Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

PERJANTAINA SINÄ ALOITAT OPISKELUN KATAJAPUU -RYHMÄSSÄ.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "PERJANTAINA SINÄ ALOITAT OPISKELUN KATAJAPUU -RYHMÄSSÄ."— Esityksen transkriptio:

1 PERJANTAINA SINÄ ALOITAT OPISKELUN KATAJAPUU -RYHMÄSSÄ.
KATAJAPUU 1-3 -ryhmät PERJANTAINA SINÄ ALOITAT OPISKELUN KATAJAPUU -RYHMÄSSÄ.

2 KATAJAPUUN BLOGI: https://katajapuu.wordpress.com/
Ryhmä 2. (mod 2.) Ryhmä 1 (mod. 1.) OPISKELIJAT: Szabolcs Péter Rodriquez Marcus Anthony OPISKELIJAT: Dillström Marjorie Issakainen Larisa Kalenen Olesia Kukkonen Preeyaporn Le Thi Xuan Anh Rytman Morten Stig Saothong Thiranan Serjent Joshua Luke Shromov Aleksei Shulga Elena Ryhmä 3. (mod. 2.) OPISKELIJAT: Jasim Rand Anan El Mansouri Zakaria

3 OPETTAJAT: ANITA HARTIKAINEN RAISA HAIKALA Ksenia AFANASEVA
HEIDI TURUNEN

4 PERJANTAINA Avaa Skype (sinut kutsutaan Katajapuun Skype -ryhmiin) Avaa blogi: -> sinun ryhmä 1/ 2 / 3 (Avaa Adobe Connect blogin linkistä)

5 PÄIVÄOHJELMA: 8:00-8:30 SPIN (lyhyt tehtävä blogissa ja Skypessä)
8:30-9:30 WEBINAARI (Adobe Connect) tai AKTIVOINTI (Skype) tai itsenäiset tehtävät (blogi) 9:30-9:45 TAUKO 9:45-11:00 WEBINAARI (Adobe Connect) tai AKTIVOINTI (Skype) tai itsenäiset tehtävät (blogi) 11:00-11:30 RUOKATAUKO 11:30-12:45 WEBINAARI (Adobe Connect) tai AKTIVOINTI (Skype) tai itsenäiset tehtävät (blogi) 12:45-13:00 TAUKO 13:00-14:15 WEBINAARI (Adobe Connect) tai AKTIVOINTI (Skype) tai itsenäiset tehtävät (blogi)

6 SPIN, WEBINAARI, AKTIVOINTI, ITSENÄISET TEHTÄVÄT
Webinaari ja aktivointi Spin Itsenäiset tehtävät 30 minuuttia aamulla Blogissa tehtävä Kirjoita Skypeen vastaukset / keskustele Skypessä. Opettajat ohjaavat Adobe Connect ja/tai Skype Webinaarit äänitetään Aktivoinneissa pari- ja ryhmätehtävät. Tehtävät blogissa Opiskelija opiskelee yksin Opettajalta voi kysyä Skypessä Usein linkki Lähetä vastaukset Skypen chattiin tai opettajalle sähköpostilla (katso ohje)

7 Kun menet adobe connect –luokkaan, tarkista:
1. 2.

8 TERVETULOA KATAJAPUUHUN! Mitä opettaja kysyy?
Hei, mikä sinun nimi on? Mitä kieltä sinä puhut? MISSÄ SINÄ ASUT? Minun nimi on …. OPETTAJA VOI KYSYÄ MYÖS: Kuka sinä olet? Minä olen…. Minä puhun englantia / ranskaa / espanjaa/ arabiaa / vietnamia / turkkia / persiaa / ruotsia / tanskaa / norjaa / kiinaa / venäjää / unkaria… Minä asun Joensuussa, Kuopiossa, Nurmeksessa…

9 Tehdään yhteistyötä! Ole ystävällinen toisille opiskelijoille.
Ilmoita aina poissaolosta omalle opettajalle. Tee aina aamulla AUDIO SETUP WIZARD. Avaa mikrofoni, kun puhut. Sulje mikrofoni, kun et puhu. Käytä kuulokkeita (headset), että taustamelu ei kuulu toisille Ole aktiivinen ja osallistu webinaareissa ja aktivoinneissa. Muista: RAISE HAND –symboli. Avaa kamera pyydettäessä. Jos et voi osallistua opetukseen, tee tehtävät illalla ja palauta opettajalle. Tehdään yhteistyötä!

10 ONNEA OPISKELUUN!  Heidi Turunen


Lataa ppt "PERJANTAINA SINÄ ALOITAT OPISKELUN KATAJAPUU -RYHMÄSSÄ."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google