Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Lionsklubien kansainvälinen järjestö juhlii 100 palvelun vuotta.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Lionsklubien kansainvälinen järjestö juhlii 100 palvelun vuotta."— Esityksen transkriptio:

1 Lionsklubien kansainvälinen järjestö juhlii 100 palvelun vuotta.
Olen innoissani saadessani kertoa teille tämän historiallisen ohjelman viimeisimmistä tiedoista.

2 Kunnioitamme lionien 100 palvelun vuotta
Johtaminen palvelun kautta Uudet jäsenet vaikutuksen kasvat-tamiseksi Paikka-kunnalla tiedottaminen Kun mietimme miten osoittaa kunnioitusta lionsklubien 100-vuotiselle historialle, me aloitimme palvelusta ja perustimme 100-vuotisjuhlan palveluhaasteen. Seuraavaksi lisäsimme 100-vuotisjuhlan palkinto-ohjelman, jotta voimme lisätä palvelemiemme ihmisten lukumäärää. Sen jälkeen pyysimme kaikkia lionsklubeja näkymään paikkakunnilla ja toteuttamaan paikkakunnan perintöprojektin.

3 Satavuotisjuhlan palveluhaaste
Tavoite: Palvella yli 100 miljoonaa ihmistä Nuoriso Näkökyky Nälän helpottaminen Ympäristönsuojelu Miten lionit johtavat palvelun kautta? Aloitimme suuresta tavoitteesta. 100-vuotisjuhlan palveluhaasteen yleisenä tavoitteena on palvella 100 miljoonaa ihmistä neljällä osa-alueella: Nuoriso, {CLICK} Näkökyky, {CLICK} Nälän helpottaminen ja {CLICK} Ympäristö.

4 Palveluhaasteen viimeisimmät tiedot
Ihmisiä palveltu ######### Klubeja, jotka ovat raportoineet ##### Katsotaan miten lionit maailmanlaajuisesti ovat vastanneet haasteeseen. Tämä kuukauden alkuun mennessä yli ## 000 klubia on raportoinut osallistumisesta 100-vuotisjuhlan palveluhaasteeseen. Ja nämä aktiviteetit ovat auttaneet yli ### miljoonaa ihmistä eri puolilla maailmaa! Eikö tämä olekin mahtavaa? {aplodit}

5 Uudet jäsenet vaikutuksen kasvattamiseksi
Pyytäkää muita tulemaan mukaamme Jokainen lion palvelee 70 ihmistä Pystymme auttamaan miljoonia ihmisiä enemmän Ansaitse ainutlaatuisia palkintoja Ottakaa uusia jäseniä Toimikaa uusien klubien kummeina Kun katsomme kohti seuraavaa sataa vuotta, me tarvitsemme entistä useampia lioneita palvelemaan eri puolilla maapalloa. Jokainen lion palvelee keskimäärin noin 70 ihmistä joka vuosi. Se tarkoittaa, että kutsumalla mukaan uuden jäsenen TE voitte vaikuttaa 50 ihmisen elämään. Uudet jäsenet tuovat uutta energiaa ja uusia ideoita sekä auttavia käsipareja ja näin voimme palvella miljoonia ihmisiä joka vuosi. Kaikilla lioneilla ja lionsklubeilla on mahdollisuus ansaita Centennial-palkintoja uusista jäsenistä ja klubeista. Kuka on ansainnut Centennial Sponsor -palkinnon? {aplodit} Kuka on ansainnut Club Organizer -palkinnon? {aplodit}

6 Jäsenpalkintojen uusimmat tiedot
Mitä kauemmin uusi jäsen tai klubi pysyy aktiivisena, sen enemmän tunnustusta tulet saamaan Centennial jäsenet/klubit ###### / #### Klubeja, jotka ovat raportoineet ##### Tähän mennessä yli ## 000 klubia on osallistunut 100-vuotisjuhlan palkinto-ohjelmaan. Ne ovat ottaneet lähes ### 000 uutta jäsentä ja auttaneet perustamaan ##00 uutta klubia. Ja mitä kauemmin uusi jäsen tai klubi pysyy aktiivisena, sen enemmän tunnustusta tulet saamaan. Kun Centennial Member tai Club pysyy aktiivisena yhden vuoden ja yhden päivän, saat hopeisen palkinnon. {CLICK} Kun he pysyvät aktiivisina kaksi vuotta ja yhden päivän, saat kultaisen palkinnon. {CLICK} Kun he pysyvät aktiivisina kolme vuotta ja yhden päivän, saat timanttipalkinnon. Klubit voivat saada palkintoja myös! Jos klubi ottaa kolme uutta jäsentä tai sponsoroi uutta klubia juhlakauden yhden vuoden aikana, he saavat tunnustusta Premier Centennial -lionsklubina. Missä tarve, me TARVITSEMME lionin. Joten pyritään kaikki kasvattamaan lionien kykyä palvella! Klubit ansaitsevat palkintoja myös!

