Syventävät ammattiopinnot 40 op

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Alustava opintojen kokonaissuunnitelma
Advertisements

Tietojenkäsittelyn koulutusohjelma
MATKAILUALAN PERUSTUTKINTO
Vaihto-opiskelu Unkarissa syksyllä 2006 Eija Paronen LT41.
Ravintolapalvelujen opinnot
Tutkinnon osat Tuotteen / palvelun suunnittelu (ja dokumentointi) 10 ov työmenetelmien ja –välineiden suunnittelu oman työn suunnittelu tuotesuunnitteluprosessin.
Ravintolapalveluopinnot. Perusopinnot ja syventävät opinnot
Kansainvälisyys liiketalouden koulutusohjelmissa Caset Kansainvälinen kauppa International Business and Marketing Logistics (IBML) RIBA Kimmo Kallama Koulutusjohtaja.
Insinööri-AMK, infrarakentaminen Opintojen ja TAMK:n esittely
Perusopinnot 20 op Pääaineopinnot 80 op Sivuaineopinnot 40 op Valinnaiset opinnot 25 op Opiskelija voi sisällyttää näihin enintään 15 op vapaasti valittavia.
Restonomi Opetussuunnitelma 2005
LIIKE-RESTO-OPS-linjaukset Kaija Sääski.
VOKKE1 Kysymyksiä tiedekunnille tutkintorakenteeseen liittyen: 1.Hyväksytäänkö lähtökohdaksi ajatus tutkinnon rakentumisesta pääainetta painottavaksi?
Kansainvälinen korkeakoulukampus - kauniilla paikalla merenrannalla.
PETS Leppävaaran Laurea Tervetuloa – Välkommen – Welcome Rehtori Pentti Rauhala, Laurea.
Esittelyvideo. Esittelyvideo Lapin AMK Opiskelijoita Henkilökuntaa 500.
Täydentävät ammattiopinnot Ravitsemispalvelujen syventävät opinnot 12,0 op Perusopinnoissa kurssit Ruoka- ja ravitsemusosaamisen perusteet MYA9108 5,0.
Ravitsemispalvelujen syventävät opinnot Täydentävät ammattiopinnot Matkailun koulutusohjelma Markku Haapakoski.
MYA9113 Matkailu- ja majoituspalvelun perusteet, 5 op Matkailun perusteet, 2 op Hilkka Lassila Jorma Korhonen Savonia UAS / JKo.
Ravitsemispalvelujen syventävät opinnot Täydentävät ammattiopinnot Matkailun koulutusohjelma Markku Haapakoski.
”Discover Russia” - Venäjä –polulta kilpailukykyä työelämään! -
Täydentävät ammattiopinnot MAJOITUSPALVELUT 12,0 op Kurssi Majoituspalvelujen perusteet 3.0 op sisältyy perusopintoihin kaikille, toteutuu nyt 4. jaksossa.
Luonnonvara-alan yksikkö 270 opiskelijaa 21 opettajaa yksikkö toimii Vallinkorvassa, Oulussa.
Yhteiset opinnot  * Toteutus 1. vuoden keväällä * Laajuus 3 op * Valtakunnallisesti yhteneväiset sisällöt - Svenska för turism- och kosthållsbranschen.
Perusopinnot 20 op Yhteiset ammattiopinnot 80 op Syventävät ammattiopinnot 40 op Valinnaiset opinnot 25 op Opiskelija voi sisällyttää näihin enintään 15.
Liiketalouden koulutusohjelma, Helsinki 1 LIIKETALOUDEN KOULUTUSOHJELMA, Yritysvastuun erikoistumisopinnot.
Liiketalouden ja informaatioalan osaamista tulevaisuuden tarpeisiin.
Luonnonvara-alan yksikkö 270 opiskelijaa 21 opettajaa yksikkö toimii Vallinkorvassa, Oulussa.
Student Feedback RESPONDENTS BY DEGREE STUDIES, N=1303 D EGREE STUDIES N UMBER HEALTH CARE AND SOCIAL SERVICES DEGREE.
Kajaani Vuonna 1651 perustettu Kajaani on yksi Pohjois-Suomen vanhimmista kaupungeista Asukkaita n Monipuoliset harrastusmahdollisuudet.
Esittelyvideo Lapin AMK Opiskelijoita noin Henkilökuntaa noin 500.
YAMK-opinnot bioanalyytikoille TAMKissa Eeva Liikanen Tampereen ammattikorkeakoulu Bioanalyytikkokoulutus.
Tervetuloa opiskelemaan kielikeskukseen! into.aalto.fi - palvelut - kielikeskus.
Perusopinnot 20 op Pääaineopinnot 80 op Sivuaineopinnot 40 op Valinnaiset opinnot 25 op Opiskelija voi sisällyttää näihin enintään 15 op vapaasti valittavia.
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Matkailualan perustutkinnon perusteiden muutokset ja Opetusneuvos Merja Lahdenkauppi
Opiskelijoiden vuosipalaute 2016.
Restonomi, ylempi AMK Matkailu- ja palveluliiketoiminta, 90 op
Kansainvälinen maisteriohjelma: Tourism Marketing and Management
Opinnäytetyö/Harjoittelu
MONIMUOTO-OPETUS P1 P2 P3 P4 Kehittyvä osaaja
Yhteiset ammattiopinnot
Johtaminen, kehittäminen ja yrittäjyys
Englanninkielisen opetuksen kehittäminen
Insinööri (ylempi AMK), ympäristötekniikan tutkinto-ohjelma
Restonomi (ylempi amk)
Sosionomi (ylempi AMK)
RESTONOMI 210 OP Opetussuunnitelman rakennekuva
RAKENNUSMESTARI AMK, 210 OP, Infra-ala
SAIRAANHOITAJA 210 OP Sairaanhoitajan osaaminen: Sairaanhoitaja osaa ratkaista hoitotyön ongelmia, tehdä päätöksiä ennakoimattomissa tilanteissa ja vastata.
Tradenomi, ylempi AMK Liiketoiminnan kehittäminen, 90 op
Agrologi (ylempi AMK) Maaseudun kehittämisen tutkinto-ohjelma, 60 op
Opinnäytetyö 15op , Erikoistumisprojekti 2 5op
Muotoilija (ylempi AMK)
Perusopinnot 20 op Harjoittelu 30 op Pääaineopinnot 80 op ONT 15 op
Musiikkipedagogi (ylempi amk) / Tanssinopettaja (ylempi AMK)
Hoitotyön soveltaminen eri toiminta-alueilla
Toisen asteen koulutus
Sosiaali- ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen (ylempi AMK)
Bioanalytiikan/radiografian kliinisen asiantuntijan tutkinto-ohjelma Bioanalyytikko (ylempi AMK)/Röntgenhoitaja (ylempi AMK) 30 op Alakohtaiset ammatilliset.
Sport Business School Tradenomipäivät Aila Ahonen, JAMK
Ylemmän AMK-tutkinnon tavoitteet
SAIRAANHOITAJA 210 OP Sairaanhoitajan osaaminen: Sairaanhoitaja osaa ratkaista hoitotyön ongelmia, tehdä päätöksiä ennakoimattomissa tilanteissa ja vastata.
Johdatus akateemisiin opintoihin/ Opettajatuutorointi/ Linjainfo Lääketiede
LIIKETALOUDEN KO – Pasila
LUKUKAUSITEEMAT lukukausi: Liiketoiminnan perusteiden ymmärtäminen – opiskelijan oppimis- ja kehittymistavoitteiden muotoutuminen lukukausi:
RAKENNUSTEKNIIKAN KOULUTUSOHJELMA
SOSIONOMI 210 OP Sosionomi osaa ratkaista sosiaalialan ongelmia, ennakoida tulevaisuuden muutoksia, tuottaa ja kehittää sosiaalipalveluja. Hän osaa ohjata.
Bioanalyytikko (ylempi AMK) / Röntgenhoitaja (ylempi AMK)
TURUN MATKAILUAKATEMIA – ÅBO TURISMAKADEMI
RAKENNUSTEKNIIKAN KOULUTUSOHJELMA
Esityksen transkriptio:

Syventävät ammattiopinnot 40 op Opinnäytetyö 15 op Valinnaiset opinnot 25 op Opiskelija voi sisällyttää näihin enintään 15 op vapaasti valittavia opintoja (myös muita kuin Reston opintoja). Yhteiset ammattiopinnot 80 op Harjoittelu 30 op Perusopinnot 20 op

4 S Ravitsemispalvelujen kehittäminen ja johtaminen ONT 15 op Harjoit-telu 15 op 3 K Valinnaiset opinnot (sis. kielet) 25 op 30 op Ravitsemisala kansantaloudessa 5 op Taloudellinen analyysi ja päätöksenteko 5 op Markkinoinnin suunnittelu ja johtaminen 5 op 30 op 3 S Ruoka- ja ravintolapalvelujen johtaminen 5 op Harjoit-telu 15 op Ravitsemispalvelujen Workshopit 1 5 op Ravitsemispalvelujen tuottaminen 5 op Tutkiva ja kehittävä toiminta 5 op English for International Communication 5 op 30 op 2 K Työlainsäädäntö ja työsuhdeasiat 5 op Esimiestyö ja johtaminen 5 op Sähköinen markkinointi 5 op Syventävä ruokatuotanto ja gastronomia 5 op Ravitsemisprosessin laadunhallinta 5 op Ravitsemispalvelujen sähköinen markkinointi 5 op 30 op 2 S Ravintolapalvelujen tuotetietous ja tuottaminen 5 op Laskentatoimi matkailu- ja ravitsemisalalla 5 op Discover Russia 5 op Toimialan osaamistodistukset 5 op Yritystoiminta ja sopimusoikeus 5 op Majoituspalvelujen perusteet 5 op Elintarvikkeista ruokatuotteiksi 10 op Markkinointi matkailu- ja ravitsemisalalla 5 op 30 op 1 K Välkommen! 5 op Ravintolapalvelu- taidot 5 op Matkailun maailma 5 op Orientoituminen alaan ja opintoihin 5 op 30 op 1 S Welcome! 5 op Vuorovaikutteinen asiakaspalvelu ja myyntityö 5 op

