Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Omnia.fi Espoon aikuislukion mobiilipedapäivä Office Mix –työpaja Esko Lius 6.11.2015, CC BY (4.0)

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Omnia.fi Espoon aikuislukion mobiilipedapäivä Office Mix –työpaja Esko Lius 6.11.2015, CC BY (4.0)"— Esityksen transkriptio:

1 omnia.fi Espoon aikuislukion mobiilipedapäivä Office Mix –työpaja Esko Lius 6.11.2015, CC BY (4.0)

2 omnia.fi Office Mix Office Mix on Powerpointin laajennus, jolla voi nauhoittaa dioihin ääntä, kuvaa ja tietokoneen ruudulta. Mixillä saat myös lisättyä kysymyksiä (esimerkiksi ”valitse vaihtoehdoista”) Powerpoint-esitykseen. Näin voit vaikkapa spiikata itsenäisen verkko-opetusmateriaalin, jota opiskelija voi opiskella itsenäisesti.

3 omnia.fi Office Mixin asentaminen Office Mix toimii Office 2013:n ja Office365:n Powerpointin kanssa Windows-käyttöjärjestelmässä. Hae Office Mix osoitteesta mix.office.com. Kirjaudu sisään Omnian tunnuksillasi ja asenna Mix. Jos sinulla ei ole asennusoikeuksia, pyydä it-tukea asentamaan. Office Mixin tutorial-videot löydät osoitteesta https://mix.office.com/watch/7o6kt118pguk https://mix.office.com/watch/7o6kt118pguk Tämä esitys verkossa:

4 omnia.fi Office Mixin perusominaisuudet Perusominaisuuksia äänen ja videon tallennus ruudun tallennus kyselyt tallentaminen ja jakaminen

5 omnia.fi Työpaja: oman PP-esityksen miksaaminen

6 omnia.fi Työpaja: vaikutelmat Office Mixistä


Lataa ppt "Omnia.fi Espoon aikuislukion mobiilipedapäivä Office Mix –työpaja Esko Lius 6.11.2015, CC BY (4.0)"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google