D-piirin lionspinssiviikko

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
LÖYDÄ OMA TAPASI AUTTAA Osaa auttaa, osaa pelastaa.
Advertisements

LÖYDÄ OMA TAPASI AUTTAA Punaisen Ristin viikko Osaa auttaa, osaa pelastaa.
Tunne ja Älyä! ©Mervi veini 2004.
Palautteen antaminen ja vastaanottaminen
Kalenterit ja ajanhallintaohjelmat Sanna, Laura, Nelli, Pilvi, Anne-Mari, Emilia, Suvi, Katariina, Elsa, Veera, Marjo-Riikka, Monika LUKO 1B.
Klubin jäsenjohtajan tehtävät Virkailijakoulutus.
Bensan hinta Hyvää päivää, Olen kuullut ennustettavan, että bensan hinta saattaa syksyyn mennessä nousta litralta jopa € 1,90 :een.
Ovatko klubini IT-asiat kunnossa Sivujen ajantasaisuus Uudet mahdollisuudet.
Arne-Ritari -säätiö Koulutuskalvosarja 1 Arne Ritari –säätiö rs. Säätiön tarkoitus, hallinto, toimintatavat ja kehitys
Uuden klubin perustaminen Anna ihmisille valta muuttaa omaa elämäänsä sekä muiden elämää.
Neljännesvuosisata naisjäsenyyttä lionstoiminnassa Juhlistamme merkkivuotta.
Hannu Keränen & Tiitus Lahti
NALLE PUH.
Korkeakoulujen esteettömyysverkoston tulevaisuuden toimintamalli: Keskustelua verkoston olemuksesta ja toiminnoista ESOK.
ROTARACT Rotarypiirissä /2006 Esa Irri, Tampereen Rotaract-klubi.
Säätiön tarkoitus, toimintatavat, Arne Ritari -killan jäsenmaksut
Lastenneurologisen kuntoutuksen yhdistys - förening för barnneurologisk habilitering ry 35 vuotta Asiantuntijuutta ja kokemusta lasten neurologisesta kuntoutuksesta.
Lions Clubs International D 107-N ”NETTIKLUBI” Koulutus- ja keskustelutilaisuus toimivien klubien.
Shuffle reagointi Luetunymmär- täminen ymmärtäminen palaute itsearvio kuullun- rakenne- ja sanasto OSAT: lisätietoa Opi oppimaan lisätehtäviävälitodistus.
PID Harri Ala-Kuljusta 2. kansainvälinen varapresidentti SUOMI JOHTOON Kampanjan tavoite.
KLUBIN JÄSENJOHTAJAN TEHTÄVÄT Virkailijakoulutus.
YHTEISÖSUHTEET KOULUKAVERIPROJEKTI TARKOITUS Tarkoituksena on kehittää lasten ja nuorten tukemiseksi pitkäjänteinen ja vahva toimintamalli eri yhteistyökumppaneiden.
Jos jonain päivänä Jos jonain päivänä tuntuu siltä että itkettää...soita minulle. En lupaa, että saan sinut nauramaan, mutta voin itkeä kanssasi.
Rippikoulu ja nuoren hyvinvointi Avainsanat LIMINAALISUUS JA INTENSIIVINEN YHTEISÖLLISYYS KIUSAAMATTOMUUS PUHTAAN PÖYDÄN MAHDOLLISUUS SUORITTAMISEN VÄHÄISYYS.
Käyttöohje: Kuinka ilmoittautua tapahtumaan. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Arkisin klo  KARTE KLUBI toimii Mehtimäen tennishallissa arkisin klo  Liittymällä KARTE KLUBIN jäseneksi pääset hyödyntämään klubilaisten.
Pesäpallon juhlavuosi 2012 Koulukäynnit. Koulukäyntien konsepti 1. Koulukäyntien esittelydiat (liite) - Pesäpallon juhlavuoden tapahtumat - Pesäpalloseuran.
Alueen- ja lohkon puheenjohtajat piirikuvernöörin 1. tehtävä
Onnistunut tapahtuma Miten teet tilaisuudestasi kiinnostavan? Vaikuttajan näkökulma – Antti Kaikkonen.
YHTEISÖSUHTEET KOULUKAVERIPROJEKTI TARKOITUS Tarkoituksena on kehittää lasten ja nuorten tukemiseksi pitkäjänteinen ja vahva toimintamalli eri yhteistyökumppaneiden.
Kalenterit ja ajanhallintaohjelmat
HEI USEIN HYMY TARTTUU Minulla ei ole sinulle uutisia...
Miten tapahtumani on uutinen?
PALAUTTEEN ANTAMINEN JA VASTAANOTTAMINEN
Makupaloja monikulttuurisuudesta 2015 Makupaloja monikulttuurisuudesta Suomen Punainen Risti.
Rotaryriihi, www-sivut Pohdittavaa: 1.Ketä varten / kenen tarpeisiin ? 2.Mitä pitää sisältää ? 3.Miten ylläpidetään ? 4.Miten / mihin käytetään ?
Ohjeita esityksen pitämiseen
Rakennetaan vahvempi B-piiri Mitä teet seuraavaksi Alue 2, Espoo Harri Ala-Kulju PID B-piirin rakentaminen 1.
Tervetuloa koulutukseen!. Ryhmätilanteet ja sanaton viestintä.
Nettikiusaaminen Pietiläinen, Korhonen, Saarimäki.
KÄSSÄMARTTA MITEN JA MISSÄ?. Oletko innostunut käsitöistä, kädentaidoista ja haluatko oppia uutta? Oletko kuullut kässämarttatoiminnasta, olisiko se sinun.
Onnittelut, piirien 100- vuotisjuhlan koordinaattorit! Piirin 100-vuotisjuhlan koordinaattoreiden koulutus 1.
Lions Clubs International Suomi-Finland MD 107-M Finland Jäsenjohtajakoulutus / IPDG Matti Reijonen 1 Jäsenjohtajakoulutus.
Jäsenfoorum palautekooste Sanna Mustonen.
Uusien jäsenten rekrytointi Jäsenjohtajakoulutus
Lions Clubs Internationalilla on uusi jäsenyyteen liittyvä palkinto-ohjelma, jonka kautta annetaan tunnustusta lioneille, jotka auttavat järjestöä kasvamaan.
Julkisuuskuvatutkimus
Klubin strategia työkalu KST
Rasisminvastainen kampanja
PDG Maija-Liisa Heikkilä
TYÖHARJOITTELU.
Klubin strategia työkalu
Klubin brändin markkinointi
ROTARACT–toiminta pähkinänkuoressa
PiHan toiminta Kickoff
Mikä ihmeen pecha kucha?
Ryhmän ohjaamisen perusteet
Enkeli-Klubi.
Suomen Ekonomien jäsenlähettilyys
Osaston jäsenedut 2018 UIMAAN JA LIIKKUMAAN
Jäsentoimikunnan puheenjohtaja - klubin jäsenjohtaja - GMT
Anna-Kaisa Kortelainen
AKKUNA – Ikkuna Venäjälle ja Suomeen
Kysely yleisille kirjastoille 2013
Lions Pass the Plate #lionspasstheplate
DIGIVAPAAEHTOISEKSI PUNAISELLE RISTILLE?
Pete & Turre (Petri Hälikkä ja Mikko Turtiainen)
Sähköinen välitysjärjestelmä
Liiton viestintä ja Sotainvalidi-lehti
[Klubin nimi tähän] Jäsenkyselyn tulokset.
Esityksen transkriptio:

D-piirin lionspinssiviikko 7.-13.4.2014

Mitä ja miten? Pidetään lionspinssi rintapielessä joka päivä viikon aikana Otetaan puheeksi tuttujen kanssa lionstoiminta esim. “Millä tavalla sinulle on tuttu tämä pinssi?” Kerrotaan lionstoiminnasta ja pyydetään mukaan klubin toimintaan. 11.3.2014 Lionspinssiviikko 7.-13.4.2014

Mitä ja miten? Viestitään avoimesti kaikille, että olen lion ja mukana lionstoiminnassa Annetaan kiinnostuneille esite, johon on merkitty klubin yhteystiedot ja suositellaan liittymistä mukaan lionstoimintaan 11.3.2014 Lionspinssiviikko 7.-13.4.2014

Mitä ja miten? Klubi voi myös järjestää avoimen tilaisuuden lionstoiminnasta kiinnostuneille Tilaisuudessa kerrotaan klubin toiminnasta ja lionstoiminnasta muutenkin Tilaisuuteen voi pyytää klubin jäseniä kutsumaan tuttavia, ystäviä ja työkavereita 11.3.2014 Lionspinssiviikko 7.-13.4.2014

Mitä ja miten? Klubi voi myös pystyttää “infokioskin” paikkakunnan torille ja jakaa tietoa klubin toiminnasta Ihmeellisiä asioita ei tarvitse järjestää, ollaan näkyvästi esillä ja ollaan avoimesti lioneita Klubit voivat näkyä myös yhdessä paikkakunnalla 11.3.2014 Lionspinssiviikko 7.-13.4.2014

Lionspinssiviikon tavoitteet Tutkimuksen mukaan lionstoiminnasta ollaan kiinnostuneita, mutta kukaan ei ole koskaan kertonut lisää tai pyytänyt mukaan Pinssistä rintapielessä saa luontevasti juttua aikaiseksi työkavereiden, tuttujen ja ystävien kanssa Pyydetään heitä mukaan klubin toimintaan! 11.3.2014 Lionspinssiviikko 7.-13.4.2014

Lionspinssiviikon tavoitteet Pinssillä rintapielessä viestimme hienosta asiasta – lionstoiminnasta Pinssin avulla saamme juttutuokioita ihan tuntemattomienkin ihmisten kanssa Kerrotaan klubin toiminnasta ja kysytään olisitko sinä kiinnostunut tulemaan mukaan 11.3.2014 Lionspinssiviikko 7.-13.4.2014

Lisätietoa lionspinssiviikosta Lisätietoa lionspinssiviikosta saat piirikuvernööreiltä: pekka.sopanen@lions.fi puh. 045 260 3670 0400 358670 veijo.suhonen@lions.fi puh. 040 355 7265 markku.vihavainen@lions.fi puh. 0400 357 965 11.3.2014 Lionspinssiviikko 7.-13.4.2014

Kerro miten klubinne oli mukana Kuulisimme mielellämme miten klubinne osallistui lionspinssiviikkoon Lähetä viestiä, tarinoita ja kuvia kari.koponen@lions.fi Myös kaikki palaute ja kehittämisideat ovat tervetulleita Nyt vasta harjoitellaan – tehdään tästä jatkossa perinteinen tapahtuma 11.3.2014 Lionspinssiviikko 7.-13.4.2014