KÄSITYÖT 2016. Aiheena nauhat ja nyörit eri tekniikoilla. Valmistus ei vaadi suurta tilaa eikä välineitä, eli niitä voi toteuttaa vaikka kauppakeskuksissa.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
makramee-tekniikalla
Advertisements

Toiminnantilastointi
Monimediaista sisältöä verkkokursseille ideoita sisällöntuotantoon Kajaani Terho Kontioinen Joensuun yliopisto.
Kaavan avulla huovutettu laukku
Käyttöohje: Kuinka luoda uusi tapahtuma. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Portal-ohje opiskelijoille. 2 Kirjaudu sisään tunnuksella ja salasanalla. Portaliin kirjauduttaessa käytetään samoja tunnuksia kuin muihin VAMKin IT-järjestelmiin.
Tekstiilityö Tekstiilityö kehittää monipuolisesti oppilaan kädentaitoja, luovuutta,suunnittelu- ja ongelmanratkaisukykyä. Itsenäinen ajattelu työskentelyssä.
Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra Youtube.
Tervetuloa! Tutoreiden koulutuspäivä Susanna Koistinen ja Jenna Anttonen Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta.
Haminan kaupungin museot.  Kekkermatti 2013  Kohderyhmänä 4-6- luokkalaiset  Ei osallistumismaksua  16 kokoontumista kevätlukukauden aikana eli joka.
VALINNAINEN TEKSTIILITYÖ 2 + 2
LibraryThing. fi.librarything.com/ • Maailman suurin kirjakerho. Sisältää n. 50 miljoonan kirjan luettelointitiedot käyttäjää. • Et tarvitse.
Kurssilla käytettävät työkalut
TYÖHAKEMUS.
Helmet verkkoon - hankekoulu: Työpaja hanketoteuttajille ja - rahoittajille Kati Keronen Differo Oy klo 9-12.
Miellekartta ja kuvakollaasi Virikkeitä hiekkavalukorujen suunnitteluun Helena Vuorio 2007.
Yhteishankintakoulutuksesta apua rekrytointiin
Hanketta toteuttaa kahdeksan suomalaista lasten ja nuorten järjestöä Hanketta toteuttaa kahdeksan suomalaista lasten ja nuorten järjestöä Hanke edesauttaa.
Facebook yritystoiminnan tukemisessa Kiravo-projekti 2012 Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra.
Järjestötoiminnan toteutus
E-kirjoja ja sähköistä kirjallisuutta Project Gutenberg Google Books Bartleby Librivox Electric Verses – sähköiset säkeet HelMetin e-kirjat E-kirjojen.
Tampere NYSSE TULEE ELI TYÖVÄENLIIKE KOKOONTUU! -Aina on saatu suuria aikaan, kun on kokoonnuttu isolla porukalla yhteen. -Niin saadaan nytkin!
Kankaanpainantaa puuleimasimella -kuvioihin ideoita luonnosta
/ T. Ahlholm1 Korppi – salivarauksen tekeminen Pääset tekemään salivarausta joko suoraan lukujärjestysnäkymästä napauttamalla ristiä halutun.
Tammisaaren Marttojen Garderobi harkitse, korjaa ja kierrätä.
Ohjelmistotekniikka - kurssin yleiset asiat Kevät 2003 Hanna-Kaisa Lammi LTKK/Tite.
Projektityöskentely Luento 1: kurssin käytännön asiat Hanna-Kaisa Lammi
