Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

E-kirjoja ja sähköistä kirjallisuutta Project Gutenberg Google Books Bartleby Librivox Electric Verses – sähköiset säkeet HelMetin e-kirjat E-kirjojen.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "E-kirjoja ja sähköistä kirjallisuutta Project Gutenberg Google Books Bartleby Librivox Electric Verses – sähköiset säkeet HelMetin e-kirjat E-kirjojen."— Esityksen transkriptio:

1 E-kirjoja ja sähköistä kirjallisuutta Project Gutenberg Google Books Bartleby Librivox Electric Verses – sähköiset säkeet HelMetin e-kirjat E-kirjojen lukulaite

2 Project Gutenberg

3 www.gutenberg.org Michael Hartin jo vuonna 1971 käynnistämä sähköisten kirjojen projekti. Sisältää tuhansia vapaasti ladattavia ja luettavia kirjoja. Sisältää runsaasti myös suomenkielistä kirjallisuutta. Suurimmaksi osaksi materiaalia, josta tekijänoikeus on rauennut. Sisältää jonkin verran suojattua materiaalia tekijänsä luvalla. Tuotetaan vapaaehtoisvoimin.

4 www.gutenberg.org Anvanced search: language: finnish category: – Audio Book, human-read – Audio Book, computer-generated

5 GoogleBooks

6 books.google.com Tekijänoikeuden suojaama teos – ei esikatselua – katkelmanäkymä – esikatselu Vapaasti jaettava teos – koko näkymä

7 http://www.bartleby.com/

8 http://librivox.org/

9 http://www.electricverses.net/

10 HelMetin e-kirjat

11 helmet.fi, lainaa e-kirja Tarvitset kirjan lataamiseen: – kirjastokortin numeron ja tunnusluvun – Adobe Digital Editions –ohjelman Laina-aika on joko päivän tai viikon mittainen.

12 E-kirjojen lukulaite

13 Lainaa e-kirjojen lukulaite Lukulaitteita on lainattavissa Myyrmäen, Tikkurilan ja Lumon kirjastoista. Myyrmäki lainaa kahta Sony PRS-600 –laitetta. Lukulaitetta lainataan viikoksi kerrallaan ja se palautetaan kirjastoon, josta se on lainattu.


Lataa ppt "E-kirjoja ja sähköistä kirjallisuutta Project Gutenberg Google Books Bartleby Librivox Electric Verses – sähköiset säkeet HelMetin e-kirjat E-kirjojen."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google