7 Paikkakunnalla tiedottaminen
Tehkää yhteistyötä paikkakunnan johtajien kanssa Valitkaa paikallinen perintöprojekti Tarjoaa pitkän aikavälin etuja Kaikki lionsklubit voivat toteuttaa perintöprojektin Taso 1: suihkulähde tai pyöräteline Taso 2: pakettiauto, kävelysilta tai puisto Taso 3: koulu, klinikka tai kirjasto Kolmas tapa, jolla lionsklubit voivat juhlia satavuotisjuhlaamme on olla näkyvillä ja yhteydessä paikkakunnan asukkaisiin. Keskustelkaa paikkakunnan johtajien kanssa, jotta löydätte projektin, joka: kunnioittaa lions-perinnettämme, näkyvä osoitus lionien läsnäolosta, hyödyttää paikkakuntaa vielä tulevina vuosina. Perintöprojekteissa on kolme tasoa, joten kaikki lionsklubit voivat osallistua. Tason 1 projektit lisäävät klubin näkyvyyttä. Voitte esimerkiksi lahjoittaa suihkulähteen, pyörätelineen tai puiston penkin. Tason 2 perintöprojektit ovat suurempia lahjoituksia paikkakunnalle; {CLICK} lahjoittakaa pakettiauto, rakentakaa kävelysilta tai yhteisön puisto. Tason 3 perintöprojektit ovat suuren mittakaavan hankkeita kuten {CLICK} koulu, klinikka, kirjasto tai koulutuskeskus.

8 Paikkakunnan perintöprojektien uusimmat tiedot
Projektia toteutettu #### Klubia raportoinut #### Perintöprojektit ovat viimeisin vaihe satavuotisjuhlassa, mutta jo nyt monet klubit ovat aloittaneet työn paikkakunnilla ja ne raportoivat niiden projekteista MyLCI:n kautta. Raportteja on tullut kaikista vaalipiireistä ja yli ##00 klubia on raportoinut ##00 projektista tähän mennessä. Klubit ansaitsevat lionien perintöprojektin lippumerkin jokaisesta perintöprojektin tasosta, jonka ne suorittavat juhlakauden jokaisen vuoden aikana. Tason 1 lippumerkeissä on pronssin värinen reuna, {CLICK} tason 2 lippumerkeissä on hopeinen reuna ja {CLICK} tason 3 lippumerkeissä on kultainen reuna. Lippumerkit jaetaan jokaisen vuoden ensimmäisen neljänneksen aikana. {CLICK} Kaikki satavuotisjuhlan perintöprojektit tulee merkitä selvästi Lions-logolla tai merkillä, jotta tulevatkin sukupolvet näkevät että tämä oli lionien projekti. Annetaan aplodit kaikista niistä perintöprojekteista, jotka on jo suoritettu, jotka on aloitettu ja jotka ovat vasta suunnitteluvaiheessa. {aplodit} Perintöprojektin lippumerkki taso 1 3 2

9 100-vuotisjuhlan numerot – ALUEEN NIMI
Ihmisiä palveltu ### Klubia raportoinut ### Centennial jäsenet/klubit ###/### Osallistuvat klubit ### Projektia toteutettu ### Klubia raportoinut ### Olemme nähneet maailmanlaajuiset numerot, mutta katsotaan seuraavaksi miten ERI ALUEILLA on toimittu. Meillä on ### klubia, jotka ovat raportoineet 100-vuotisjuhlan palveluhaasteesta, yhteensä ### ihmistä, jotka ovat saaneet apua. ### klubia on ottanut uusia jäseniä, yhteensä ### uutta jäsentä ja ### uutta klubia. Ja ### klubia on tähän mennessä raportoinut perintöprojekteista ja ### projektia on saatu päätökseen. Kiitetään kaikkia, jotka ovat osallistuneet 100-vuotisjuhlan ohjelmiin! {aplodit} Tiedot 31. toukokuuta 2016

