Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Dino isona YÖ-ryhmän tapaaminen 29.1.2018.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Dino isona YÖ-ryhmän tapaaminen 29.1.2018."— Esityksen transkriptio:

1 Dino isona YÖ-ryhmän tapaaminen

2 Halusimme kysyä lapsilta, mitä Dino haluaa tehdä isona
Haluttiin suunnata katse tulevaan. Aiheiksi valikoitui oma koti, työ/koulu ja vapaa-aika. Aihetta käsiteltiin Dino-hahmon ja keskustelumaton avulla. Keskustelumattoa varten tarvittiin kynnysmatto, papunetistä tulostettuja irtokuvia sekä tarranauhaa, jolla kuvat jäävät paremmin kiinni mattoon.

3 Dino haluaa asua rivitalossa kaupungissa yksin
Dino haluaa asua rivitalossa kaupungissa yksin. Hän haluaa opiskella siivoustehtäviä. Vapaa-ajalla hän haluaa tehdä kaikenlaista: uida, retkeillä, tanssia, soittaa musiikkia, näytellä, seinä kiipeillä, pelata koripalloa, pelata playstationilla, käydä discossa, ratsastaa, leireillä, rentoutua ja olla aistihuoneessa.

4 Dino haluaa isona asua maalla rivitalossa yksin
Dino haluaa isona asua maalla rivitalossa yksin. Hän haluaa opiskella rakennustehtäviä. Vapaa-ajalla hän haluaa urheilla (erityisesti uida ja seinä kiipeillä), telttailla sekä pelailla playstationilla.

5 Tässä on Dinon aikataulu isona
Tässä on Dinon aikataulu isona. Aikataulua voi lukea oikealta vasemmalle, kukin sarake on aina yksi viikonpäivä. Esim. maanantaina Dino haluaa olla maalla lasten ja lemmikkien kanssa, olla töissä kaupassa ja pelata koripalloa. Tiistaina hän haluaa pelata playstationilla, urheilla, olla töissä päiväkodissa sekä hoitoalalla ja ratsastaa.

6 Dino haluaa isona asua maalla kerrostalossa yhdessä tyttö/poikaystävän ja lastensa kanssa. Hän opiskelee koulussa kuljetusalan töitä. Vapaa-ajalla Dino käy kuntosalilla ja soittaa musiikkia.

7 Dino haluaa isona asua maalla omakotitalossa ystävien kanssa
Dino haluaa isona asua maalla omakotitalossa ystävien kanssa. Koulussa hän opiskelee toimistotöitä. Vapaa-ajalla Dino käy discossa ja ratsastamassa.

8 Aikuisten huomioita Kuvat pitää olla tarkasti mietitty. Esim. osa lapsista haluaa valita kaikki kuvat, jos niitä on liikaa. Kuvat on myös pohdittava tarkkaan. Esim. erilaisten ammattien valinta pitää tiedostaa, että valitsee ammatteja mahdollisimman monipuolisesti. Tärkeää on tarjota myös tyhjiä kuvia, joihin voi tarpeen mukaan piirtää sopivan kuvan / kirjoittaa sopivan toiminnon. Tehtävän olisi voinut tehdä myös perinteisemmän keskustelumaton avulla, jossa alas laitettaisiin aihe ja ylös asteikko, esim. ”tykkää” ja ”ei tykkää” ja lapsi saisi lajitella kuvat asteikolle. Nyt halusimme kuitenkin rakentaa kokonaisen kuvan yhdelle matolle.

9 Löydä meidät: www.innokyla.fi/web/tyotila3989514 www.ulapland.fi/vamo
KIITOS! Löydä meidät:


Lataa ppt "Dino isona YÖ-ryhmän tapaaminen 29.1.2018."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google