Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Uuteen nousuun terveys- keskuksessa MIKA HAAPOJA.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Uuteen nousuun terveys- keskuksessa MIKA HAAPOJA."— Esityksen transkriptio:

1 Uuteen nousuun terveys- keskuksessa MIKA HAAPOJA

2 Ohjautuminen terveyskeskukseen(Ähtärissä)  Oma Sisätautilääkäri  1.kk ja 3. kk kontrollit siirtyvät osittain tk:n sisätautilääkärille. -> Potilas tulee ilmoittautumaan tutkimus-ja hoitomääräyksen kanssa terveyskeskukseen. Ohjelmoidaan tarvittavat tutkimukset ja sisätautilääkärin vastaanottoaika. ->jatkokontrollit sisätautilääkärillä tai terveyskeskuslääkärillä. ->Aikuisvastaanoton th/sh.

3 Ohjautuminen terveyskeskukseen(Ähtärissä)  1 vuoden kontrolli tk lääkärille ->toteutuu melko hyvin. Potilaat ottavat yhteyttä terveyskeskukseen ja varaavat lääkärin aikaa. ->Osa potilaista ohjautuu TK työterveyteen tai yksityissektorille. ->Osa potilaista ei käy missään kontrolleissa.

4 Ohjautuminen terveyskeskukseen(Ähtärissä)  Jos voinnissa on ongelmia (rintakipu, huimaus, matala tai korkea verenpaine) sepelvaltimotautipotilas osaa pääsääntöisesti ottaa yhteyttä terveyskeskukseen. ->Lääkärin vastaanotto.

5 Ohjautuminen terveyskeskukseen(Ähtärissä)  Terveydenhoitajille vuosikontrolliin ohjautuminen on edelleen satunnaista. Toteutuu käytännössä vain, jos on muita sairauksia ja hoitokontakti terveydenhoitajaan on jo olemassa.  Terveydenhoitajan vastaanotolla. ->Tehdään hoitosuunnitelma ->mitataan pulssi, verenpaine, paino ->Käydään läpi kolesteroli ja verensokeriasiat ->Kysytään tupakka, liikunta ja alkoholin käyttö ->Kerrotaan Tulppa-ryhmästä, Sydänyhdistyksen ja Diabetesyhdistyksen yhteistyössä toteuttamista Veljeskodin vesijumpasta sekä yksityisen kuntosalin kanssa toteutettavasta ohjatusta kuntosaliryhmästä. ->varataan tarvittaessa lääkärin vastaanottoaika.

6 Terveyskeskukseen ohjautuminen(Ähtärissä)  Palautteiden käsittelyn kautta pyritään poimimaan TULPPA- ryhmäläiset, joille lähetetään erillinen kutsukirje ja vielä erikseen soitetaan ja kerrotaan ryhmästä.


Lataa ppt "Uuteen nousuun terveys- keskuksessa MIKA HAAPOJA."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google