Työhyvinvointiasi ajatellen Needlite™ Needlite™ hyödyt

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
TAITOTASO 1 = ALKEISTAIDOT
Advertisements

 Valtaosa tutkimuksista viittaa siihen, että kahvilla on enemmän hyviä kuin huonoja terveysvaikutuksia  Tutkimusten perusteella kahvi muun muassa vähentää.
Puimuri - kaava.
Tuotekehityksen perusteet Valaiseva polkupyörän ajotietokone Tuomas Kultala & Mikko Kuusirati 2008.
VALAISTUS KYLPYHUONE, WC JA SAUNA Minna Lännenmäki
Käytä työaikasi siihen minkä osaat ja mihin sinut on palkattu
Seminaari Tampereella MENITUKI-OHJELMA.
Sijaisvanhemmuus ja henkinen hyvinvointi. 1.Palauta usein mieleesi, ettet ole syypää lapsen ongelmiin, et ole niistä vastuussa, mutta voit toimia ensisijaisena.
FISH! Parantaa työmoraalia ja saa sinut rakastamaan työntekoa!
Matchsaver esitelmä Markku Syväniemi – Regional Sales Director
TYÖHYVINVOINTI: MITÄ JA MIKSI?
Copyright © Tekes Cleantech-yritykset ”Viisi tähteä”
Nettipuhelinvaihde Nettipuhelin VoIP-vaihde on tarpeeseen mukautuva ja joustava yrityksille ja yhteisöille sopiva erittäin kustannustehokas puhelinvaihde.
LIIKUTTAVAN HYVÄ HENKILÖKUNTA Hämeenlinna
(Light emitting diode)
Työeläkekuntoutus © Tapiola-ryhmä.
ERILAISIA TYÖSUHTEITA JA TYÖNTEON MUOTOJA
PANK – seminaari Tekninen valiokunta Tekninen valiokunta Pitkän tähtäyksen tavoite Luodaan ja parannetaan edellytyksiä asfalttiteknologian ja.
TALOUDEN TASAPAINOTTAMIS- JA TUOTTAVUUSOHJELMA Vuosille
TYÖTERVEYSHUOLTO MUKANA HYVISSÄ RATKAISUISSA
Clean Energy (CE) Projektianalyysi kurssi Esittelyosion yhteenveto © Minister of Natural Resources Canada 2001 – Kuva : Nordex Gmbh.
Tupakointi ja työelämä
Lissabon -valaisin Lissabon työpistevalaisimessa on 8W LED energiataloudellinen valonlähde. 3- osainen varsi mahdollistaa valaisimen sijoittamisen aina.
Miten sinä voit torjua ilmastonmuutosta? EUROPEAN COMMISSION FEBRUARY 2009 Ilmastonmuutos.
Toivoisitko… Vähemmän stressiä? Enemmän suorituskykyä?... työssä... perheessä liikunnassa... opiskelussa.
2/2009 Kiina. 2/2009 Kiina ja CIMOn yhteistyökumppani: Mitä ulkomaalaisen harjoittelijan tulisi ottaa huomioon? ”Kunnioita kiinalaista kulttuuria, kunnioita.
VARHAISKASVATUKSEN LIIKUNTASUOSITUKSET
1 TUTKITTAVAA KOHDETTA KUTSUTAAN SYSTEEMIKSI
W w w. h a m k. f i HYVÄ JA TUOTTAVA TYÖELÄMÄ TYÖYHTEISÖN DYNAAMINEN VALMENNUS mi.
Ilmastonmuutos Ilmasto on meidän onneksemme pysynyt viime aikoina samana. Lisääntyvien kasvihuonekaasujen myötä ilmasto kuitenkin uhkaa muuttua ja näin.
Ilo irti työmatkasta! Valtakunnallisen Pyöräilyviikon teemana on työmatkapyöräily. VINKKEJÄ TYÖNANTAJALLE Tähän aineistoon on koottu helposti.
Yrittäjien hyvinvointikilta® yrittäjien hyvinvointia tukemassa Yrittäjien hyvinvointikilta on Suomen Mielenterveysseuran ja Suomen Yrittäjien kehittämä.
VEROHALLINTO ESITTÄÄ Uusi yrittäjä pulassa Pimeä työ pettää Sinä valitset! 1.
Pysy hyvässä työvireessä TOUKOKUU. ISTOCK Jätteenkuljettajat tuntevat väsymystä työpäivän aikana Näin jäteautonkuljettajat vastasivat kyselyssä ”Improving.
Älyenergimittarit ja säätölaitteet Laitekokeilu Ilmastokadulla.
Kari Heikkilä TYÖYHTEISÖÄ HYVINVOINTIA TUKEVA JOHTAMINEN MOTTO MOTTO Onnistunut johtaminen edellyttää työpaikan henkilöiden valoisten puolien löytämistä.
MYYNNIN TUOTEKANSIO. Yrityksemme tuotteet ja palvelut Led-valaistus Vanhojen loisteputkien tilalle vaihdettavat led- valoputket E27 kantaiset led-polttimot.
Tunnettavuuden lisääminen Voimme kasvattaa näkyvyyttä joko tiedottamalla tai kokemusten jakamisella 1 Piirin 100-vuotisjuhlan koordinaattorin koulutus.
Tietoa valaistuksesta Valaistus voi kuluttaa paljon energiaa toimistoissa ja tuotantolaitoksissa. Kokemus on osoittanut, että energiaa saadaan säästettyä.
HYVINVOINTIANALYYSI: EDUT YRITYKSILLE
Suomen UNICEFin vapaaehtoistoiminnan kysely 2017
Pysy hyvässä työvireessä
Nuoren urheilijan ravitsemus
Ilmaston vaikutus maatalouteen
TYÖLLISTYMISEN EDISTÄMINEN ASUKASTUVILLA
Työelämään tutustuja yrityksessä/työpaikassa
Alfa LED T y ö h v i n o t a s A j e l
Diasonic Slim T y ö h v i n o t a s A j e l
Lissabon valaisin T y ö h v i n o t a s A j e l
Suomen talouden tulevaisuus
Jalkatuki TC190 Flex T y ö h v i n o t a s A j e l T y ö h v i n o t a
MUSIIKKI VALINNAISAINEENA
Diasonic DL91 T y ö h v i n o t a s A j e l
T y ö h v i n o t a s A j e l ONGO®Stand tuo liikkuvuuden aina toimistosta tuotantotiloihin asti. Joustavaksi asennettu keskus sarake tuo aktiivisen istumisen.
Viestit kansalaisille, ammattilaisille ja päättäjille
Jalkatuki SJI T y ö h v i n o t a s A j e l T y ö h v i n o t a s A j
ENERGIANSÄÄSTÖVIIKKO 2015
Yritykseni pahimmat kilpailijat
Madrid valaisin T y ö h v i n o t a s A j e l
Luku 09 Tunteiden säätely ja psyykkinen hyvinvointi.
8. Luokkalaisten TET Tämä esitys käsittelee PowerPointin uusia ominaisuuksia. Se kannattaa katsella diaesityksenä. Näistä dioista saat ideoita esityksiin,
Hyvän mielen pelit ry Innovatiivista koulutusta ja työharjoittelua mielenterveyskuntoutujille IT-, peli- ja media-alan parissa Tommi Gustafsson, hallituksen.
INVERTTERI Maalämpöpumppu
TYÖHYVINVOINTI: MITÄ JA MIKSI?
Kesärehut 2016 PV / Rypsirouhehinnoittelu
Kestävää kasvua ja työtä – Suomen rakennerahasto-ohjelma
Psykologi Vilhelmiina Välimäki
HYVINVOINTIANALYYSI: EDUT YRITYKSILLE
Esityksen transkriptio:

Työhyvinvointiasi ajatellen Needlite™ Needlite™ hyödyt Päivänvaloa sinulle Aseta Needlite™ työpöytäsi reunoille niin, että päivänvalo valaisee sinut ja työpöytäsi kokonaan. ”Kylvet” energiaa antavassa päivänvalossa koko työpäiväsi ajan ja saat automaattisesti kaikki valon tuomat edut ilman että käytät aikaasi siihen. Lisäenergiaa helposti ja yksinkertaisesti Tutkimukset ovat osoittaneet, että päivänvalo antaa enemmän energiaa ja parantaa muun muassa tuottavuutta ja keskittymiskykyä. Needlite™ käyttää energiaa säästävää LED-tekniikka. Needlite™ ;n käyttäminen on yksinkertaista. Päätät itse mikä valoteho sopii sinulle parhaiten joko kosketuksella alumiinijalkaan tai sovelluksella minkä avulla on mahdollista mm. säätää valon tehoa. Needlite™ hyödyt 1. Vaikuttaa positiivisesti työpäivän vireystasoon 2. Auttaa kaamosoireisiin ja kaamosmasennukseen 3. Lisää työntekijöiden hyvinvointia ja jaksamista sekä työpaikalla että vapaa-ajalla 4. Kun työntekijöiden hyvinvointi paranee, vaikuttaa se myös positiivisesti yrityksen tuottavuuteen 5. Vähentää sairauspoissaoloja 6. Päivänvaloa mahdollista saada koko päiväksi toimistoon, myös talvella! Tekniset tiedot: Valon lämpö: 6 500 Kelvin (cool white) - Valoteho 10.000 Luksia 8 cm (per valaisin) Valon tehokkuus 109 lm/W - Käyttöikä: 15 000 tuntia CE-hyväksytty -CEC taso 5 - 2 vuoden takuu Tuotenumero: NL1001 ERGONOMIATUOTE.FI