Roosa nauha Syöpäsäätiö on työskennellyt määrätietoisesti syövän nujertamiseksi jo vuodesta 1948 alkaen. Lahjoitusvaroin toimiva Syöpäsäätiö tukee.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
LÖYDÄ OMA TAPASI AUTTAA Osaa auttaa, osaa pelastaa.
Advertisements

Roosa nauha 2014 Tuuli Lahti.
Tule mukaan Nälkäpäivä- keräykseen!
Ilmeuudistus & yritysyhteistyön käytännöt
Helluntaiseurakuntien lapsi- ja perhetyön kehittämishanke, joka käynnistyi vuonna Hankkeen tavoitteena on vahvistaa lapsi- ja perhetyötä, koota.
Rauhaisaa Joulun aikaa Ja Menestystä Uudelle vuodelle 2014 Toivoo Happy Tiles:in väki.
Ohjelmointitaito (ict1td002, 12 op) Opintojakson esittely, syksy 2008.
Ystävän avulla apua yksinäiseen arkeen
Sukunimi Etunimi Osoite PostinumeroPostitoimipaikka Syntymävuosipoikatyttö Paidan koko SM Koulu Ruoka-allergiat/sairaudet Urheilukoulu
Johdatus Linuxiin Mauri Heinonen
Bensan hinta Hyvää päivää, Olen kuullut ennustettavan, että bensan hinta saattaa syksyyn mennessä nousta litralta jopa € 1,90 :een.
TYÖHYVINVOINTI: MITÄ JA MIKSI?
Konsulttinuoret Toimintasuunnitelma
LibraryThing. fi.librarything.com/ • Maailman suurin kirjakerho. Sisältää n. 50 miljoonan kirjan luettelointitiedot käyttäjää. • Et tarvitse.
”Eli sillon lähtee uimahallille ja ui kilometrin”
Helluntaiseurakuntien valtakunnallinen kampanja - muistuttaa perustehtävästä - tarjoaa teeman ja välineet evankeliointiin - vahvistaa kotimaan työtä pitempiaikaisesti.
Ei hätää, jos sinä autat. Operaatio Nälkäpäivä 2012.
PID Harri Ala-Kuljusta 2. kansainvälinen varapresidentti SUOMI JOHTOON Kampanjan tavoite.
Roosa nauha -kampanja 2012.
Anna kehitysmaiden lapsille hyvä koulutus – ja tulevaisuus! Päivätyökeräys 2014–2015.
Punaisen Ristin nuorisotoiminta
Mika Rahkonen.
Tekoja-kampanja Maailmassa on tällä hetkellä ennätysmäärä nuoria ihmisiä. Enemmistö heistä asuu kehitysmaissa. Moni nuori on kasvanut konfliktin.
Samba Tervetuloa tutustumaan samban maailmaan.
VÄLIVUOSI.  Välivuosi voi osua omalle kohdalle joko suunnitellusti tai vahingossa, jos ei saakaan ensimmäisellä hakukerralla opiskelupaikkaa.  Välivuosi.
Palvelumuotoiluprojekti Palvelumuotoiluprojektin tehtävänanto Palvelumuotoiluprojekti toteutetaan yhteistyössä Design Museon kanssa. ”Designmuseo.
Syöpä ja seksuaalisuus
Sanoma Lehtimedia / Tiina Eskelinen
Nauhaohjesääntö.
Aloitus Lue RK s. 244 – Aloitustapoja 1.In medias res  John Irvingin teos Garpin maailma on samanaikaisesti sekä erittäin perinteinen että virkistävän.
MAMMOGRAFIA Mammography, mammografi, rinnan röntgenkuvaus
AVUN KETJU ALKAA SINUSTA Nälkäpäivä 15. – Sinä voit auttaa! Kuva: Leena Koskela Nälkäpäivä 15. – 17.9.