10 Merkittävät tarinat Lyhyet artikkelit lionien historiasta
Maailmanlaajuinen laajentuminen Palvelun merkitys Moving Forward -aloite Hauskanpidon perinne Lukekaa ja kertokaa muille Harvat järjestöt toimivat sadan vuoden ajan. Lionien satavuotisjuhla antaa meille ainutlaatuisen mahdollisuuden juhlia menneisyyttämme ja miettiä tulevaisuuttamme. Tärkeät tarinat ovat lyhyitä artikkeleita lionien historian tärkeistä hetkistä. Ne on jaettu eri luokkiin mukaan lukien maailmanlaajuinen laajentuminen {CLICK}, palvelun voima {CLICK} ja hauskanpidon kulttuuri. Tärkeät tarinat ovat luettavissa kaikilla virallisilla kielillä osoitteessa Lions100.org. Jokaiseen liittyy muutama historiallinen valokuva. Kannustan teitä kaikkia jakamaan näitä tarinoita uutiskirjeissä, juhlatilaisuuksissa, sosiaalisessa mediassa ja paikallisten tiedotusvälineiden kanssa.

11 Satavuotisjuhlan videot
Lions Clubs Internationalin perustaminen Melvin Jonesin vaikutus Sokeiden ritarit Kasvu ja laajennus Rauha ja kansainvälinen yhteisymmärrys LCIF:n historia Katso videot osoitteessa Lions100.org, kohdassa Media Kuusi lyhyttä videota lionien historiasta nimenomaan 100-vuotisjuhlaa varten: Lions Clubs Internationalin perustaminen Melvin Jonesin vaikutus Sokeiden ritarit Kasvu ja laajennus Rauha ja kansainvälinen yhteisymmärrys ja LCIF:n historia. Jotkut näistä videoista sisältävät valokuvia ja äänityksiä, joita lionit eivät ole ennen nähneet tai kuulleet. Katso videot osoitteessa Lions100.org, kohdassa Media. Satavuotisjuhlan videot ovat saatavilla yhdessä paketissa ensi vuoden kansainvälisessä vuosikokouksessa Chicagossa.

12 100-vuotisjuhlan näyttelyt
Näyttelyt lionien menneisyydestä, nykyisyydestä ja tulevaisuudesta sekä historiallisia esineitä Vaalipiirien aluefoorumeissa ja Afrikan vuosikokouksessa 2017 kansainvälinen vuosikokous Verkossa Centennial-näyttelyt lionien menneisyydestä, nykyisyydestä ja tulevaisuudesta sekä historiallisia esineitä Erityisiä näyttelyitä kootaan jokaisen vaalipiirin aluefoorumiin ja Afrikan vuosikokoukseen sekä Lions100 -verkkosivulle. Myös ensi vuoden kansainväliseen vuosikokoukseen on suunnitteilla suuri näyttely. Toivottavasti tapaamme siellä!

13 Melvin Jonesin -kunnianosoitukset
Melvin Jones -patsas LCI:n päämajan eteen Julkistamistilaisuus toukokuussa 2017 Melvin Jonesin muistomerkki Mount Hope -hautausmaalla Uusi monumentti, portaat ja puisto Perustajamme Melvin Jones on sanonut: "Et pääse kovin pitkälle, ennen kuin alat tehdä jotakin jonkun toisen hyväksi." Kaksi projektia on aloitettu perustajamme kunnioittamiseksi: Ensimmäinen luonnollisen kokoinen patsas julkistetaan LCI:n päämajassa toukokuussa 2017. Toinen on hautapaikan kunnostaminen Mount Hope -hautausmaalla. Alueella kaunistetaan maisemaa, lisätään kiviraput ja lisätään uusi monumentti.

