Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

RYHMÄT SYKSY 2013 RYHMÄTOIMINTA ON MAKSUTONTA KUNTOSALIHARJOITTELUN ABC Fysioterapeutin ohjaamat kuntosaliharjoittelun ABC-kurssit Atalpassa ja TamppiAreenalla.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "RYHMÄT SYKSY 2013 RYHMÄTOIMINTA ON MAKSUTONTA KUNTOSALIHARJOITTELUN ABC Fysioterapeutin ohjaamat kuntosaliharjoittelun ABC-kurssit Atalpassa ja TamppiAreenalla."— Esityksen transkriptio:

1 RYHMÄT SYKSY 2013 RYHMÄTOIMINTA ON MAKSUTONTA KUNTOSALIHARJOITTELUN ABC Fysioterapeutin ohjaamat kuntosaliharjoittelun ABC-kurssit Atalpassa ja TamppiAreenalla. Seuraa yliopistoliikunnan nettisivuja ilmoittautumista varten. Fysioterapeutin ohjaama kehonhuoltotunti TTY:n TamppiAreenalla maanantaisin klo Ei ilmoittautumisia. UNIRYHMÄ Haluatko nukkua paremmin? Onko päivärytmisi kohdallaan? Stressaatko liikaa? Tunnistatko voimavarasi? Näitä asioita pohdimme yhdessä vertaistukiryhmässä. 4 kokoontumiskertaa klo 15-16:30 Hervannan TTY:llä. Tiedustelut ja ilmoittautumiset th Helena Laine tai sh Teija Sivonen p klo 12 – 14.

2 RYHMÄT SYKSY 2013 EROON AHMINNASTA….
Onko ahminnasta muodostunut sinulle ongelma? Haluaisitko opetella tasapainoista suhdetta ruokaan? Onko toiveesi palauttaa ahminnaksi karkaileva syöminen omaan hallintaasi? Ryhmässä opetellaan askel askeleelta ahminnan hallintaa. Ongelmallisen syömisen taustalla olevista fyysistä syistä edetään tunteiden ja ajatustottumusten käsittelyyn sekä rentouden ja joustavuuden opetteluun. Kokoontumiskertoja on yhteensä 12 ja ryhmäkertojen välillä on itsenäistä työskentelyä. Tiistaisin klo 14:00 – 15:30 Kalevantie toimipisteessä. Ryhmän vetäjinä toimivat psykologi Satu Kauppinen ja terveydenhoitaja Ritva-Liisa Hannula.

3 RYHMÄT SYKSY 2013 ELÄMÄNTAITO- kurssi
Elämäntaitokurssilla voit oppia jokaiselle hyödyllisiä elämäntaitoja ja hyvän mielen ylläpitämistä. Kurssi antaa mahdollisuuden ja luvan ottaa aikaa oman itsen ja elämän tarkastelulle. Opit tunnistamaan tunteita ja ajatuksia sekä työskentelemään ajatusten kanssa. Kurssilla käsittelet omaan elämääsi liittyviä asioita ja harjoittelet ongelmatilanteiden ratkaisemista. Opit hallitsemaan arkeasi ja ajankäyttöäsi paremmin. Saat itsellesi työkaluja, jonka avulla voit lisätä hyvinvointiasi ja elämänhallintaasi. Kokoontumiskertoja on 6, lokakuusta alkaen torstai - iltapäivisin. Tiedustelut th Hannimaria Reinilä p klo 12 – 14.

4 www – ELÄMÄNTAITO-kurssi
RYHMÄT SYKSY 2013 www – ELÄMÄNTAITO-kurssi Vietätkö runsaasti aikaa netissä? Onko netin käyttö ylipäätään vaikuttanut haitallisesti opiskeluissasi etenemiseen, ihmissuhteisiin tai muihin elämän keskeisiin osa-alueisiin? Pelaatko rahapelejä tai verkkopelejä liiankin paljon? YTHS järjestää WWW – Elämäntaitokurssin vuoden 2013 loppupuolella tai viimeistään alkaen v.2014 alussa mikäli mukaan ilmoittautuu vähintään viisi opiskelijaa. Kokoontumiskertoja on kuusi ja paikkana Kalevantien YTHS. Ryhmää edeltää yksilötapaaminen ja päätös ryhmään osallistumisesta tehdään vasta yksilötapaamisen jälkeen. Ryhmän vetäjinä ovat terveydenhoitaja Sari Hartikainen (p ) ja psykologi Marjo Kokko (p ). Ilmoittautuminen vetäjille tekstiviestillä.

5 RYHMÄT SYKSY 2013 DEPRESSIORYHMÄ
Alla olevat YTHS:n psykologien ohjaamat ryhmät kootaan YTHS:llä yleisterveyden ja/ tai mielenterveyden asiakkaista. Kysy hoitavalta työntekijältäsi ryhmistä ja ryhmää edeltävään yksilöhaastatteluun hakeutumisesta! DEPRESSIORYHMÄ Ryhmä kokoontuu torstaisin klo 13:30-15:00. Tiedustelut psykiatrinen sairaanhoitaja Tuula Heikkinen, JÄNNITTÄMISRYHMÄ Ryhmä kokoontuu alkaen maanantaisin klo 13:15-14:45. Ryhmässä tehdään myös jonkin verran toiminnallisia harjoituksia.  Tiedustelut psykologiT Marja Koskinen, tai Virpi Stenlund, NAISTEN RYHMÄ Ryhmä kokoontuu torstaisin klo Tiedustelut psykologi Anne Mäkiranta, PANIIKKIRYHMÄ Tiistaisin klo 9:15 – 10:45. Tiedustelut psykologi Satu Kauppinen,


Lataa ppt "RYHMÄT SYKSY 2013 RYHMÄTOIMINTA ON MAKSUTONTA KUNTOSALIHARJOITTELUN ABC Fysioterapeutin ohjaamat kuntosaliharjoittelun ABC-kurssit Atalpassa ja TamppiAreenalla."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google