Tonttu Pakkasyö on ja leiskuen pohja loimuja viskoo.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Taivas…. Miten pääsen sinne?.
Advertisements

Muistoissa....
Kevät on se hankalaa kun jäät sulaa keväällä koemme todellista jääpulaa avantoa ei ole silloin missään minne mennä lämpimissään.
Onneni on olla Herraa lähellä
RUKOILEMME YHDESSÄ.
JALANJÄLJET HIEKASSA - käännös englanninkielisestä tekstistä
OI KATSOHAN LINTUA OKSALLA PUUN
RAKKAUS USKO TOIVO - ihmiseltä ihmiselle
”Niille, jotka olivat tätä kuulemassa, Jeesus esitti vielä vertauksen, koska hän oli jo lähellä Jerusalemia ja monet luulivat Jumalan valtakunnan ilmestyvän.
Naisen ainoa vika.
© Carita Jaden seikkailu Osa 1 Ala tulla jo!
Ystävä hyvä kuulespa tätä…
KUVAKÄSIKIRJOITUS OPISKELIJAN VIIKKO + EXTRA Henrietta Partanen, Aki Hurtig.
NÄEN SEURAKUNNAN... Apt.2:41 -. Näky ohjaa Perus asiakirjat ovat: Arvot ja näky Matt.22:6.
Olet ehkä ollut retkellä
JEESUS EI SÄÄSTELE SANOJA… Matt 11: JEESUS EI SÄÄSTELE SANOJA… 1. VOIKO IHMINEN ITSE TEHDÄ PARANNUKSEN JA USKOA? 2. LAKI JA EVANKELIUMI.
Pieniä hetkiä.
Minna Saarenpää, Tiia Virtanen, Riikka Trygg, Pauliina Kielinen
Hepr. 1:1-2 Arvoisa Sisärengaslainen, Heprealaiskirjettä on vanhastaan sanottu Paavalin kirjeeksi heprealaisille. Tässä määrittelyssä lienee kaikki väärin.
Kiinan varhaisuskonnot
Kiitos sulle Jumalani.
TURUN LINNAN TONTTU-UKKO Zachris Topelius.  Merkittävillä rakennuksilla on ollut suojelija, hyvä haltija  Tontut ovat olleet hyviä henkiä siinä.
Kuvakäsis – Miksi pipo pitää laittaa hihaan?
ENKELIT.
Jesuksen lapsuus.
Tapahtukoon sinun tahtosi
Muodollinen subjekti. Kaduilla tuulee…… IT  Kello on 8.15  On tiistai  On marraskuu  Keskustasta on 2 km koululle  On + 4 astetta  On sateista.
Havainto. Taivaalla näkyvistä kohteista tutuimpia on Otava, eli Ursa Major (Iso Karhu) Se kiertyy öisellä vaelluksella Pohjantähden ympärillä.
JEESUKSEN LAPSUUS.
Punahilkka Maiju, Iina ja Veera..
Muodollinen subjekti. Kaduilla tuulee……  Kello on 8.15  On tiistai  On marraskuu  Keskustasta on 2 km koululle  On + 4 astetta  On sateista  Sataa.
Matkalla.
TÄHDENLENTO.
Pyhittäjä Arseni Konevitsalainen. Pyhittäjä Arseni Konevitsalainen syntyi Novgorodin lähistöllä ja sai hyvän kristillisen kasvatuksen. Ammatiltaan hän.
Niko Saarinen.
PYHÄ KOLMINAISUUS Stefan Holm: Kirkon jäsenenä – Oppikirja 9. luokalle. Kappale 7. Kuvat:
KRISTUS 9lk/UO2.
Ylistä Herraa, minun sieluni, ja kaikki mitä minussa on, ylistä Hänen pyhää nimeään! Psalmi 103 San. Petrus Ahonen Säv. Petrus Ahonen Copyright © 2009.
Taivaan valtakunta on valo maailmalle. Sanomamme ikuinen soikoon kaikkialle; Heikot nostetaan, väsyneitä kannetaan, köyhyys poistetaan, nääntyneitä ruokitaan.
Joulun runoja © Jorma Piippo. Musta joulu Maa oli valkoinen viime viikolla, lunta oli mukavasti, sopivasti. Tuntui hyvältä, kun tuli lumi, ei ollut synkkää,
Hei! Minä olen Mustafa. Minä tulen Syyriasta. Kuka sinä olet? Mistä sinä tulet?
Reformaatio ja pyhäkoulu
Kevätjuhla Varissuon koulu.
Ohjelmointi ja laiteympäristö Rovaniemi
Kristinuskon oppi maailman suurin uskonto (2,1 mrd kannattajaa), perustuu Jeesus Nasaretilaisen toimintaan ja julistukseen Yhteinen historia juutalaisuuden.
Tervetuloa.
Joululauluja 2016 Joulujuhlan laulut.
Tule mukaan Suomen suurimpaan LEIJONA-joukkueeseen!
Raamattuprojekti Dia 1. OTSIKKO Dia 6
Joulujuhla.
LIIKENNE.
Juutalaisten ja kristittyjen pyhä kirja
Moraalinen todistus eli Jumala omantunnon asettajana
Tulkoon joulu Niityillä lunta, hiljaiset kadut
Joulu saapuu jokaiselle
Joulu on taas.
Kristinuskon oppi usko yhteen, kolmiyhteiseen Jumalaan : Isä (kaikkivaltias Luoja) – Poika (Jeesus Kristus, pelastaja) – Pyhä Henki (Pyhittäjä) pelastushistoria:
Juutalaiset ja joulu.
TULKOON JOULU 1. Niityllä lunta, hiljaiset kadut,
taakse jo jäänyt on syksyn lohduttomuus.
Muistojen virta, lapsuuden sadut.
Sanoma joulun on uusi mahdollisuus.
Tulkoon joulu.
Jos sinulla vain on hieman aikaa keskittyä...
Teemu Selänne.
ALUSTUS USKON JA TIEDON FOORUMISSA ARJA SIIKSTRÖM
:,: Tänään kasvaa meille
Kansa joka tänäänkin vaeltaa
Yllä vallan maailman. Yllä kaiken voiman valtavan. Yllä tiedon ja viisaan ihmisen on valta, voima, viisaus Jeesuksen.
”,”Sulle soikoon ikuinen ylistyslaulu.
:,: Tulkoon valtakuntasi, tapahtukoon tahtosi, maan päällä niin kuin taivaassa. Tulkoon valtakuntasi, tapahtukoon tahtosi, maan päällä niin kuin taivaassa.
Ylistäkää Herraa taivas ja maa
Esityksen transkriptio:

Tonttu Pakkasyö on ja leiskuen pohja loimuja viskoo. Kansa kartanon hiljaisen yösydän untaan kiskoo. Ääneti kuu käy kulkuaan, puissa lunta on valkeanaan, kattojen päällä on lunta. Tonttu vaan ei saa unta.

Ladosta tulee, hankeen jää harmaana uksen suuhun, vanhaan tapaansa tirkistää kohti taivasta kuuhun, Katsoo metsää, min hongat on tuulensuojana kartanon, miettivi suuntaan sataan ainaista ongelmataan

Partaa sivellen aprikoi, puistaa päätä ja haastaa: ”Ei, tätä ymmärtää en voi, ei, tää pulma on vasta.” Heittää tapaansa järkevään taas jo pois nämä vaivat pään, lähtee toimeen ja työhön, lähtee puuhiinsa yöhön

Tonttu Pakkasyö on ja leiskuen pohja loimuja viskoo. Kansa kartanon hiljaisen aamuhun untaan kiskoo. Ääneti kuu käy laskemaan, puissa lunta on valkeanaan, kattojen päällä on lunta. Tonttu vaan ei saa unta.

Hei tonttu-ukot hyppikää :Hei, tonttu-ukot hyppikää, nyt on riemun raikkahin aika!: Hetken kestää elämä ja sekin synkkää ja ikävä Hei, tonttu-ukot hyppikää, nyt on riemu raikkahin aika!

Enkeli taivaan lausui näin Miks hämmästyitte säikähtäin? Mä suuren ilon ilmoitan maan kansoille nyt tulevan.

Herramme kristus teille nyt on tänään tänne syntynyt Herramme kristus teille nyt on tänään tänne syntynyt. Ja tää on teille merkiksi: seimessä lapsi makaapi.

Nyt Jumalalle kunnia, kun antoi ainoon poikansa Nyt Jumalalle kunnia, kun antoi ainoon poikansa. Siit enkelitkin riemuiten veisaavat hälle kiitoksen.