14 100-vuotisjuhlan lippu Tulevan lionsvuoden aikana teillä on entistä useampia mahdollisuuksia osallistua satavuotisjuhlaan. Lionit tulevat luomaan 100-vuotisjuhlan lipun. Se on jaettu osiin, jotta lionit eri puolilla maailmaa voivat kirjoittaa nimensä siihen. {JOS TEILLÄ ON TÄMÄN LIPUN OSA} Ja TE pääsette osallistumaan tänään. Olen tuonut tänne yhden osan tästä lipusta ja haluan että te kaikki tulette kirjoittamaan nimenne siihen tämän esitelmän päätyttyä. Osat neulotaan yhteen ja niistä tulee noin 14,5 x 8,5 metrin suuruinen lippu, joka tullaan asettamaan esille vuoden 2017 vuosikokouksessa. Lionit kaikkialla maailmassa voivat kirjoittaa nimensä siihen Lopullinen koko on 14,5 x 8,5 metriä

15 Muistokolikko 28 grammaa painava hopeakolikko
Saatavana vuoden 2017 aikana Vain kolikkoa Tuotto LCIF:lle Toinen erityinen 100-vuotisjuhlan muistoesine on hopeinen muistokolikko. Kolikoita tulee olemaan vain ja sitä voi ostaa vain vuoden 2017 aikana. Jokaisesta myydystä kolikosta aina kolikkoon saakka, Lions Clubs International saa US$10 - korkeintaan US$4 miljoonaa dollaria. Luuletteko että kolikot myydään loppuun? Saavutammeko tämän neljän miljoonan lahjoituksen? Taputtakaa jos uskotte näin. {aplodit}

16 Satavuotisjuhlan postimerkit
Onko maallanne Lions-satavuotisjuhlan postimerkki? Jos ei, ottakaa yhteyttä postilaitokseenne! Lähettäkää kuvia osoitteella Nostakaa kätenne ylös jos maallanne on jo Lions-satavuotisjuhlan postimerkki, kuten tämä kaunis postimerkki Pakistanista. Jos ette nostaneet kättänne, ottakaa yhteyttä postilaitokseenne ja pyytäkää lupaa sellaisen julkistamiseen! 100-vuotisjuhlan postimerkit tullaan näyttämään Lions100 -verkkosivulla, joten lähettäkää kuva postimerkistänne osoitteella

17 Satavuotisjuhlan tiedot
Vapaaehtoistiimi 100-vuotisjuhlan toimintaryhmä 100-vuotisjuhlan koordinaattorit Klubien 100-vuotisjuhlan puheenjohtajat Satavuotisjuhlan vapaaehtoiset eri puolilla maailmaa auttavat juhlan onnistumisessa. 100-vuotisjuhlan toimintaryhmä suunnittelee ja ohjaa kaikkia 100-vuotisjuhlaan liittyviä ohjelmia, joista olemme puhuneet tänään. Nouskaa seisomaan jos toimitte 100-vuotisjuhlan toimikunnan jäseninä. {aplodit} Lionit ovat ilmoittautuneet vapaaehtoisiksi 100-vuotisjuhlan koordinaattoreiksi piireissä ja moninkertaispiireissä, jotta he voivat tukea juhlakauttamme. Nouskaa seisomaan jos olette yksi meidän 100-vuotisjuhlan koordinaattoreistamme. {aplodit} Jokaista klubia kannustetaan nimittämään Klubin 100-vuotisjuhlan puheenjohtaja koordinoimaan juhlakauden aktiviteetteja. Nouskaa seisomaan jos toimitte klubinne 100-vuotisjuhlan järjestäjänä. {aplodit}

18 Kunnioitamme lionien 100 palvelun vuotta
Johtaminen palvelun kautta Uudet jäsenet vaikutuksen kasvat-tamiseksi Paikka-kunnalla tiedottaminen Tulkaa mukaani kun jatkamme kunnioituksen osoittamista 100-vuotisesta taipaleesta: Johtaminen palvelun kautta, Uudet jäsenet vaikutuksen kasvattamiseksi ja Paikkakunnalla tiedottaminen. Uusimmat tiedot 100-vuotisjuhlasta tullaan julkaisemaan neljännesvuosittaisessa 100-vuotisjuhlan uutiskirjeessä. Voitte myös tutustua Lions100.org -verkkosivuun, josta löytyy lisätietoja, resursseja ja eri mediaa.

19 100-vuotisjuhlat ovat kerran elämässä koettava tilaisuus vahvistaa järjestöämme kun sitoudumme uudelleen toimimaan maailmanlaajuisen humanitaarisen palvelun järjestönä. Toivon, että tuette kanssani 100-vuotisjuhlaa. Onko kellään kysyttävää?


Lataa ppt "Lionsklubien kansainvälinen järjestö juhlii 100 palvelun vuotta."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google