Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Hyviä käytänteitä, joita teillä jo on - saa esitellä useammankin Suunnitelkaa jokin happening, jota ei ole ennen järjestetty.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Hyviä käytänteitä, joita teillä jo on - saa esitellä useammankin Suunnitelkaa jokin happening, jota ei ole ennen järjestetty."— Esityksen transkriptio:

1 Hyviä käytänteitä, joita teillä jo on - saa esitellä useammankin Suunnitelkaa jokin happening, jota ei ole ennen järjestetty.

2 Ideoita Puuttuminen koulun/lähiympäristön epäkohtiin Tiedottaminen siihen formiin, että se menisi kaikille perille ”Huomaa hyvä” - päivä – jokaisesta opettajasta keksitään jotain hyvää sanottaavaa Oppilaskunnan yhteispäivä eri koulujen kesken

3 Hyvät käytänteet Hiljainen ruokailu (sisääntulo järjestettiin niin, että hiljaisuus alkaa siitä, verhojen läpi, ja heitetään mölyt mölysankkoon) – noin kerran kuussa Hallitus voi kokoontua tunnilla, ja ohjaajakin saa sijaisen Hallituksella on oma tila, jossa kokoustaa, kahvitella jne. Aloitetaan viikko tietyin ajoin käytävällä, laput nuorille ja ideoita aloitelaatikkoon, tämän tuloksena mm. lelupäivä Välituntikahvikokous, jotka ei pääse paikalle tiedotus What´s App:lla Kysely oppilaskunnan toiminnasta

4 Näihin kuviin, ja näihin tunnelmiin
- mukavaa syksynjatkoa ja syyslomaa!


Lataa ppt "Hyviä käytänteitä, joita teillä jo on - saa esitellä useammankin Suunnitelkaa jokin happening, jota ei ole ennen järjestetty."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google