Vanhoja tekstitaidon yo-kokeita
Laitetaan syövälle piste. 1. Mikä on Syöpäsäätiö? Vuonna 1948 perustettu Syöpäsäätiö on osa Syöpäjärjestöjä. Syöpäsäätiö on suurin.
PUNAINEN RISTI IRIS, JUSTIINA JA EMMA. MIKÄ ON PUNAINEN RISTI? Suomen punainen risti on yksi Suomen suurimmista hyväntekeväisyysjärjestöistä. Se on perustettu.
Infoa uusille opiskelijoille, syksy 2014 Opinto- ja opetuspalvelut Ura- ja ohjauspalvelut.
Ylivieskan lukion sähköiset oppimisympäristöt. Miksi lukiossa siirrytään sähköisiin oppimisympäristöihin?
1. SUOMALAISET KANSANTAUDIT TERVEYSTIETO 9. MITÄ SAIRAUKSIA MUISTAT? KIRJOITA TAULULLE  Millä eri perusteilla sairauksia voidaan ryhmitellä?  Missä.
Kuume ja Flunssa. Kuume Kuume on tavallien oire monissa virusten ja bakteerien aiheuttamissa sairauksissa. Tulehdussairauksille on tyypillistä että kuume.
Roosa nauha Syöpäsäätiö on työskennellyt määrätietoisesti syövän nujertamiseksi jo vuodesta 1948 alkaen. Lahjoitusvaroin toimiva Syöpäsäätiö tukee.
Mielenterveyden häiriöt
Suomen purjehdus ja veneily Ry (SPV) Venetutkimus 2016
ETwinning eTwinning on Euroopan komission vuonna 2005 perustama ohjelma, joka kuuluu Erasmus+ -ohjelmaan. eTwinning on eurooppalaisten opettajien yhteistyöfoorumi.
Mielenterveyden häiriöt
Miten korvataan kutistuvat jäsenmaksutuotot
4. MONO-päivä Klo
Kansainvälinen Varia tsemppiä tulevaan syksyyn!
1800- ja 1900-lukujen vaihteen kirjallisuus
Tupakan haittavaikutukset
Syövän riskitekijät.
HIFK FOTBOLL Roosa nauha –teemaottelu
Syöpä.
Syöpätaudit Miikka, Lintu, Eele.
Roosa nauha.
Kansainväliset suhteet Uutistapahtumien seuraaminen
Roosa Nauha Roosa, Eetu, Henri.
Yhteisvastuukeräyksestä
Esi- ja alkuopetuksen siirtymäkäytänteet ja oppimisen tuen portaat
Elämässä mukana – muutoksissa tukena
Mammografiaseulontojen psyykkiset hyödyt ja haitat
Hanna Karlsson / Hanna Karlsson /
Ennusteet ja seurannan kehittäminen
JOULUN AJAN RYHMÄLIIKUNTA 2015 FIT KUNTO:
T Kirjoita nauhaan oma viestisi! Voit muuttaa tekstiä kirjain kerrallaan valitsemalla kirjaimen ja kirjoittamalla uuden. Kussakin diassa on yksi kirjain.
Tutkimus- ja kehittämistoiminta Raahen seutukunnassa 2001–2017
H Kirjoita nauhaan oma viestisi! Voit muuttaa tekstiä kirjain kerrallaan valitsemalla kirjaimen ja kirjoittamalla uuden. Kussakin diassa on yksi kirjain.
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Yli 6000 jäsentä
Lounais-Suomen Syöpäyhdistys Vapaaehtoiseksi lähelle avun tarvitsijaa
H Kirjoita nauhaan oma viestisi! Voit muuttaa tekstiä kirjain kerrallaan valitsemalla kirjaimen ja kirjoittamalla uuden. Kussakin diassa on yksi kirjain.
Sotiemme Veteraanit –keräys / syksy 2016 / tietopaketti
Esityksen transkriptio:

Roosa nauha 2015

Syöpäsäätiö on työskennellyt määrätietoisesti syövän nujertamiseksi jo vuodesta 1948 alkaen. Lahjoitusvaroin toimiva Syöpäsäätiö tukee kotimaista syöpätutkimusta sekä tarjoaa tukea ja neuvontaa syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen. Syöpäsäätiö on ollut mukana vaikuttamassa siihen, että yhä useampi voittaa vaikean sairauden. Kun toiminnan alussa vain kolmannes syöpään sairastuneista voitiin parantaa, nyt jo kaksi kolmesta paranee. Roosa nauha on Syöpäsäätiön tunnetuin ja suurin keräyskampanja. Vuonna 2014 kampanjalla kerättiin 1,15 miljoonaa euroa.

Roosa nauha - historiaa Kansainvälinen rintasyöpäkampanja sai alkunsa 1990-luvun alussa Yhdysvalloissa. AIDSin vastaisesta kampanjasta innostuneet Evelyn H. Lauder ja Alexandra Penney halusivat kiinnittää huomiota rintasyövän yleistymiseen ja kerätä varoja rintasyövän tutkimukseen. Rintasyöpäkampanjan symboliksi valittiin vaaleanpunainen silkkinauha (pink ribbon). Kampanja levisi nopeasti ympäri maailman ja lokakuu vakiintui kansainväliseksi rintasyöpäkuukaudeksi. Roosa nauhalla on kerätty varoja Suomessa vuodesta 2003 alkaen. Tänä syksynä keräys starttaa 13. kerran Suomessa. Roosa nauha toteutetaan tänä vuonna Nauhan design vaihtuu vuosittain. Roosa nauha -design ja nauhasuunnittelija paljastetaan keräyksen alkaessa. Nauhasuunnittelijoina on vuosien varrella nähty Maija Louekari (2008), Hanna Sarén (2009), Jukka Rintala (2012) ja Minna Parikka (2014).

Roosa nauha Rintasyöpään sairastuu joka kahdeksas suomalainen nainen, vuosittain noin naista. Rintasyöpään menehtyy 870 naista vuodessa. Roosa nauha -keräys tukee kotimaista rintasyöpätutkimusta sekä sairastuneille tarjottavia neuvontapalveluja. Roosa nauha –keräyksellä on tuettu vuosina 2005 – 2014 rintasyöpätutkimusta yhteensä eurolla. Rintasyöpätutkimus tarvitsee edelleen varoja. Syöpäsäätiön tavoitteena on vaikuttaa siihen, että yhä useampi syöpä voidaan ehkäistä tai hoitaa, sekä varmistaa että jokainen syöpään sairastunut saa tarvittavan tuen sairauden eri vaiheissa. Kansainvälinen rintasyöpätietoisuuden kuukausi on lokakuu. Roosaa silkkinauhaa käytetään tuolloin rintasyövän vastaisen taistelun symbolina ympäri maailmaa. Suomessa käytetty Roosa nauha -tunnus on Syöpäsäätiön rekisteröimä tavaramerkki. Roosa nauha -keräyksen teemana on tänä vuonna Käsi sydämellä.

Osallistumistavat Osta nauha 3 € Jälleenmyyjät: jäsenyhdistykset, Lindex, Prisma, S-market, Alepa, Sale, ABC Market, Yliopiston Apteekki sekä Taito Groupin käsityömyymälät Osta Roosa nauha –tuote Yhteistyökumppaneiden myymät tuotteet ilmestyvät kauppoihin syys-lokakuussa ja niiden hinnasta lahjoitetaan osa Roosa nauha –keräykseen. Katso tarkemmat tiedot

Osallistumistavat Perusta oma keräys osoitteessa: oma.syopasaatio.fi Lahjoita roosanauha.fi Seuraa Roosa nauhaa somessa : Facebook.com/roosanauha Instagram.com/roosanauha Twitter.com/roosanauha

Tärkeät päivämäärät  Roosa nauha –pressitilaisuus ti klo 9.00  Roosa nauha päivä  Kampanja-aika ja Roosa nauhojen myyntiaika –