Lionien Satavuotisjuhlan muistokolikko

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
-23. maailmanjamboree järjestetään Japanissa Yamaguchin maakunnassa Leirille odotetaan noin partiolaista yli 150 maasta. -Maailmanjamboree.
Advertisements

Varainhankinnan uusi aikakausi!
Hampuri, Saksa Löytää suunta, joka mahdollistaa Lions Clubs Internationalin saavuttavan sen täyden potentiaalin kansainvälisenä.
Ystävän avulla apua yksinäiseen arkeen
Useita vuosia sitten eräässä perheessä, aikana, jolloin rahaa oli vähän, isä rankaisi 5 vuotiasta tytyärtään, joka oli hävittänyt arvokkaan esineen.
Uuden jäsenen perehdytys
Bensan hinta Hyvää päivää, Olen kuullut ennustettavan, että bensan hinta saattaa syksyyn mennessä nousta litralta jopa € 1,90 :een.
ALERT LIONIEN ALERT OHJELMA Jokaisella paikkakunnalla tulisi olla toimintasuunnitelma hätätilanteita varten. Jokaisella paikkakunnalla tulisi olla toimintasuunnitelma.
Uuden klubin perustaminen Anna ihmisille valta muuttaa omaa elämäänsä sekä muiden elämää.
Kaikki lioneista Historia Organisaatio Palvelu
Yksi rokote, yksi elämä: Lionien tuhkarokko-ohjelma
Laajennustoiminnan tärkeys. 2Lions Clubs InternationalLaajennustoiminnan tärkeys Miksi laajennus on tärkeää? Jäsenkannan uudistaminen ja kasvattaminen.
ROTARACT Rotarypiirissä /2006 Esa Irri, Tampereen Rotaract-klubi.
Säätiön tarkoitus, toimintatavat, Arne Ritari -killan jäsenmaksut
1 Tervetuloa maailman suurimpaan palvelujärjestöön Olet Lion Tiivistetty esitys Lions-järjestöstä ja - toiminnasta uuden lionin perehdytykseen (syksy 2009)
Kansainvälinen Lions-järjestö
LIONS INTERNATIONAL LEO MONINKERTAISPIIRI 107 SUOMI LEO MULTIPLE DISTRICT 107 FINLAND * Yhdessä haasteisiin * * Tillsammans inför utmaningar.
Lions Clubs International MD 107 Finland Suomen Lions-liitto r.y./Lionsklubin johtaminen RJ/OE Lions-toiminta on meidän yhteinen iloinen asia.
PID Harri Ala-Kuljusta 2. kansainvälinen varapresidentti SUOMI JOHTOON Kampanjan tavoite.
KLUBI ja KLUBIVIRAT. KLUBIN TARKOITUS Luoda ja ylläpitää yhteisymmärryksen henkeä maailman kaikkien kansojen kesken.Luoda ja ylläpitää yhteisymmärryksen.
Suomi johtoon kampanja Tilanne Elokuu Harri Ala-Kulju.
Suomalainen mount everestillä
Pietari Brahen rotaryklubi ROTARYSÄÄTIÖ Pekka Heikkinen Rotarytietous Pietari Brahen rotaryklubi säätiöasiamies.
Käyttöohje: Kuinka lisätä käyttäjä ryhmääsi. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Ystävyytesi on: arvokas aarre....
N-piirin johtamisvalmennus Lionsklubin muutosjohtaminen.
Yleiskatsaus LCI:n 100-vuotisjuhlan teemaan & viimeisimmät tiedot 100-vuotisjuhlan palveluhaasteesta Hyvät lionystävät. Vaikka 100-vuotisjuhlaan on vielä.
