ASUNTOLAKYSELY 2016 Kysely tehtiin paperiversiona, joka jaettiin kaikille paikalla olleille sillä hetkellä 65 nuorelle, joista palautuksen teki 49 nuorta.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Kevät on se hankalaa kun jäät sulaa keväällä koemme todellista jääpulaa avantoa ei ole silloin missään minne mennä lämpimissään.
Advertisements

Oletko VALMIINA OTTAMAAN HATKAT? MITÄ? KERRANKIN AMISTEN OMA TAPAHTUMA?!
Ope Risto ja 22 oppilasta sekä 4 huoltajaa
Tarkoituspykälän uudistaminen Kyselyn tulokset
OIKEUS LEIKKIIN, LEPOON JA VIRKISTYKSEEN - kuudesluokkalaisten käsityksiä Lapsen oikeuksien päivä
Mitä lapset itse kertovat omista oikeuksistaan ja hyvinvoinnistaan
1 Lapsi- ja nuoriso ( ja perhe) politiikan uudistuvat tavoitteet Maria Kaisa Aula Tampereen yliopiston seminaarissa.
Uusien kyläsuunnittelijoiden rekrytointitilaisuus 2. kokoontuminen, Siilinjärvi, kunnan talo Kyläsuunnittelun menetelmät Ohjelma Klo – 18.05Tilaisuuden.
HYVÄ PAIKKA TEHDÄ TYÖTÄ Onko suutarin lapsilla kengät?
Rotarynuorisovaihto / Monipiiri VIII 2006 NUORISO- VAIHTO NUORISO- VAIHTO haasteet ja mahdollisuudet PETS 2008.
Pelisääntökysely Kisa-Eagles kausi /2//13.
Lupa tulla näkyväksi Kemissä
©Tampereen kaupunki 1 Harrastava iltapäivä -toiminta (Hip) Kysely oppilaille kevät 2009 Hankekoordinaattori Leena Tiainen Tampereen kaupunki Hyvinvointipalvelut.
Koulujen turvallisuus
Arviointikysely alaluokkien oppilaille 2013 Generated on :37.
TASAPAINON RAKENTAMINEN
VARHAINEN PUUTTUMINEN
Jukka Vehviläinen / DiaLoog LUKION PÄÄTTÄNEIDEN KYSELYN TULOKSET Kokkola
Prosessikuvaus Joensuun normaalikoulun OPS –prosessista 2003
O PPILAITOKSEN ARVIOINTI 2014 Opiskelijakyselyn tulokset.
Asiakaskyselyn tulokset Nurmijärven nuorten palvelut.
Palvelutalo Männikön asukastyytyväisyys 2014 Asukas- ja omaistyytyväisyysmittaus tehtiin kyselytutkimuksella vuoden 2014 lopussa. Kyselyssä oli 33 kysymystä.
Joutsenon koulu on KiVa-koulu
ITALIAVAIHTO Syksy Matkan aikataulut: SAAPUMINEN (to ): Italialaiset saapuvat Helsinki-Vantaalle Bussikuljetus Jyväskylään koululle.
NUORTEN ITSEARVIOINTI- JA AUDITOINTIKRITEERIT NUORISOTALOTOIMINTAAN.
724. Pelisääntökysely 10/23/15. Kysely urheilevan lapsen vanhemmalle 1. Laji?
PRE-EVALUAATIO POTILAILLE JA LÄHEISILLE Niina Luomala Riikka Ovaska
Paijalan iltapäiväkerho. Toiminta-ajatus Tuusulassa koululaisten iltapäivätoiminta on lasten ja vapaa-ajan toimintaa tutussa paikassa, jossa aikuisen.
Aikalisä!-palvelu Kuva: Ruotuväki 1. Tuntuuko tutulta? ” Tarttisin neuvoja opiskeluun, työnhakuun, asumiseen ja rahojen riittämiseen” ”Mun pitäisi ryhdistäytyä.
Opiskelijoiden palautteita Villa Elban ryhmäytymispäivältä ”Terveisiä Villa Elbaan!” Kansilehtivaihtoehto.
Hyvää elämää maaseudulla
Kouluruokailun tyytyväisyyskysely 2016
Kävelet kadulla ja kuulet ääntä kulman takaa
Oppilaskysely 2017 Perusopetuspalvelut
Nimi:tuomas Luokka: 7b Päivämäärä:
Osaston potilaiden tyytyväisyys LLKY:n osastotoimintaan
Kysely ykkösille 16AB 2016.
Hyvinvointiraportti-hanke
Huoltajakysely2017 Jynkänlahden koulu
Oppilaskysely2017 Jynkänlahden koulu
Muotoiluluotain Tarkoituksena: Asiakkaan ääni kuuluviin
Pappilanpuiston: läheisten työpaja klo 14
Nimi: Taru Tuominen Luokka: 7B Päivämäärä:
Tällaista väkeä koolla
Millainen meidän luokka on? Oppilaat kertovat.
Puhutaan rahasta Pieniä dialogeja.
Hyviä käytänteitä, joita teillä jo on - saa esitellä useammankin Suunnitelkaa jokin happening, jota ei ole ennen järjestetty.
Nimi: Neea Marttiin Luokka: 7B Päivämäärä:
Tavoitteet Tarjota nuorelle myönteisiä kokemuksia, kivaa tekemistä ja kavereita Tukea nuoren kasvua ja vahvistaa luottamusta omiin kykyihinsä ja mahdollisuuksiinsa.
Nimi: Aino-Lotta Vuori Luokka: 7B Päivämäärä:
Kertausta tärkeimmistä asioista
Nimi: Luokka: Päivämäärä:
Nimi: Elsa Lindholm Luokka: 7B Päivämäärä:
NUPPA aamupalat ja lounas vk
Ylpeästi amis, tavoitteena varma työpaikka –
Meillä oli huippuhyvä viikonloppu!
Nimi: Netta Luokka: 7B Päivämäärä:
Vammaispalvelun ajankohtaiset asiat
Miten LAPE kohtaa lapset, nuoret ja perheet maaseudulla?
Jangsterit- nuoret hoivaajat meillä ja muualla -hanke
Palvelutalo Männikön asukastyytyväisyys 2015
TAITOTASSUT Leiri 12-18v koiraharrastajille
Jämsän kaupungin nuorisokysely, kevät 2019
Itsenäistymistä tukemassa asumisen haasteet
Nuorten kuuleminen Valtakunnallisen nuorisotyön ja –politiikan ohjelman valmistelu Materiaalin tuottaneet 1. vuosikurssin yhteisöpedagogi (AMK) -opiskelijat.
Esityksen transkriptio:

ASUNTOLAKYSELY 2016 Kysely tehtiin paperiversiona, joka jaettiin kaikille paikalla olleille sillä hetkellä 65 nuorelle, joista palautuksen teki 49 nuorta ELI PALAUTUSPROSENTTI 75%. 1

2

3

4

VIIHTYVYYS JA TURVALLISUUS ASUNTOLASSA ON MUKAVAA KIVAT TYYPIT JA OHJAAJAT HYVÄ ILMAPIIRI, MUKAVA OLLA HYVÄ RUOKA NEIDONKEIDAS ON JEES OMA RAUHA, EI ONGELMIA VÄLILLÄ TYLSÄÄ HUONEEN JAKAMINEN PUOLITUTUN KANSSA EI NIIN MUKAVAA KAIKKI 49 KOKI OLONSA TURVALLISEKSI EI OLE MITÄÄN PAHAA TAPAHTUNUT LUKKOJA JA KAMEROITA KAIKKIALLA SÄÄNNÖT HYVÄT PALOHÄLYTTIMET MELKEIN KOKOAJAN OHJAAJA PAIKALLA 5

RUOKAILUT 35 TYYTYVÄISIÄ RUOKAAN RUOKA ON HYVÄÄ AAMIAINEN ON TÄYDELLINEN PÄIVÄLLINEN VOISI OLLA MONIPUOLISEMPAA HYVÄÄ EI TUU NÄLKÄ PUURO ON BEST! KANANMUNAA PAISTETTUNA SAIS OLLA 11 EIVÄT OLE TYYTYVÄISIÄ LAATU VAIHTELEE RAJUSTI EN MAKSA, LIIAN KALLIS PÄIVÄLLISEEN PITÄISI PANOSTAA AAMUPALA JEES, PÄIVÄLLISEN HINTA-LAATUSUHDE EI OLE HYVÄ SAISI OLLA SOIJA TAI RIISIMAITOA RUOAT OUDON MAKUISIA 3 VASTAAJAA EI KÄY SYÖMÄSSÄ 6

7

8

9

10

PERUSTELUT VASTAUKSEEN 6/ OLETKO SAANUT TUKEA JA APUA ASUNTOLAN OHJAAJILTA AINA SAANUT APUA KUN PYYTÄNYT EN OLE TARVINNUT APUA KUN TUKEA ON TARVINNUT ON SITÄ MYÖS SAATU EI HIRVEESTI OLE OLLUT MITÄÄN ASIAA OHJAAJAT ON FIKSUMPIA KUIN USKOISKAAN OHJAAJAT ON AINA TAVOITETTAVISSA JOS ON OLLUT ONGELMIA OVAT AUTTANEET NIIN HYVIN KUIN VAIN VOIVAT SOLUKIUSAAMISEEN VOISI PUUTTUA OHJAAJIEN KANSSA ON MUKAVA PÖLÖTTÄÄ MUUTENKIN 11

IDEOITA JA EHDOTUKSIA MITÄ ASUNTOLASSA VOITAISIIN YHDESSÄ TEHDÄ ENEMMÄN LEFFAILTOJA JA VIIKONLOPPUJA ASUNTOLASSA BILISKISOJA KEILAAMAAN LASKETTELU/ LÄTKÄMATSI/ MEGAZONE /ERILAISIA AKTIVITEETTEJA EN KEKSI MITÄÄN LEIPOMISTA JOUKKOTOIMINTAA 12

MIKÄ ASUNTOLASSA ON PARASTA JA MIKÄ KURJINTA? Parasta sijainti, lyhyt matka kouluun, saa nukkua pidempään Aamupala Rento, hyvä fiilis, osittainen vapaus, oma rauha, itsenäistyminen Halpaa asumista, valvottu Hyvät ohjaajat Yhteishenki, kaverit, rauhallinen viihtyisä asuntola elämä, yhteiset jutut alakerrassa Ilmaiseksi salille ja uimaan Satunnaiset ilmaiset ruoat Kurjinta kun aamupalaa ei saa klo 8 jälkeen Kun joku ei tiskaa tiskejään, solun sotkuisuus, haisevat roskikset, siivous ei toimi, sisäilmaongelmat Huono nettiyhteys, jutut joihin pitää osallistua, huoneesta poistuminen, herääminen Pienehköt huoneet, huonekaveri, muiden nuorten läsnäolo,18v on kotiintuloaika, tupakoitsijat Ei ole iltapalaa, ei voi olla viikonloppuja ja ei ole omaa huonetta 13

TERVEISET OHJAAJILLE Kiitos kaikesta tähän astisesta Ruusuja, ruusuja Kaikki asuntolan ohjaajat on kivoja Ootte parhaita ps. Saisko yksiön ensi vuonna? Hyvää työtä teette! Ootte viileit Ei oo mitään sanottavaa Hyvää kevättä kaikille ihanille ohjaajille! 14