Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Tupakointi ja työelämä

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Tupakointi ja työelämä"— Esityksen transkriptio:

1 Tupakointi ja työelämä

2 Laki suojelee työntekijää
Työnantajalla on lain mukaan velvollisuus huolehtia, että kukaan ei altistu työpaikalla terveydelle haitalliselle tupakansavulle. Työnantajalla on velvollisuus huolehtia työntekijöiden turvallisuudesta. Tupakansavu on syöpävaarallinen aine ja terveydelle haitallista monella muullakin tavalla.

3 Savuton työpaikka Työpaikat voivat edistää tupakoimattomuutta julistautumalla savuttomiksi työpaikoiksi. SAVUTON TYÖPAIKKA: Tupakointi on kielletty kaikkialla sisätiloissa (ei tupakkahuoneita/koppeja) Ulkona tupakointi ei häiritse muita Tupakointi on kielletty työaikana Henkilökuntaa tuetaan tupakoinnin lopettamisessa EDUT: Parantaa terveyttä ja työkykyä Lisää henkilöstön työhyvinvointia Taloudelliset hyödyt työnantajalle

4 Tupakointi ei kuulu imagoon
Asiakaspalvelun laatu Uskottavuus ammattilaisena, ammattietiikka Yrityksen maine

5 Pohdittavaksi Lopettaisitko tupakoinnin saadaksesi hyvän työpaikan tai bonusta? Onko olemassa ammatteja, joihin tupakointi ei sovi? Entä ammatteja, joihin tupakointi ikään kuin kuuluu? Entä oma tuleva ammattisi? Kuuluuko siihen tupakointi vai tupakoimattomuus? Poltetaanko työpaikoilla paljon vai vähän? Tupakoinnin hyvät ja huonot puolet?


Lataa ppt "Tupakointi ja työelämä"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google