Kirjautumis-näkymä 1. 2. 3. Yhdistää kokoukseen Kirjoitetaan annettu osoite selaimen osoiteriville Valitaan ”Enter as a Guest” Lopuksi painetaan ”Enter.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Marratech Käyttöohjeita. Ellei bookmarks –listassa ole haluttua palvelinta, osoitteen voi kirjoittaa suoraan osoiteriville:
Advertisements

0 Aloitussivu oppaat esittelevät pääosiot 2 Suomen kielen äännemaailma Ali 3 Matematiikka Ubah 1.0 Tietokoneen esittely Mai (audio + kuva) 1.1 Hiiriharjoitukset.
Wikin pikaohje /ut. Kirjautuminen palveluun • Mene osoitteeseen valitse sivun oikeasta yläkulmasta ”Sign.
Matkalippujen tilaaminen internetin kautta
SkyDrive ja Office Web Apps –sovellusten käyttäminen
Tämän esityksen avulla osaat ladata PAF 5
Mikä on internet? b Kymmenien tuhansien yhteen liitettyjen tietoverkkojen kokonaisuus b Internetin palvelut ovat ilmaisia - liittymät ovat maksullisia.
Kotisivukoulutus Kirjastotalo Metso Osa 1 Tekstin kirjoittaminen ja muokkaaminen, linkitys.
Kuinka tehdään lomake Wordilla
Jouni Juntunen Oulun seudun ammattikorkeakoulu Liiketalouden yksikkö Netbeans ja XAMPP Projektin luominen.
Suomi-Venäjä-Seuran Ankkuri-jäsenrekisteri
Rin Tin Tin, typerä piski, joka murisi mulle! Jos etsit kadonnutta aikaa, jotain josta jouduit luopumaan, liian usein huomaat ei se totta ollutkaan. Ja.
Videon pikaopas Videopuhelun aloittaminen 1.Vie osoitin yhteyshenkilön valokuvan päälle ja napsauta kamerapainiketta. 2.Yhteyshenkilösi näyttöön ponnahtaa.
Internet-viestintä on helppoa! Käyttökuvaus 4.0
Vaihe 0: Mitä tarvitaan tietokone, laajakaistayhteys väh. 256 kbps, kuulokkeet tai kaiutin, tarpeesta riippuen lisäksi web-kamera ja mikrofoni oheislaitesuosituksia.
TAUOLLA TYÖKAVEREIDEN KANSSA
Jakaminen ja yhteistyö
PC-VALVOMOESITYS n Odota (15 s), esitys käynnistyy automaattisesti. n Suurenna esitys koko näytön kokoiseksi hiiren oikealla painikkeella avautuvasta valikosta.
Langaton yhteys projektoriin
 Käytä Internet Explorer-selainta. Valitse selaimeksi Internet Explorer.
1. Avaa omat tiedostot Pakatut tiedostot vievät vähemmän tallennustilaa ja ne voi siirtää toiseen tietokoneeseen nopeasti. Pakattuja ja pakkaamattomia.
Suomi-Venäjä-Seuran Jäsenrekisteriohjelma
Vapaa aihe Kysymykset.
TAUOLLA TYÖKAVEREIDEN KANSSA
Virtuaalisointi.
Verkkoneuvottelu Adobe Connect (AC) Mahdollisuuksia
Algoritmi-harjoituksia…
Testaa äänten toimivuus Klikkaa Test nappia Mikäli et kuule testiääntä valitse toinen vaihtoehto pudotusvalikosta ja kokeile uudestaan. Säädä mikrofoni.
Lync 2013 for Office 365 -pikaohje
Lync Web App Pikaopas: Kokoukseen soittaminen
K UVAKÄSIKIRJOITUS Kerhomatka. PYÖRÄMATKA KOHTI KERHOA ALKAA.
Koulun sähköpostin uudelleenohjaaminen Andreev Alexandeer.
Windows-kaupan Lync-sovelluksen käytön aloittaminen
Tässä on kokoelma kaikista 8lk:lla tekemistäni töistä.
Pikaopas: © 2013 Microsoft Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Lyncin aloitusnäyttö Lyncin aloitusnäytön vasemmassa osassa on ruutuja, joiden avulla.
Tarkastele kojelautaa.
Videopuhelun aloittaminen Osoita Yhteyshenkilöt-luettelossa yhteyshenkilön kuvaa ja napsauta kamerakuvaketta. Yhteyshenkilösi näyttöön ponnahtaa ilmoitus,
