ENERGIATEOLLISUUS ry:n JÄSENENÄ

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
ENERGIATEOLLISUUS ry:n JÄSENENÄ hyödyllisiä alan palveluita ja vaikutus- ja verkostoitumiskanava energia-alan keskeisiin kysymyksiin Suomessa ja kansainvälisesti.
Advertisements

Energiavuosi 2015 Kaukolämpö (päivitetty )
Haaga-Helian opiskelijakunta Helga Lakisääteinen (AMK-laki 932/2014 – 41§) osa Haaga-Helia ammattikorkeakoulua Opiskelijakunnan tarkoituksena on toimia.
CO2-raportti | 2012 KUUSAMON KASVIHUONEKAASUPÄÄSTÖT ENNAKKOTIETO VUODELTA 2011.
Lapin sosiaalityön ja sosiaalialan opetus- ja tutkimuskeskus Sosiaalityön koulutuksen työelämälähtöisyys –hankkeen vastuuopettajien sekä tutkimus- ja opetuskeskuksien.
Autismi- ja Aspergerliitto ry Autismi- ja Aspergerliitto ry edistää ja valvoo autismin kirjon henkilöiden ja heidän perheidensä yleisiä yhteiskunnallisia.
Kesätyöt Tehtäviä. Luokkagallup Kuinka moni on ollut kesätöissä? Kuinka moni on ollut useammassa kuin yhdessä kesätyössä? Kuinka moni on hakenut kesätöihin?
Koordinaatti – Nuorten tieto- ja neuvontatyön kehittämiskeskus -Valtakunnallinen nuorisotyön palvelu- ja kehittämiskeskus. Toiminta käynnistyi Koordinaatin.
Globalisaatio Globalisaatio (maailmanlaajuistuminen) tarkoittaa eri alueiden välisen vuorovaikutuksen kasvua ja vahvistumista Taloudellinen globalisaatio,
Esityslista Kokouksen avaus
Energiavuosi 2016 Kaukolämpö
Kaukolämpö 2016.
Tampereen kaupunkiseudun TVT-suunnitelma, Treduka
Kuntavaalit 2017 Paluu tulevaisuuteen
Sivistystoimialan ajankohtaiskatsaus helmikuu/2017
Uimahalli- ja kylpylätekninen yhdistys ry
Päijät-Hämeen alueverkosto
Hoitotieteiden tutkimusseura HTTS r.y.
Tiivistelmä 7. Energia Energia on varastoitunutta työtä.
LETKA-hanke vertaa Naseva- käyntien ja Welfare Quality - arviointien tuloksia Mikaela Mughal1, Lilli Frondelius2, Matti Pastell2, Pirjo Kortesniemi 3,
Kanta-Helsingin Yrittäjät ry
Jyväskylän vanhempainfoorumi ry JVF
Terveysteknologia Tutustutaan, mitä kaikkea terveysteknologialla voidaan tarkoittaa ja miten se auttaa terveyden hoidossa ja sairauksien ehkäisyssä.
Sähköisen hyvinvointikertomus hyvinvointiklinikalla
Kaukolämpö kunnan keskustaan
NARVI Oy Yrittäjäntie LAPPI.
TALOUSHALLINNON ROOLI YRITYSTOIMINNASSA
TALOUSHALLINNON ROOLI YRITYSTOIMINNASSA
Meillä on töissä kivaa. Meillä on hyvä ilmapiiri ja kivat työkaverit
Raimelan aluelämpöverkko
Energiavuosi 2016 Kaukolämpö.
Autismi- ja Aspergerliitto ry
Energiavuosi 2017 Kaukolämpö
Visio ja perustehtävä Jokainen löytäisi oman tapansa liikkua ulkona.
Nuorten tieto- ja neuvontapalvelut kansallinen koordinointi 2006
Syömishäiriöliitto - SYLI ry
First Card - BCD Travel Matkatili
Sinulle - Verohallinnon verkkopalvelut
Jukka Leskelä Energiateollisuus ry
Hankeen tavoitteet ja toimenpiteet
MTK:n valiokuntauudistus
Arvot julkisten hankintojen taustalla
Energiaeksperttikoulutus Kaukolämpö - Energiakäänne
TALOUSHALLINNON ROOLI YRITYSTOIMINNASSA
SEURAKUNTAVAALIT 2018.
Työelämän kehittämis- ja palvelutehtävä Palveleva ILO
Vanhempien ja lasten osallisuuden lisääminen
Suun terveydenhoidon ammattiliitto STAL ry
Suomen Punainen Risti Varsinais-Suomen piiri
Tietopaketti jäsenyhdistykselle
Suun terveydenhoidon ammattiliitto STAL ry
Kestävää kasvua ja työtä – Suomen rakennerahasto-ohjelma
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
(päivitetty ) Energiateollisuus ry
Verkko-oppiminen ja kehitystrendit meillä ja muualla – Moodlen mahdollisuudet henkilöstön osaamisen varmistajna Mediamaisteri Group PL 82 (Pyynikintie.
Autismi- ja Aspergerliitto ry
Taloudellisia sopeutustoimia tuottajaliitossa
Vinkkejä juridiikan opiskeluun
MTK uudelle vuosisadalle -järjestöremontti Selvitystyö Perttu Pyykkönen MTK-Liittojen pj/tj-palaveri
Kirkolliskokous Liite 1 Keskushallinnon hallintokaavio
Päästölaskennan sektorit
Yksiköt ja esimiehet Tuotanto, Jari Kostama Markkinat, Pekka Salomaa
Kentän uudet nettisivut Kentän
Matkalla ympäri vuoden
Puheenjohtajan terveiset
Autismiliitto ry.
Lastenneurologisen kuntoutuksen yhdistys - förening för barnneurologisk habilitering ry Asiantuntijuutta ja kokemusta lasten neurologisesta kuntoutuksesta.
ICT- laitteiden ja palvelujen kokonaisratkaisut palveluna
Kassos ry.
Työllisyyspoliittinen avustus – rahoituksen haku vuodelle 2020
Esityksen transkriptio:

ENERGIATEOLLISUUS ry:n JÄSENENÄ hyödyllisiä alan palveluita ja vaikutus- ja verkostoitumiskanava energia-alan keskeisiin kysymyksiin Suomessa ja kansainvälisesti

Energiateollisuus ry Energiateollisuus ry (ET) on sähkön tuotantoa ja hankintaa, siirtoa ja loppuasiakkaille myyntiä, kaukolämmityksen ja kaukojäähdytyksen tuotantoa ja hankintaa, siirtoa ja myyntiä sekä verkkojen ja voimalaitosten suunnittelua, toteutusta, käyttöä, kunnossapitoa ja rakentamista harjoittavien sekä muita alan palveluja tuottavien yritysten, jäsenyhdistysten toimialajärjestö. Liiton tehtävänä on valvoa ja kehittää kokonaisvaltaisesti jäsentensä elinkeino- ja työmarkkinapoliittisia toimintaedellytyksiä kansallisesti ja kansainvälisesti.

Yhteis-toiminta-jäsen Toimialat Jäsenyys yhdellä tai useammalla toimialalla: Sähköntuotanto Sähkön siirto Sähkökauppa Kaukolämpö Palvelutuotanto + Työmarkkinat Varsinainen jäsen tuottaa, siirtää tai myy energiaa tai tuottaa alalle palveluja Yhteis-toiminta-jäsen oppilaitos Yhteis-toiminta-jäsen alaan läheisesti liittyvä yritys

Jäsenpalvelut Varsinainen jäsen Yhteis-toimintajäsen Edunvalvonta  Kannanotot, lausunnot, lobbaus  Äänioikeus liiton kokouksissa - Hallitus/valio/toimikunta jäsenkelpoisuus Puhelinneuvonta edunvalvonta, tekniikka, juridiikka Kattava Suppea Lakiasiainpalvelu Talousneuvonta (KPMG) 2h/yritys Jäsen-extranet Tutkimus, tilastot Suositukset, raportit Tiedotus toimialatiedotteet ja nettilehti Laadunvalvonta Työehtosopimustoiminta, Avustaminen työtuomioistuimessa Koulutus (maksullista, Adato Energia Oy)

Adato Energia Oy (ET:n tytäryhtiö) Maksulliset tai osittain ilmaiset lisäpalvelut Koulutustoiminta Julkaisutoiminta Energiayritysten asiakaslehdet Energiauutiset –lehti Kaukolämmön kuluttajaesitteet (ilmaiset) Sähkön kuluttajaesitteet Sähköverkkotöiden oppikirjat Kaukolämpöekstra Sähköverkkoekstra Sähkötohtori Energiapaketti Käyttöpaikkarekisteri Uutispalvelu

Maksut Varsinainen jäsen Elinkeino-poliiittinen osa Työmarkkina-poliittinen osa Jäsenmaksu Peruste energiamäärä (Palveluntuotannossa peruste palkkasumma) Peruste palkkasumma Informaatio- ja neuvontamaksu Tutkimusmaksu vain kaukolämpötoimialalla EK:n jäsenmaksu (yli 150 työntekijää: peruste myös jalostusarvo) Yhteistoimintajäsen Kiinteä maksu Laskutus 2 erässä Laskutus erikseen Laskutus 1 erässä Jäsenmaksuperusteet ja jäsenmaksulaskuri nettisivuilla www.energia.fi/jasenyys

Liittyminen Tutustu ET:n toimintaan www.energia.fi Lue Energiateollisuus ry:n säännöt nettisivuilla Täytä jäsenanomuslomake nettisivuilta palautus PL 100, 00101 Helsinki tai marketta.eggleton@energia.fi Hallituksen hyväksynnän jälkeen Tervetuloa jäseneksi-kirje ja extranet-tunnukset Uusilta jäseniltä vuosimaksut vain niiltä kuukausilta, kun kuulunut liittoon