YO-INFO SYKSY 2016 https://peda.net/kotka/lukiokoulutus/kotkanhttps://peda.net/kotka/lukiokoulutus/kotkan aikuislukio https://peda.net/kotka/lukiokoulutus/kotkan.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
YLIOPPILAS - KEVÄT 2014 LUKION KURSSIT YLIOPPILASKIRJOITUKSET
Advertisements

Matematiikan yo-ohjeita. Yleisohjeita  Laskimet ja taulukot on tuotava tarkastettaviksi vähintään vuorokautta (24h) ennen kirjoituspäivää kansliaan.
Grönroosin luokassa, äidinkielen tunnin alussa. Abien oporeissut • Pori, Satakunnan korkeakoulut (n. klo ) • Helsinki, Studia-messut.
Ylioppilaskirjoitukset
Powerpoint-esitys ylioppilastutkinnon ohjeista ja määräyksistä:
Toimintaohjeita kesää varten Lue huolella! Jälkiohjauksesta vastaavat: • 9A, 9D, 9E, 9F : Opo Elina Nissinen, p • 9B, 9C, 9G: Opo Satu Hietala,
Ohjeet ja aikataulut Ohjeet kesällä valmistuville
YLIOPPILASTUTKINTO Mäntsälän lukio 2012.
Paimion lukio, Heikki Turpeinen Ylioppilaskokeiden aikataulua syksy 2012 ja kevät 2013 Vanhempainilta ja infot Paimion lukiossa TERVETULOA.
 Laudatur (L)7  Eximia (E)6  Magna cum laude approbatur (M)5  Cum laude approbatur (C)4  Lubenter approbatur (B)3  Approbatur (A)2  Improbatur (I),hylätty.
VANHEMPAINILTA ABIEN.
ABI-INFO Lyseon lukion ylioppilaskirjoitusten toimeenpano syksyllä 2014.
YO-info K2015.
Abien vanhempainilta Tervetuloa!.
ABI-INFO KEVÄT 2015 SUOMALAIS-VENÄLÄINEN KOULU
YLIOPPILAS - KEVÄT 2015 LUKION KURSSIT YLIOPPILASKIRJOITUKSET
YLIOPPILAS - KEVÄT 2016 LUKION KURSSIT YLIOPPILASKIRJOITUKSET
Tervetuloa Sotungin lukion abi-infoon Ohjeita YO- kuunteluihin.
Yo-kirjoitukset Yleisohje Matematiikka. Koetehtävät 15 samanarvoista tehtävää, laadittu pakollisten ja syventävien kurssien perusteella saa vastata enintään.
ABI-INFO Päättöarviointi Yo-kirjoitukset Tulokset ja yo-juhla
YLIOPPILASTUTKINTO.
YLIOPPILASTUTKINTO VANHEMPAINILTA
Ylioppilaskirjoitukset Syksy Kirjoitusaineet Pakol.äidinkieli + 3  suomi (A- tai B-taso)  englanti (A- tai C-taso)  (1) reaalikoe  matematiikka.
ABI-INFO Lyseon lukion aikuislinja YO-koepäivät Ma A-englanti kuuntelu VJS/luokkatila päärakennus klo 8.30 Ti ruotsi kuuntelu/vanha.
YO-INFO Opo/apulaisrehtori Kristiina Heikura.
Ylioppilastutkinto. OHJEITA KOKELAILLE  Muista tuoda henkilöllisyystodistus kokeeseen.  Kokeeseen saavutaan ajoissa viimeistään klo 8.00, nimenhuuto.
2012-ryhmien vanhempainilta TERVETULOA!.
VANHEMPAINILTA ILLAN OHJELMA vanhempainyhdistyksen puheenvuoro ylioppilastutkinnon rakenne ja ylioppilaskokeen käytännön järjestelyt koulun.
ABI-INFO Lyseon lukion aikuislinja YO-koepäivät Pe 12.2.äidinkieli/ vanha juhlasali klo 9.00 Ma vieras kieli pitkä oppimäärä kuuntelu/
ABIEN VANHEMPAINILTA. YO-TUTKINTO Kaikille pakollinen Äidinkieli Toinen kotimainen Vieras kieli Matema- tiikka Reaali- aine Toinen kotimainen Vähintään.
Ohjeita ylioppilaskirjoituksiin tulevalle SYKSY Onnea ja menestystä kirjoituksissa!
YO-INFO Ti Oulunsalon lukio, Tuula Tervonen rehtori.
Näin toimit yo-kokeessa Schildtin lukio Jyväskylä.
YLIOPPILAS KEVÄT 2016 LUKION KURSSIT (LUKION PÄÄTTÖTODISTUS) YLIOPPILASKIRJOITUKSET (YLIOPPILASTUTKINTOTODISTUS)
YO-info K2016. Kevään 2016 koepäivät Kuullunymmärtämiskokeet ma vieras kieli, pitkä oppimäärä englanti 8.30, paikalla oltava 8.00 saksa paikalla.
Ylioppilastutkinto. Ylioppilaskokeet Valtakunnalliset loppukokeet Kaikille neljä pakollista koetta, lisäksi opiskelija voi suorittaa ylimääräisiä kokeita.
YO-info syksy Koetilanne  Omia koepapereita ei tuoda, koetilanteessa annetaan tarvittava määrä paperia.  Koepaperiin jätetään marginaali.  Jokaisessa.
OHJEITA MATEMATIIKAN YLIOPPILASKIRJOITUKSIIN AJANKOHTA Tarkista päivämäärä YTL:n sivuilta.
Abien vanhempainilta Tervetuloa!. Lukuvuoden tapahtumia/abit Syksyn yo-kokeet – jakson koeviikko – Syysloma.
Ylioppilastutkinto Lyseo syksy OHJEITA KOKELAILLE  Muista tuoda henkilöllisyystodistus kokeeseen.  Kokeeseen saavutaan ajoissa viimeistään klo.
Lyseo kevät 2017 Ohjeet ylioppilaskokelaille
Kallaveden lukion yo-info
ABI-INFO Lyseon lukion aikuislinja
Syksyn 2017 kirjoituksissa huomioitavia seikkoja
Abien YO-INFO Viherlaakson lukio 2016.
ABI-INFO 1. Kirjoitukset – yo-koepäivät, kuuntelut, kirjalliset ja sähköiset kokeet 2. Penkkarit 3. Tentit 4. Todistukset 5. Muuta.
Digitaalisen yo-kokeen ohjeistus
ABI-INFO Lyseon lukion ylioppilaskirjoitusten toimeenpano syksyllä 2017 paperiset yo-kokeet (äidinkieli, fysiikka, biologia, englanti, matematiikka, kemia)
Ilmoittautuminen syksyn 2016 kirjoituksiin, info
YLIOPPILASTUTKINTO Kokelas on itse vastuussa siitä, että on selvillä yo-tutkintoon liittyvistä määräyksistä ja yo-kokeiden suoritusohjeista ja noudattaa.
YO-info Syksy 2017.
YLIOPPILASTUTKINTO Kokelas on itse vastuussa siitä, että on selvillä yo-tutkintoon liittyvistä määräyksistä ja yo-kokeiden suoritusohjeista ja noudattaa.
Ylioppilaskirjoitukset
Ilmoittautuminen kevään 2017 kirjoituksiin, info
Terveystiedon ainereaali
OHJEITA MATEMATIIKAN YLIOPPILASKIRJOITUKSIIN
Terveystiedon ainereaali
ABI-INFO Teklu, Tredu HATANPÄÄN LUKIO ∙ SAMMON KESKUSLUKIO ∙ TAMMERKOSKEN LUKIO ∙ TAMPEREEN KLASSILLINEN LUKIO TAMPEREEN LYSEON LUKIO ∙ TAMPEREEN.
REHTORIN YO-INFO k 2018 Kallaveden lukio.
Yleisohje Pitkä matematiikka
Viherlaakson lukio Kevät 2017
Ohjeita ylioppilaskirjoituksiin tulevalle
YO-kirjoitusten toimeenpano
Kevään 2019 kirjoituksissa huomioitavia seikkoja
ABIN LOPPUSUORA Vanhempainilta
ABI-INFO 1. YO-Kirjoitukset 2. Penkkarit 4. Todistukset 5. Muuta.
OPO2 Jatko-opinnot ja työelämä- luennot
SYKSYN 2019 kirjoituksissa huomioitavia seikkoja
YO-TUTKINNON RAKENNE 4 pakollista, yksi tai useampia ylimääräisiä (HUOM! 2022) tasot: matem P/L, toinen kotim. P/KP, vieras kieli P/L väh. yksi A-tasoinen.
ABI-INFO Lyseon lukio Syksy 2019.
Esityksen transkriptio:

YO-INFO SYKSY aikuislukio

TARKISTA ILMOITTAUTUMISTIETOSI! Ilmoittautumistietosi löytyvät maksukuitista Ilmoittautumistietosi löytyvät maksukuitista Jos olet epävarma, ota yhteys opoon tai koulusihteeriin Jos olet epävarma, ota yhteys opoon tai koulusihteeriin Kirjoitettavat aineet löydät myös Globuksen ilmoitustaululta Kirjoitettavat aineet löydät myös Globuksen ilmoitustaululta

KOKEIDEN AJAT JA PAIKAT Katso aikuislukion Pedanet-sivut, Opiskelijalle-Yo-kirjoitukset Katso aikuislukion Pedanet-sivut, Opiskelijalle-Yo-kirjoitukset Useita kirjoituspaikkoja; Lyseon studio, Lyseon alasali, Toivo Pekkasen koulun alasali Useita kirjoituspaikkoja; Lyseon studio, Lyseon alasali, Toivo Pekkasen koulun alasali Tule lyseolle 15 minuuttia ennen koetta ja Pekkasen koululle 20 minuuttia ennen koetta Tule lyseolle 15 minuuttia ennen koetta ja Pekkasen koululle 20 minuuttia ennen koetta

LASKIMET JA TAULUKKOKIRJAT Laskimet ja taulukkokirjat ennakko tarkastetaan: Matematiikka: ma klo 16 Globus, Helinä Anttila Tarkistuksen jälkeen laskin ja taulukkokirja jäävät koululle. Ne jaetaan kokelaiden pöydille ennen koetilaisuuden alkua. Laskimessa ja taulukkokirjassa tulee olla nimi ja kokelasnumero.