ruudulla pieni, kirjoita iso näppäimistöltä
Ohje, kuinka käyttää Lähete.dotx (EI MERKONOMEILLE)
© 2012 Microsoft Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Yhteyshenkilön lisääminen Oma Yhteystietoluettelosi helpottaa yhteydenpitoa, ja sen avulla näet.
To start press the space bar. Tietojen päivittäminen PAF kantaan käyttäen Temple Ready ohjelmaa ja IGI CD- levyjä CD-ROM:lla on tiedot vuoteen 2000 saakka,
1) Elbit Skills –sovellukseen kirjautuminen
SAP BCM Business Communications Management
Vaihe 0: Mitä tarvitaan Ohjeet päivitetty maaliskuussa tietokone, laajakaistayhteys väh. 256 kbps, kuulokkeet tai kaiutin, tarpeesta riippuen lisäksi.
Windows 7 käyttöjärjestelmän käyttö
Ohjelmointia Scratch.mit.edu/hoc. Kielen valinta: -valitse maapallon kuva -valitse alaspäin nuolta painaen suomi.
AINEISTOPOHJAINEN KIRJOITELMA
Oulunsalon lukion ohje unohtuneen salasanan vaihtamiseen FIM-palvelussa (Microsoft Forefront Identity Manager) Sisältää ohjeet seuraaviin tilanteisiin:
Kahoot-ohje.
PowerPoint esitykset. Yksi keskeinen osa tietotekniikkaa on tiedon etsintä ja sen luotettavuuden arviointi. Tässä työssä harjoitellaan sen lisäksi lähdeluettelon.
OFFICE-TUOTTEIDEN KÄYTTÖ RT- TABLETILLA WORD EXCEL POWERPOINT ONEDRIVE.
Komponentin luonti kirjastoon Hollywood tekniikalla Vain 3 askelta Package Symbol Device 1) piirretään komponentin fyysinen muoto, kuten juotosalueet 2)
Omnia.fi Espoon aikuislukion mobiilipedapäivä Office Mix –työpaja Esko Lius , CC BY (4.0)
Kirjautuminen Opiskelijat kirjautuvat yleensä sisään vieraana. Kirjoita nimesi kenttään ja kirjaudu sisään. Voit kirjautua sisään myös omilla tunnuksilla.
Konformaatioisomeria
Työelämän tekstejä sähköposti.
Luokan OneNote -muistikirja
PERJANTAINA SINÄ ALOITAT OPISKELUN KATAJAPUU -RYHMÄSSÄ.
Wilman käyttäjätunnukset
Tai vaihtoehtoisesti
Impromptu-puheeseen vaadittavat taidot
Liikeharjoitus.
Harjoituskurssiesityksen otsikko
Työaseman lisäämisen asetukset
Hypotenuusa Muistathan, että hypotenuusa on suorakulmaisessa kolmiossa
Työnantaja: Näin haet korvausta työterveyshuollon kustannuksista verkossa 2018.
Kokeile uutta Celianetiä testiympäristössä
Harjoituskurssiesityksen otsikko
Kaveritaidot.
Kirjaston avoimet tietotekniikkaopastukset
Esityksen transkriptio:

Kirjautumis-näkymä Yhdistää kokoukseen Kirjoitetaan annettu osoite selaimen osoiteriville Valitaan ”Enter as a Guest” Lopuksi painetaan ”Enter Room” Osallistujan nimi 1 2

Joskus pyytää asentamaan add-in. Silloin tee niin, paina ” install add-in” Ja hyväksy kaikki mitä pyytää ja sitten odota kun asentaa. Jos tulee virheilmoitus, niin Paina ”cancel” ja jatka ”Audio Wizardia” ilman add-in asentamista. Valitse ”Meeting” ja valikosta ”Audio Setup Wizard 2 3

”Play sound” ja jos kuuluu niin ”next” Mikrofonin valinta listalta ja ”next” Jos kuuluu niin paina ”next” Äänitä puhetta. Kuuntele äänitys Tämän ruudun voi ohittaa, paina Ja seuraavassa ruudussa Äänen testausMikrofonin valinta Mikrofonin testausTestin lopetus Jos ei kuulu niin palaa valintaan ”cancel” ja tarkista valinta. Audio Setup Wizard:n suorittaminen 3 4