4 S Matkailupalvelujen kehittäminen ja johtaminen Harjoit-telu 15 op ONT 15 op 3 K Valinnaiset opinnot (sis. kielet) 25 op 30 op Matkailuala kansantaloudessa 5 op Taloudellinen analyysi ja päätöksenteko 5 op Markkinoinnin suunnittelu ja johtaminen 5 op 30 op 3 S Matkailu- ja majoituspalvelujen johtaminen 5 op Matkailupalvelujen Workshopit 2 5 op Harjoittelu 15 op Tapahtumat ja kokoukset matkailutuotteena 5 op Tutkiva ja kehittävä toiminta 5 op English for International Communication 5 op 2 K 30 op Esimiestyö ja johtaminen 5 op Työlainsäädäntö ja työsuhdeasiat 5 op Matkailupalvelujen Workshopit 1 5 op Ohjelmapalvelut matkailutuotteena 5 op Sähköinen markkinointi 5 op 30 op 2 S Kansainvälinen matkailu – Suomi matkakohteena 5 op Laskentatoimi matkailu- ja ravitsemisalalla 5 op Discover Russia 5 op Toimialan osaamistodistukset 5 op Majoituspalvelujen perusteet 5 op Yritystoiminta ja sopimusoikeus 5 op Elintarvikkeista ruokatuotteiksi 10 op 30 op 1 K Markkinointi matkailu- ja ravitsemisalalla 5 op Välkommen! 5 op Ravintolapalvelu- taidot 5 op Matkailun maailma 5 op Orientoituminen alaan ja opintoihin 5 op 30 op 1 S Welcome! 5 op Vuorovaikutteinen asiakaspalvelu ja myyntityö5 op

4 S 3 K 3 S 2 K 2 S 1 K 1 S Management of Tourism Services (englanninkielinen polku) Harjoit-telu 15 op ONT 15 op Liku Economics 5 op 3 K Valinnaiset opinnot (sis. kielet) 25 op 30 op Liku Liku Financial Management 5 op International Marketing 5 op Matkailupalvelujen Workshopit 2 5 op 30 op 3 S Matkailu- ja majoituspalvelujen johtaminen 5 op Health and Wellness Tourism: Ahead to the Market 5 op Harjoittelu 15 op Health and Wellness Tourism: Wellness Concepting 5 op English for International Communication 5 op 2 K 30 op Esimiestyö matkailu- ja ravitsemisalalla 5 op Matkailupalvelujen Workshopit 1 5 op Liku Liku Tourism Activities 5 op eBusiness 5 op Business Research 5 op 30 op 2 S Health and Wellness Tourism: Setting the Scene 5 op Laskentatoimi matkailu- ja ravitsemisalalla 5 op Discover Russia 5 op Toimialan osaamistodistukset 5 op Yritystoiminta ja sopimusoikeus 5 op Elintarvikkeista ruokatuotteiksi 10 op Majoituspalvelujen perusteet 5 op 30 op 1 K Markkinointi matkailu- ja ravitsemisalalla 5 op Välkommen! 5 op Ravintolapalvelu- taidot 5 op Matkailun maailma 5 op Orientoituminen alaan ja opintoihin 5 op 30 op 1 S Welcome! 5 op Vuorovaikutteinen asiakaspalvelu ja myyntityö5 op

English for International Valinnaiset opinnot (sis. kielet) 5 op Kieliopinnot ja vieraskielinen opetus Kaikille pakollisia (*) Opiskelija voi halutessaan valita valinnaisissa opinnoissa ”kielipolun”, jossa tarjolla 3x 5 op. Etenevät perusteista syventäviin. Ranskaa on integroitu 1,5 op yhteisiin ammattiopintoihin. Tarjolla myös englanninkielinen opiskelupolku: Management of Tourism Services. 3 K 30 op Valinnaiset opinnot (sis. kielet) 5 op 30 op 3 S (*) English for International Communication 5 op Valinnaiset opinnot (sis. kielet) 5 op 30 op 2 K (*) Valinnaiset opinnot (sis. kielet) 5 op Discover Russia 5 op 30 op 2 S (*) Valinnaiset opinnot (sis. kielet) 5 op Välkommen! 5 op 30 op 1 K (*) Welcome! 5 op 30 op 1 S