SÄHKÖISEN KOKEEN LAITTEEET Kokelaan velvollisuus on huolehtia, että hänellä on sähköisessä kokeessa päätelaiteohjeen mukainen tietokone, virtajohto ja kuulokkeet. Kokelaan velvollisuus on huolehtia, että hänellä on sähköisessä kokeessa päätelaiteohjeen mukainen tietokone, virtajohto ja kuulokkeet.

MUISTETTAVAA KIRJOITUSPÄIVÄNÄ Ei matkapuhelimia tai muita teknisiä laitteita saliin, ei myöskään kielikokeen odotustilaan Ei matkapuhelimia tai muita teknisiä laitteita saliin, ei myöskään kielikokeen odotustilaan Sähköiseen kokeeseen oma tietokone mukaan Sähköiseen kokeeseen oma tietokone mukaan Ei mitään tekstejä(paidassa, eväissä) koesaliin Ei mitään tekstejä(paidassa, eväissä) koesaliin Kunnon eväät Kunnon eväät

OHJEITA KIRJOITUSSALIIN Tarkista kokelasnumerosi ennen saliin menoa Tarkista kokelasnumerosi ennen saliin menoa Istumajärjestys löytyy kirjoitussalin ulkopuolelta, katso paikkasi Istumajärjestys löytyy kirjoitussalin ulkopuolelta, katso paikkasi Kirjoita jokaiseen paperiin nimesi, allekirjoitus ja kokelasnumero Kirjoita jokaiseen paperiin nimesi, allekirjoitus ja kokelasnumero Lyijykynä HB tai 2 Lyijykynä HB tai 2 Lue tehtävänanto huolella Lue tehtävänanto huolella Vastaa siihen mitä kysytään Vastaa siihen mitä kysytään Yliviivaa luonnospaperit Yliviivaa luonnospaperit

OHJEITA REAALIKOKEESEEN (PAPERIKOE) Tehtäväpaperissa ilmoitetaan vastausten enimmäismäärä. Tätä ei saa ylittää! Tehtäväpaperissa ilmoitetaan vastausten enimmäismäärä. Tätä ei saa ylittää! Yksi vastaus on kirjoitettava kokoarkille ensimmäiseltä sivulta alkaen. Yksi vastaus on kirjoitettava kokoarkille ensimmäiseltä sivulta alkaen. Jokainen tehtävä eri paperille. Jokainen tehtävä eri paperille. Vastauksen otsikko: aineen nimi tai lyhenne ja tehtävän numero: esim. TE3 Vastauksen otsikko: aineen nimi tai lyhenne ja tehtävän numero: esim. TE3 Millimetripaperia voi pyytää valvojalta. Millimetripaperia voi pyytää valvojalta.

ONGELMIA? Jos myöhästyt, tiedustele kansliasta mahdollisuutta päästä vielä mukaan kokeeseen. Jos myöhästyt, tiedustele kansliasta mahdollisuutta päästä vielä mukaan kokeeseen. Jos olet sairas, toimita koululle lääkärintodistus, josta ilmenee työkyvyttömyysaika (puoltolause) Jos olet sairas, toimita koululle lääkärintodistus, josta ilmenee työkyvyttömyysaika (puoltolause) Vilppi; kaikki kyseisen tutkintokerran kokeet hylätään. Vilppi; kaikki kyseisen tutkintokerran kokeet hylätään. Jos et saavu kokeeseen—koe on hylätty Jos et saavu kokeeseen—koe on hylätty Oppiaineen kaikkiin osakokeisiin on osallistuttava (kirjall./kuunt.) Oppiaineen kaikkiin osakokeisiin on osallistuttava (kirjall./kuunt.)

ARVOSTELU Alustava arvostelu koulussa, lopullinen arvostelu ytl:ssä Alustava arvostelu koulussa, lopullinen arvostelu ytl:ssä Alustavat tulokset saat opettajaltasi Alustavat tulokset saat opettajaltasi Kompensaatio; lautakunta antaa yo-todistuksen hylätystä pakollisesta kokeesta huolimatta Kompensaatio; lautakunta antaa yo-todistuksen hylätystä pakollisesta kokeesta huolimatta Tarkistusarvostelu; hakemus, maksullinen Tarkistusarvostelu; hakemus, maksullinen Koepapereihin tutustuminen: asiointi suoraan lautakuntaan, maksullinen Koepapereihin tutustuminen: asiointi suoraan lautakuntaan, maksullinen

TULOKSET Tulokset saadaan viimeistään Tulokset saadaan viimeistään Syksyn yo-juhla perjantaina Lyseolla Syksyn yo-juhla perjantaina Lyseolla