Uudelle opiskelijalle

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
URATAKOMON TOP-valmennus. Minkälaisia ongelmia TOP-jakson aikana voisi ilmetä? Opiskelijoiden vastauksia: • Teen virheen • En tule toimeen muiden työntekijöiden.
Advertisements

Perusterveydenhuolto/työterveyshuolto Erikoissairaanhoito
Kotimainen suoraveloitus poistuu käytöstä – Laskuttajan uudet vaihtoehdot kuluttajalaskutukseen
Kokemuksia päihdepalveluiden yhteistyöstä psykiatrian ja perusterveydenhuollon kanssa Anneli Raatikainen.
Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus käyttöön,
Kuluttajan e-lasku Lyhyt tietopaketti kuluttajalle
Maksuyhteenveto ja osoitetarrat • Kirjautumisohjeet netissä • Käyttöohjeita voit tutkia kirjauduttuasi • Rekisteritietoja ei saa luovuttaa kellekään, niitä.
Kalastuslupien sähköinen kuittivihko on nopein ja helpoin tapa saada yhdellä tilauksella kalastusluvat suurellekin ryhmälle.
HTK-opiskelijoiden aloitustapaaminen Hämeenlinna HTM Riina Keskinen.
Henkilötiedot Täytä tälle sivulle henkilötietosi
Taina Hätönen LT, psykiatrian erikoislääkäri
RYHMÄT SYKSY 2013 RYHMÄTOIMINTA ON MAKSUTONTA KUNTOSALIHARJOITTELUN ABC Fysioterapeutin ohjaamat kuntosaliharjoittelun ABC-kurssit Atalpassa ja TamppiAreenalla.
Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö 30. 8
Uuteen nousuun terveys- keskuksessa MIKA HAAPOJA.
Tieto-osasto / PATI1 Hoitoonpääsy Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiössä (YTHS) Lokakuu 2012 Suun terveydenhuollon hoitoonpääsy.
Maaseutu.fi on uudistunut -
KVV-maisteriohjelman HOPS-työskentely Miksi? Miten? Kuinka monelle?
4-vuotiaan lapsen havainnointi neuvolassa
Eija Peltonen, TtM, suunnittelija
Tieto-osasto / PATI1 Hoitoonpääsy Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiössä (YTHS) Maaliskuu 2014 Suun terveydenhuollon.
Tavoitteena saumaton opiskelun aloitus Lukuvuosi-ilmoittautuminen Paula Merikko.
Käyttöohje: Kuinka liittyä osastoon. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Lukuvuosi-ilmoittautuminen LVI Lukuvuosi-ilmoittautuminen LVI Opetus- ja kulttuuriministeriön kanssa käytyyn keskusteluun viitaten LVI:n suunnittelu.
HUOLTO.
Opettaja antaa treenin ja informoi, miten se tehdään. Sinä treenaat.
E-lasku ja Finvoice-verkkolasku e-laskutilaisuus
Tieto-osasto / PATI1 Hoitoonpääsy Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiössä (YTHS) Maaliskuu 2013 Suun terveydenhuollon hoitoonpääsy.
OPISKELIJAN PAREMPAA TERVEYTTÄ Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö, YTHS Terveydenhoitaja Piia Moisio.
Missä kaupunki X? Esimerkki PaikkaOpin käytöstä opetuksessa tehtävän idea: luokanopettaja Minna Glogan toteutus: koordinaattori Virpi Hirvensalo.
Hurtig TE1 Suomalainen terveys- ja sosiaalihuoltojärjestelmä.
Kouluterveydenhuolto Koulutulokkaan vanhempainaamu.
Mielenterveys Hakeutuminen kiireelliseen hoitoon Osoite: Puistokatu 4, 3.krs Hoidon tarpeen arviointi ja ajanvaraus: ma-to klo 8-15 ja pe 8-14, puh. 046.
Merja Jokela1 LAHDEN MALLI Merja Jokela Vastaava hammashoitaja Lahti.
Kurssikäytännöt ja opintojen suunnittelu. Opetuksen aikataulu Lukuvuosikalenteri Intossa oman korkeakoulun sivuilla Syyslukukausi I periodi 7 viikkoa.
Hyvinvointi – vakaasti tuottava investointi” –seminaari Sitran hyvinvointiohjelmat Eero Raunio Sitran hyvinvointiohjelmat Eero Raunio.
Opiskelijaterveyden- huolto Joni Huttula,
OPISKELIJAN PAREMPAA TERVEYTTÄ OPISKELIJAN PAREMPAA TERVEYTTÄ Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö Kaisu Mäntymaa ja Anna Koivusalo 2016 Tutorkoulutus.
Näin voit estää tartunnan Hygieniahoitajat
Hoitoonpääsy perusterveydenhuollossa Maaliskuu 2016 THL. Hoitoonpääsy perusterveydenhuollossa keväällä 2016.
Hoitoonpääsy Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiössä (YTHS)
Näin ilmoitat ja maksat arvonlisäveron
Hoitoonpääsy perusterveydenhuollossa
Mitä valinnanvapaus tarkoittaa minulle
Opiskeluterveyspäivät
Oirekartoitin Asiakkaan käyttöohje.
Osaamisen näytön prosessi
Hoitoonpääsy perusterveydenhuollossa
TERVEYDEN EDISTÄMINEN = Julkinen
RYHMÄT KEVÄT 2016 ELÄMÄNTAITO- kurssi keväällä 2016
Opintopsykologipalvelut Aalto-yliopistossa
Tervetuloa terveystyöryhmään
Opiskeluterveydenhuollon verkoston kokous
Osaamisen näytön prosessi
Kurssikäytännöt ja opintojen suunnittelu
Hätäilmoitusohje Hätänumero 112 Soita hätäpuhelu itse, jos voit.
Ohje yhdistyspalvelut-sivustolle
Työnantaja: Näin haet korvausta työterveyshuollon kustannuksista verkossa 2018.
Tervetuloa oman verotuksen asiantuntijaksi
Student Life - Hyvinvointisi tueksi
Kokeile uutta Celianetiä testiympäristössä
Health Premium Services -kortti
Opiskeluhuollon palvelut
         RIITTÄVÄN HYVÄ – ryhmä liiallisesti itseltään vaativille opiskelijoille     Jos koet elämäsi täyttyvän vain puurtamisesta ja suorittamisesta,
Tervetuloa opiskelemaan avoimeen ammattikorkeakouluun
Lisenssikausi 2017 Lisenssisivut
Päätukihaku Vipu-palvelussa 2019
KOULUTERVEYDENHUOLLON TEHTÄVÄT Oppilaan terveyden ja hyvinvoinnin
yths.fi | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube
Keitele, Pielavesi, Tervo, Vesanto
Esityksen transkriptio:

Uudelle opiskelijalle Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö

Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö YTHS on opiskeluterveydenhuollon asiantuntija, joka tarjoaa opiskeluterveydenhuollon palveluja sekä toimii aktiivisesti opiskelijoiden hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseksi. Verkkosivuiltamme löydät paljon hyödyllistä tietoa, katso esimerkiksi Terveystietopankki Opiskelijoiden painonhallinta Matkailuneuvonta Seksuaaliterveys ja ehkäisy Vaativuuden tarina -video Jännittääkö? -sivusto Terveydenedistämisen oppaat

Yleisterveyden palvelut Terveyden- ja sairaanhoitajien vastaanotot Terveyskysely verkossa kaikille ensimmäisen vuoden opiskelijoille ja tarvittaessa terveystapaaminen Matkailuneuvonta Yleislääkärin vastaanotot ja tarpeen mukaan gynekologi- ja ihotautilääkäripalvelut Fysioterapia Laboratoriotutkimukset säätiön lääkärin tai terveydenhoitajan lähetteellä ja röntgentutkimukset lääkärin lähetteellä

Sähköinen terveystarkastus (Sätky) 1. vuoden opiskelijoille YTHS kutsuu kaikki 1. vuoden opiskelijat terveystarkastukseen, joka koostuu verkossa tehtävästä terveyskyselystä sekä tarvittaessa henkilökohtaisesta tapaamisesta. Saat kutsun terveyskyselyyn Self-palvelun kautta. Terveydenhoitaja arvioi vastauksesi ja lähettää sinulle palvelun kautta henkilökohtaisen arvion yleisestä terveydentilastasi ja suusi terveydentilasta. Tarpeen mukaan sinua pyydetään varaamaan vastaanottoaika terveydenhoitajalle ja/tai hammastarkastukseen/-hoitoon. Halutessasi voit aina tulla terveystapaamiseen.

Suunterveyden palvelut Suuhygienistien vastaanotot Hammaslääkärien vastaanotot sekä jonkin verran erikoishammaslääkäripalveluita Röntgentutkimukset Iloitse hampaistasi läpi elämän Pesu-sivusto Naposteletko hampaasi? Viisaudenhammassivusto

Mielenterveyden palvelut Ennaltaehkäisevä mielenterveystyö Ajanvaraus ja puhelinneuvonta (alustava hoidontarpeen arviointi) Mielenterveysneuvonta ja tutkimusjaksot Hoitosuunnitelman mukaiset hoitojaksot (mm. lyhyet psykoterapeuttiset hoitojaksot, kriisihoito, lääkehoito) Puhu niin kuuntelen – tunnetaidot

Opiskelijoiden verkkopalvelu Selfissä voit tarkastella ja perua omia vastaanottoaikojasi. Mikäli olet saanut ajanvarausluvan, voit myös varata ajan ja siirtää jo varaamiasi aikoja palvelun kautta. Palveluun tunnistaudut omilla pankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella. Jotta voit käyttää palvelua, YTHS:n terveydenhoitomaksun tulee olla maksettu. Aloita Selfin käyttö täydentämällä palveluun omat yhteystietosi ja lisäämällä muistutustapa (tekstiviesti tai sähköposti), jonka haluat palveluun tulleista ilmoituksista. Selfin palveluvalikoima laajenee jatkossa. Ota käyttöön Self!

Opiskelijan muistilista YTHS:llä on käytössä takaisinsoittojärjestelmä. Soittaessasi vastaanottoaikaa puhelusi ohjautuu puhelinpalveluun tai takaisinsoitto- järjestelmään. Noudata annettuja ohjeita äläkä sulje puhelua ennen kuin saat siihen luvan. Vastaanotolle tullessasi ota mukaan opiskelijakortti, josta näkyy, että olet maksanut ylioppilaskunnan jäsenmaksun tai terveydenhoitomaksun. Tule vastaanotolle ajoissa!

Ilmoita esteestä hyvissä ajoin Jos et pääse tulemaan varaamanasi aikana, ilmoita esteestä hyvissä ajoin. Näin tilallesi pääsee joku toinen ja hoitojonot lyhenevät. Aikasi tarkistat ja peruutat kätevästi Self-palvelussa (yths.fi/self)  Peruuttamattoman käynnin sakkomaksu (35 euroa) veloitetaan käyttämättä jätetystä tai liian myöhään perutusta vastaanotto-, ryhmä- ja tutkimuskäynnistä, myös käyntimaksuttomista vastaanottokäynneistä. 

Iloa opintojen tielle! Toivottaa YTHS:n väki Kuvat: Jukka Alasaari, Vanessa Riki, Johanna Erjonsalo, Jami Hellman, Plugi