Ongelmat on tehty ratkaistaviksi
SharePoint2010 ATK-seminaari Totti Nykvist.
Kesätyöntekijöiden kommentteja Opasnetistä ja ydinvoimatyöstä: ”Kun tulin kesätöihin minulla oli vain jokin suuntaa antava aavistus siitä mitä meinattiin.
Dokumentointi neuvonpitoista Suomen hallintoalue 10 marraskuuta 2015.
NUORISOTAKUU ON ASENNE!. Jokainen järjestö ja toimija voi osaltaan tehdä nuorisotakuusta totta. On monia keinoja auttaa nuoria löytämään oma paikkansa.
ÄKKILÄHTÖ MINKÄ YHDEN TAVARAN SINÄ OTTAISIT MUKAASI?
KÄSSÄMARTTA MITEN JA MISSÄ?. Oletko innostunut käsitöistä, kädentaidoista ja haluatko oppia uutta? Oletko kuullut kässämarttatoiminnasta, olisiko se sinun.
Yleisten kirjastojen e-aineistot Erikoiskirjastonhoitaja Kati Vuontisjärvi.
PowerPoint Esitysgrafiikkaohjelma. Esitysgrafiikka ohjelmaa voi käyttää moniin eri tarkoituksiin  Tärkein on ehkä suullisen esityksen täydentäminen.
UUDENMAAN MARTAT Vapaaehtoisten koulutus. TOIMINTAA JA TAPAHTUMIA 2016 Huomaa kaikki kurssit ja tapahtumat-sivulla
Jäsenhankinta lapset ja nuoret TYÖPAJA
Ompeluseurat kouluissa
Käsityötoiminta 2017.
Olympiakomitea - liikunnan aluejärjestöt - varsinaista toimintaa toteuttavat tahot
HAALARIMERKKI- KOKEILU
Lämpimästi tervetuloa!
4. MONO-päivä Klo
Lapsiperheraati Varkaudessa Marja-Liisa Honkanen
”ompeluseurat” kouluissa 2017
Uudenmaan martat Vapaaehtoisten päivä
Työelämän tekstejä sähköposti.
Koulu-kirjasto-yhteistyön vuosikello
Ompeluseurat.
Kaikki viestintä, toiminta perustuu ihmiseltä ihmiselle.
Sadusta uutiseksi Kirsi Hautamäki.
- KONSEPTOITU TOIMINTAMALLI KÄSSÄMARTOILLE
Tammikuu 2010 MAANANTAI TIISTAI KESKIVIIKKO TORSTAI PERJANTAI LAUANTAI
Tervetuloa kirjastoon Suomessa
Tammikuu 2010 SUNNUNTAI MAANANTAI TIISTAI KESKIVIIKKO TORSTAI
Ystävänpäivän kampanja 2019 Info vapaaehtoisille
TYÖPOHJA KESKUSTELUN SUUNNITTELUUN
Lions Pass the Plate #lionspasstheplate
Pulmapeli.
TYÖPOHJA KESKUSTELUN SUUNNITTELUUN
Elokuu 2009 MAANANTAI TIISTAI KESKIVIIKKO TORSTAI PERJANTAI LAUANTAI
T Kirjoita nauhaan oma viestisi! Voit muuttaa tekstiä kirjain kerrallaan valitsemalla kirjaimen ja kirjoittamalla uuden. Kussakin diassa on yksi kirjain.
H Kirjoita nauhaan oma viestisi! Voit muuttaa tekstiä kirjain kerrallaan valitsemalla kirjaimen ja kirjoittamalla uuden. Kussakin diassa on yksi kirjain.
TOIMINNAN TILASTOINTI
Marttayhdistyksen vuosikello
Maksuttomia materiaaleja opetukseen, työnohjaukseen
H Kirjoita nauhaan oma viestisi! Voit muuttaa tekstiä kirjain kerrallaan valitsemalla kirjaimen ja kirjoittamalla uuden. Kussakin diassa on yksi kirjain.
Viestintä Veljeä ei jätetä -kampanja Sotainvalidi-lehti
Osallisuudesta Tanja Räty.
Esityksen transkriptio:

KÄSITYÖT 2016

Aiheena nauhat ja nyörit eri tekniikoilla. Valmistus ei vaadi suurta tilaa eikä välineitä, eli niitä voi toteuttaa vaikka kauppakeskuksissa tai kirjastoissa. Varsinkin nuoret ja lapset käyttävät eri tavoin punottuja nauhoja. Ideaa voitte toteuttaa sen mukaan mitkä tekniikat ovat teillä hallussa. NAUHAT JA NYÖRIT POP UP VIIKOLLA 14

Aiheena nauhat ja nyörit eri tekniikoilla. Ehditte myös opetella uusia tekniikoita kiinnostuksen mukaan. Punomo on paikka josta löytyy paljon lisätietoa aiheesta, ohjeita ja alan kirjoja. Kannattaa tutustua /tekniikat/nauhat_ja_n yorit 413/tekniikat/nauhat_ja_n yorit

KUMIHIMO TEKNIIKKA Punontatekniikkana Kumihimo on erittäin monipuolinen. Nauhoja voi valmistaa esimerkiksi satiinisista, puuvillaisista tai nahkaisista nyöreistä. Nauhoissa voi varioida erilaisia kuvioita, värejä ja tekniikoita. Nauhoihin voi jopa punoa joukkoon helmiä. Lopputulosta voi nauhan pituudesta ja kiinnityksistä riippuen käyttää esimerkiksi käsikoruna, kaulakoruja tai vaikka avaimenperänä

KUMIHIMO – JAPANILAINEN PUNONTA Alkeista lähtevä kirja johdattelee kumihimopunonnan tekniikkaan, työvälineisiin ja materiaaleihin. Se sopii aloittelijalle ja vaativampiakin töitä etsivälle. Ohje-osio sisältää 50 japanilaisen nyörin vaiheittaiset teko-ohjeet. Työvälineenä monessa työssä käytettävä pyöreä kumihimolevy sisältyy kirjaan, ja neliskulmaisen kumihimolevyn voi tehdä itse kirjassa olevan kaavan mukaan

KUMIHIMO – JAPANILAINEN PUNONTA Kumihimo - Japanilainen punonta Beth Kemp Beth Kemp on perehtynyt erilaisiin korutöihin. Hänen intohimokseen on noussut kumihimopunonta, jota hän myös opettaa. ISBN Englanninkielinen alkuteos Twist, Turn & Tie 50 Japanese Braids Suomennos Sanna Oksanen 1. painos 2014 Nidottu, 128 sivua

MUUT TAPAHTUMAT Huhtikuu Vaatevallankumous- tapahtumat (päivämäärä varmistuu myöhemmin) Heinäkuu Martan päivä Yhdistykset saavat vapaasti päättää marttailua päivässä toteuttavat.

MUUT TAPAHTUMAT Marraskuu Pop up viikko 46 T-paitojen uusi elämä pipoina. Ommellaan yhdessä pestyistä pehmeistä T- paidoista kauniita ja kivoja pipoja ja päähineitä, jotka lahjoitetaan sairaaloiden syöpäosastojen potilaille. Kaikki eivät halua neulottuja tai virkattuja pipoja, joten pehmeä puuvilla voi olla mieluinen vaihtoehto. VIESTIMME

MUUT TAPAHTUMAT Marraskuu Yhdistykset voivat jatkaa hyväntekeväisyyskampanjaa ja ommella pipoja enemmänkin sopimalla etukäteen vastaanottajan kanssa. Kädentaitomessut Tampere Martat mukana jälleen omalla osastollaan, jossa aiheena perinnekäsityöt. Vaatteidenvaihtopäivä on todennäköisesti lauantai , mutta päivä varmistuu myöhemmin.

GARDEROBI-HANKE JATKUU Harkitse, korjaa ja kierrätä- tapahtumia voi järjestää milloin vain. Vaatevallankumouspäivänä on hyvä järjestää tapahtuma ja samalla herätellä kävijöitä pohtimaa kuka ja missä vaatteeni on tehty. Tapahtumissa on mukava järjestää helppoa tekemistä vaikkapa farkku- tai trikookukkia

GARDEROBI-HANKE JATKUU Piireissä on kaksi lainattavaa omapelukonetta. Piireistä voi myös lainata Garderobi hengareita (kuva). Garderobi-sivuilta löytyy paljon materiaalia aiheesta. Tuunausvinkkejä löytyy Itä-Hämeen kässä- marttojen blogista

OMMELLAAN YHDESSÄ GARDEROBI-ILLOISSA Olemme suunnitelleet valmiiksi kolme erilaista tapahtumaa, joista voitte valita tai sopia jostain muusta sisällöstä. Ottakaa yhteyttä joko suoraan Husqvarna Viking / Pfaff –jälleen- myyntiliikkeeseen tai maahantuojaan. Illan sisältö ja lista jälleen myyjistä on lähetetty syyskuussa 2015.

Uutiskirjeistä aktiiviset vapaaehtoiset saavat ajankohtaista lisätietoa. Ne tarjoavat tietoa esimerkiksi toimintaryhmien vetäjille ja muille tapahtuman järjestäjille. Sähköiset uutiskirjeet ilmestyvät seuraavasti (vko): Kässä: 4, 16, 35 ja 48 Puutarha: 7 ja 37 KV: 4 ja 35 Ruoka: 10 ja 40 Vertaismartta: 5 ja 36

KIITOS