liian vähän kenkäeteisiä, pieni piha ja pieni luokka, ei olla Ahmoolla, ei ole nurmikkoa, liian paljon asfalttia, on joskus tylsää, jotkut kiroilevat, pahaa ruokaa

Mikä on parasta perheessäni ja vanhemmissani? He pitävät ulkoilusta, tekevät ruokaa, antavat paljon vapauksia, ovat anteeksiantavia, vievät kaikkialle viikonloppuisin, ovat kivoja, antavat ostaa K-16 pelejä itse, ovat tosi hauskoja ja kivoja, ostavat minulle kaikkea, parasta on ihan kaikki, kuuntelevat minua ja antavat työrauhan, auttavat minua kaikessa, antavat pelata Pokemonia joka päivä, päästävät kaverit kylään, antavat herkkua.

Jos saisin muuttaa yhden asian vanhemmissani, se olisi... Ostaisivat minulle uuden kännyn, en muuttaisi mitään, huutokohtaukset, ostaisivat kaikkea mitä haluaisin, isä auttaisi toisia, vanhemmat eivät riitelisi, etteivät he hermostuisi, puhelimen käyttöajat ja -säännöt, antaisivat omaa rauhaa, eivät huutaisi, että äiti ei olisi siivoushullu ja isä ostaisi mitä vaan, vanhemmat olisivat anteeksiantavia ja kiltimpiä, huutaisivat vähemmän, antaisivat valvoa pitempään.

Mitä hyvää on opessa? Antoi pelata Pokemonia liikan tunnilla, mukava, hauska, liikunnallinen, kiva, ei huuda yhtään, kaikki, ei huuda: päät kiinni!, pitää huolen hiljaisuudesta, tosi kiva, antaa herkkua, urheilullinen, ope lukee ääneen

Mitä muuttaisit opessa? Ope antaisi pitää leffapäivän ja saisi tuoda karkkia, vähemmän läksyä, ostaisi kaikille tabletit ja pelattaisiin Pokemonia, ei mitään. Hölmöilijät eivät saisi jatkaa hommia, mutta muut saisivat.