Valmennustoiminnan strategia – Vastuullisesti huipulle

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
RPS.
Advertisements

Valmennuksen kausisuunnitelma
VALMENNUSJÄRJESTELMÄ
Tikkurilan Palloseura
Urheilun Pelisäännöt vanhempien illassa
Odotukset seuratoiminnalta eri elämänvaiheissa
PYRKIMYS ERINOMAISUUTEEN
Valmennusosaamisen malli
Joukkue ja tukiryhmäpalaveri Keskustan ala-aste
Pelisääntökysely Kisa-Eagles kausi /2//13.
Valmennusosaamisen malli
Seuratoiminnan kehittäminen
Rovaniemeläistä liikuntaa edistämässä
Copyright ME YHDESSÄ – TOIMINTAKULTTUURIN MUUTOSPROSESSI.
T04-05 vanhempainpalaveri 28.9
LAHDEN AHKERA RY, PAINIJAOSTO TOIMINTASUUNNITELMA 2015.
Jukka Läärä puheenjohtaja
ESIMERKKI: URHEILUSEURAN STRATEGISTEN PERUSASIOIDEN KONKRETISOINTI
LEIJONA-KIEKKOKOULU. LEIJONA-KIEKKOKOULU – MISTÄ ON KYSE? Seuroille suunniteltu kiekko- ja luistelukoulun toteuttamismalli alle 8 -vuotiaille lapsille.
Suomen Jääkiekkoliitto1 Länsirannikon alueen Tutortoiminta E2 – D1 ikäluokille kaudella
Seuran strategia - Karelia Golf Ry Joensuu.
Valmennusosaamisen malli
JOUKKUEJELPPI Harjoittelukulttuurin kehittäminen Mäntyharjun Virkistyksessä.
Valmentajana kehittyminen
VALMENNUSRYHMIEN PELISÄÄNNÖT VOIMISTELIJAVALMENTAJAVANHEMMAT Voimistelen koska itse haluan* Olen esimerkkinä tytöille * Muistan, lapseni voimistelee koska.
Porvoon Salibandyseura ry
Strategia ”Uudelle tasolle” Kriittiset menestys- tekijät GT luo ympäristön tenniksessä kehittymiseen ja siitä nauttimiseen GT on Suomen laadukkain tennisseura.
TAITOJÄÄT JYVÄSSEUTU E2 – D1
Vanhempainilta AKRO Aava kello Asialista 1.Esittäytyminen 2.Treenikuulumiset 3.Ilmoittautuminen, vakuutus, lisenssi 4.Jumppapuvut 5.Aikatauluja.
Vanhempainilta AKRO Aurora kello
Suomen Tennisliitto Strategia Suomen Tennisliitto - Strategia Huipputennis Kilpailutoiminta Valmennustoiminta Alue- ja seuratoiminta Jäsenistö.
Koripallo Savonlinnassa Tietoa koriksesta ja Basket Savonlinnasta
KASVA VOIMISTELIJAKSI Kokonaisliikuntamäärä. Pienet valinnat ratkaisevat Pariporina: -Mitä ajatuksia video synnytti? -Miten oma arkesi pyörii? Voiko pienillä,
Kaarinan Pojat - 03 Kausi 2014 Toimintasuunnitelma vuodelle 2015 Seuran ja P Arvot Lisätietoja.
Valmennusosaamisen malli Kirsi Hämäläinen Suomen Olympiakomitea.
Valmentajakoulutus Harjoittelun suunnittelu Liedon Pallo Hannu Paatelo.
TALENTTIPELAAJAN VUOSIKELLO JÄRVENPÄÄN PALLOSEURASSA Lahjakkaiden pelaajien kehittäminen yksilöllisemmin Vuosikello on valmentajan tukena yksilövalmennuksessa.
URHEILUVALMENNUS LINTHARJUN KOULUN 9. LK SUONENJOEN LUKIO.
Voimistelupäivät 2016 sponsoriyhteistyö
Suomen Jääkiekkoliitto / Etunimi Sukunimi1 Puheenjohtajan ajankohtaiskatsaus Harri Nummela
Vanhempainilta AKRO Ansa kello Asialista 1.Esittäytyminen 2.Treenikuulumiset 3.Ilmoittautuminen, vakuutus, lisenssi 4.Jumppapuvut 5.Aikatauluja.
BJR / EKS / EPS C-juniorit Infotilaisuus Matinkylä
Jäsenhankinta lapset ja nuoret TYÖPAJA
Kilpailu- ja harrastustoiminnan periaatteet
Harjoittelu ja pelaaminen tulevalla kaudella
Jippo-juniorit Pelaajapolku.
FC Honka akatemia Avoimet harjoitukset
EROTUOMARI, HARRASTEKIEKKO, VALMENNUS, PIPOLÄTKÄ
Kaarinan Pojat - 03 Kausi 2014 Toimintasuunnitelma vuodelle 2015
Uuden palloiluhallin hinnasto
Valmennuksen pelisäännöt
Joukkuevoimistelu.
P05 ja P06 toimintasuunnitelma
Visiotyöpajat Alueparlamentin kokous ti
SUOMEN SOTILASURHEILULIITON
Idrottsföreningen Kamraterna Grankulla Ishockey rf
Agenda Erä C01 valkoinen vanhempainilta
UNELMIEN LIIKUNTASEURA RY Unelmien urheilu- ja liikuntayhteisö TUL Nuoret Päättäjät 2017 Jyväskylä
11–17-vuotiaiden psyykkinen kehitys
Komeetat 05 vanhempainpalaveri
Aikuisliikunnan asiantuntijatyö
FC NOKIA ”Laadukasta tyttöfutista huipulle asti”
Lilliputit Vanhempainpalaveri
Raision Jumpparit ja Turun Liikuntaseura yhteistyössä
Lasten ja nuorten urheilun Tähtiseura
MAALIVAHTIPELI ja MAALIVAHTIVALMENNUS
Pakilan Voimistelijat Pretiimi-info
Vanhempainilta AKRO AUNI Klo
Raision Jumpparit ja Turun Liikuntaseura yhteistyössä
MATKALLA KOHTI REILUMPAA URHEILUA
Esityksen transkriptio:

Valmennustoiminnan strategia – Vastuullisesti huipulle Tavoite: Edustusjoukkueen kansainvälinen menestys Vaihtoehtoja laajapohjaisesti eri tavoitetasoilla ja harjoittelumäärillä Urheilu-uran jatkuminen seurassamme aikuiseksi asti, joko SM-sarjassa ja kansainvälisillä kentillä tai kilpasarjassa Urheilu-uran päättymisen jälkeen toimiminen valmentajana, tuomarina tai seuratoimijana PNV:ssä Arvot: Tuloksellisuus ja jatkuva kehittyminen Voimistelijalähtöisyys ja välittäminen Terveydellisyys Yhteisöllisyys

ARVOT: Tuloksellisuus ja jatkuva kehittyminen: Tavoitteenamme on, että jokaisessa joukkueessa jokainen voimistelija kehittyy omalla tasollaan paremmaksi voimistelijaksi läpi voimistelu-uran. Edustusjoukkueiden tavoitteena on saavuttaa menestystä kilpailuissa niin Suomessa kuin kansainvälisillä kentillä. Lisäksi jokaisen joukkueen tavoite on menestyä omalla tasollaan ja omassa sarjassaan mahdollisimman hyvin. Jatkuva kehittyminen näkyy PNV:ssä yksittäisten voimistelijoiden kehittymisenä, joukkueiden kehittymisenä sekä myös valmentajien jatkuvana kouluttautumisena, tuomareiden kouluttautumisena ja valmennusorganisaation kehittämisenä. PNV:ssä on ammattivalmentajat sekä valmennuspäällikkönä että nuorisovalmennuspäällikkönä ja heidän johdollaan teemme jatkuvasti työtä valmennuksen kehittymisen eteen.

ARVOT: Voimistelijalähtöisyys ja välittäminen: Jokainen voimistelija on tärkeä. Pyrimme ottamaan voimistelijan ja hänen perheensä aktiivisesti mukaan toimintamme suunnitteluun ja toteutukseen, jolloin voimistelija ja hänen perheensä voivat vaikuttaa mm. joukkueeseen, jossa voimistelija voimistelee, harjoitusmääriin, tavoitetasoon jne. Tarjoamme laajasti erilaisia joukkueita, eri harjoitusmäärillä ja tavoitetasoilla; etenkin alle 12 –vuotiaille voimistelijoille, jotta jokaiselle löytyisi sopiva taso harrastaa. Kunnioitamme koulujen loma-aikoja sijoittamalla kausitaukomme lomiin ja ilmoittamme lomista ja kauden aikatauluista mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, jolloin perheiden on helpompi sitoutua harjoitteluun. Valmennuksen kulut pidetään niin pieninä kuin mahdollista. Tavoitteena on se, että mahdollisimman moni voisi harrastaa seurassamme. Edustusjoukkueiden kuluja pyritään tukemaan mm. leiritysten ja ulkomaankilpailuiden osalta, jottei kustannukset heillä nousisi kohtuuttomiksi.

ARVOT: Terveydellisyys: Yhteisöllisyys: Huolehdimme parhaamme mukaan voimistelijoiden terveydestä valmennuksessa, turvallisista valmennusolosuhteista ja tukitoimista, joilla voimme parantaa voimistelijoidemme terveyttä ja ennaltaehkäistä vammoja. Näistä esimerkkeinä oma harjoitushallimme, jossa lattiamateriaalit ovat ihanteelliset voimistelulle, sekä yhteistyö fysioterapeuttien ja muiden kehonhuollon ammattilaisten kanssa. Yhteisöllisyys: Haluamme vaalia seurassamme yhteisöllisyyttä voimistelijoiden, joukkueiden, ikäluokkien, valmentajien, seuratoimijoiden, aikuisten harrasteliikuntapuolen ja lasten harrasteliikuntapuolen sekä prodancen välillä. Järjestämme mahdollisuuksien mukaan yhteisiä harjoituksia ja yhteisiä tapahtumia, joissa eri ikäiset ja -tasoiset harrastajat voivat kohdata toisiaan. Tästä esimerkkinä kevätnäytöksemme ja Gymnaestradassa esitetty hallinäytös. Järjestämme myös kausittain joukkuevoimistelun kilpailuja, joissa vanhemmat tutustuvat toisiinsa eri talkootehtävissä ja me-henki vahvistuu.