Sight First II Lahjoitussitoumukset PID Harri Ala-Kulju 1 Näkemisen puolesta kampanjan loppuhuipennus Suomessa Maaliskuu - Toukokuu 2008.
Lentokone on juuri putoamassa. Koneessa on 5 matkustajaa mutta vain 4 laskuvarjoa.
Jalanjäljet... Näyttävät meille missä olemme olleet Osoittavat suunnan
JÄRJESTÖN HISTORIA JA ORGANISAATIO. MERKKIPAALUJA 1917 Järjestö perustettiin USA:ssa 1920 Järjestöstä tuli kansainvälinen, kun Kanadaan perustettiin ensimmäinen.
Lähetysopetus rippikoulussa Esimerkkejä lähetysoppitunnilla käsiteltävistä asioista.
Ennen kuin aloitat. Apua saat oman klubin IT-vastaavalta tai elektronisesta oppimiskeskuksesta osoitteessa: Tämä koulutus tulee.
Vaihtoehdot session 12 oph 1 Vauvan pitäminen Sijaisvanhemmuus Adoptio Abortti.
Ota vastaan tämä ainutlaatuinen tilaisuus Pyydämme sinua liittymään ainutlaatuiseen lionjohtajien ryhmään, joka on valmis siirtämään Lions Clubs Internationalia.
Onnittelut, piirien 100- vuotisjuhlan koordinaattorit! Piirin 100-vuotisjuhlan koordinaattoreiden koulutus 1.
Viestintäkoulutus PDG Maija-Liisa Heikkilä.
Lionsklubien kansainvälinen järjestö juhlii 100 palvelun vuotta.
Lions Clubs Internationalilla on uusi jäsenyyteen liittyvä palkinto-ohjelma, jonka kautta annetaan tunnustusta lioneille, jotka auttavat järjestöä kasvamaan.
Lions tietoa uusille jäsenille
Vuosikello Heinä-Elokuu Syys-Lokakuu Marras-Joulukuu
Lions Clubs Internationalin tarina
D-piirin lionspinssiviikko
"Missä tarve, siellä Lion"
PDG Maija-Liisa Heikkilä
Lions tietoa Presidenteille
21 Kansantalous on koko Suomen talous s
Lions tietoa uusille jäsenille
Kansainvälisen jäsenmaksun maksutavat 2017
ROTARACT–toiminta pähkinänkuoressa
Liikuntasosialisoituminen ja liikuntasuhde
Palveleminen “klubin konsulttina”
Mitä hyötyä on olla Lions-klubin jäsen?
Enkeli-Klubi.
DG Aarto ja lion Airi Mäkinen
Lähetysopetus rippikoulussa
Yhteistyö piirin LCIF-koordinaattorin kanssa
Global Action Team Maailmanlaajuinen toimintaryhmä
Lions tietoa uusille jäsenille
Maailmanlaajuinen toimintatiimi (GAT)
Lions Pass the Plate #lionspasstheplate
ARS ADRESSI MUISTAMISEEN ARS ADRESSI ONNITTELUUN
Jangsterit- nuoret hoivaajat meillä ja muualla -hanke
Vuosikello Heinä-Elokuu Syys-Lokakuu Marras-Joulukuu
Leijonahenki  Ne, joille osa leijonan on suotu, on jatkajia aatteen arvokkaan. Nuo sukupolvet, ennen meitä luotu, sen perinnöksi jätti aikanaan. Ja henki,
Jäsenhankinta ja –huolto 2019
Kampanja lionien palvelun voimaannuttamiseksi
“Paristo” pakohuone This project has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme under grant agreement.
[Klubin nimi tähän] Jäsenkyselyn tulokset.
Lähetysopetus rippikoulussa
Esityksen transkriptio:

Lionien Satavuotisjuhlan muistokolikko

Century of Service -hopeadollari Ammattilaisten tekemä Myytävänä rajoitettu määrä Myytävänä rajoitetun ajan Todennettu 100 vuotta jatkuneen humanitaarisen palvelun kunniaksi Lions Clubs International ja Yhdysvaltain rahapaja ovat luoneet yhden unssin painavan, ammattimaisesti tuotetun hopeadollarin. Kolikkoa on myytävänä rajoitettu määrä. Yhdysvaltain rahapaja valmistaa enintään 400 000 lionien satavuotisjuhlan kolikkoa. Kun nämä kolikot on myyty, uusia ei tule myyntiin. Kolikkoja tulee olemaan rajallinen määrä, mutta sen lisäksi sitä myydään rajallisen ajan: vuoden 2017 kalenterivuoden ajan. Tämän kolikon hankkiminen on siis kerran elämässä eteen tuleva mahdollisuus. Jokainen kolikko on sen omassa kauniissa laatikossa ja sen mukana tulee aitoustodistus.

Lionien historia Etupuoli Toinen puoli Nämä kuvat ovat ensimmäisestä painetusta kolikosta, joka valmistui Yhdysvaltain rahapajassa Philadelphiassa, Pennsylvanian osavaltiossa 9.11.2016. Kolikon design on ammattilaisten suunnittelema ja siinä on runsaasti symboliikkaa lionien palvelun ensimmäiseltä vuosisadalta. Kolikon etupuolella on Melvin Jones ja Lions Clubs -logo. Kolikon toisella puolella on leijonien perhe maapallon edessä, edustaen maailmanlaajuista järjestöämme. Melvin Jones ja Lions Clubs -logo Leijonien perhe maapallon edessä

Yksi kolikko - monta tarkoitusta Yhdysvaltain virallinen raha - 90% hopeaa 100-vuotisjuhlan muistoesine Keräilykohde Lions-palkinto Lahja perheenjäsenille ja ystäville Satavuotisjuhlan muistokolikolla on monia arvokkaita käyttötapoja. Mikä olisi parempi tapa juhlia palvelun 100 vuotta kuin hankkimalla ajaton 100-vuotisjuhlan muistoesine? Nämä kerättävät kolikot ovat hieno lahja perheenjäsenille ja ystäville. Ne ovat täydellinen tapa kiittää klubin jäseniä erinomaisesta palvelusta. Haluaako joku kertoa miksi haluaisitte ostaa tämän muistokolikon? {Pyydä ehdotuksia}

Tämä on USD$4 miljoonan mahdollisuus! Tuotto LCIF:lle Mikä vieläkin tärkeämpää, tämän historiallisen muistokolikon hankkiminen tukee Lions Clubs Internationalin säätiön tekemää tärkeää työtä. Jokaisesta myydystä kolikosta menee US$10 LCIF:lle. Tämä tarkoittaa US$4 miljoonaa parantamaan ihmisten elämää LCIF:n aloitteiden kautta eri puolilla maailmaa. Tämä on USD$4 miljoonan mahdollisuus!

Miten ostaa kolikko Verkossa: LCI:n klubitarvikeosasto tai Yhdysvaltain rahapaja (United States Mint) Vuoden 2017 kansainvälisessä vuosikokouksessa Nämä kauniit kolikot ovat myytävänä vain vuoden 2017 ajan tai kunnes ne myydään loppuun. Voit ostaaa kolikoita verkossa joko LCI:n klubitarvikeosastolta tai suoraan Yhdysvaltain rahapajasta osoitteessa catalog.usmint.gov. Kolikoita tullaan myös myymään kansainvälisessä vuosikokouksessa Chicagossa. Mikä upea matkamuisto kotiin vietäväksi!

Auta meitä maksimoimaan LCIF:lle lahjoitettava summa Kerro kolikosta sosiaalisessa mediassa ja lähetä ystäville linkki lionsclubs.org/coin Auta meitä maksimoimaan lahjoitus LCIF:lle kertomalla ystäville ja perheenjäsenille sekä sosiaalisessa mediassa tästä kauniista kolikosta. Lisätietoja ja linkki kolikon ostamiseen löytyy osoitteesta lionsclubs.org/coin. Entiset kansainväliset presidentit Clement Kusiak, Frank Moore ja Joseph Wroblewski lehdistötilaisuudessa julkistamassa Lions Centennial -kolikkoa kun ensimmäinen kolikko on lyöty