Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Aloitus Lue RK s. 244 – 245.. Aloitustapoja 1.In medias res  John Irvingin teos Garpin maailma on samanaikaisesti sekä erittäin perinteinen että virkistävän.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Aloitus Lue RK s. 244 – 245.. Aloitustapoja 1.In medias res  John Irvingin teos Garpin maailma on samanaikaisesti sekä erittäin perinteinen että virkistävän."— Esityksen transkriptio:

1 Aloitus Lue RK s. 244 – 245.

2 Aloitustapoja 1.In medias res  John Irvingin teos Garpin maailma on samanaikaisesti sekä erittäin perinteinen että virkistävän tuore romaani. 2.Pääkäsitteen määrittely  Lättyä, joka kääritään täytteen ympärille pitkulaiseksi rullaksi ja kuorrutetaan juustohunnun alla uunissa, kutsutaan krepiksi.

3 Aloitustapoja (2) 3.Tapausesimerkki  Mammutteja ei enää ole, pandat ovat vaarassa kuolla sukupuuttoon, liito-oravia liitelee yhä harvemmin, mutta rottia on esimerkiksi Tukholmassa kolme jokaista asukasta kohden. Toiset lajit katoavat, toiset menestyvät. 4.Taustatietojen esittely  Myöhäiskeskiajan Euroopassa tapahtui merkittäviä muutoksia, jotka laajensivat ihmisten maailmankuvaa siinä määrin, että uuden aikakauden ihmiskunnan historiassa katsotaan saaneen alkunsa 1500-luvulla.

4 Aloitustapoja (3) 5.Sitaatti tai sanonta  ”Haluan olla säveltäjänä kuin lehmä, jota lypsetään”, sanoi Richard Strauss vähän ennen kuin täytti 50 vuotta. 6.Kuvaus  Muuan tuttu perhe on saanut lahjaksi 7 päivää – lehden vuosikerran. Kun Seiska putoaa postiluukusta, perheenjäsenet tappelevat siitä, kuka saa lehden käsiinsä ja ehtii ensimmäisenä halveksimaan sitä.

5 Aloitustapoja (4) 7.Retorinen kysymys  Ovatko hirvet tulleet hulluiksi? 8.Kärkevä väite  On olemassa ihmistyyppi, joka kerää virheitä niin kuin toiset postimerkkejä. 9.Vastakohta-asettelu  Joskus menneisyydessä äiti punastellen ja kiusaantuneena alkoi häitä edeltävänä iltana vihjailla tyttärelleen kukista ja mehiläisistä. Nykyään tipahtaa murrosikäiselle postiluukusta seksivalistuslehti, jonka välissä on kondomi.

6 Lopetustapoja Johtopäätös Tiivistelmä Viittaus tulevaisuuteen Seurausten pohdinta Vertailu johonkin muuhun asiaan Sitaatti Retorinen kysymys Kärkevä väite


Lataa ppt "Aloitus Lue RK s. 244 – 245.. Aloitustapoja 1.In medias res  John Irvingin teos Garpin maailma on samanaikaisesti sekä erittäin perinteinen että virkistävän."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google