NuPS T03 Pelaajapalaveri 29.1.2014. Joukkueen NuPS T03 pelaajat 28.1.2014.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
SAPA ry VALMENNUSLINJA
Advertisements

Märsky Koripallovalmennus. Koripallovalmennus:  Anton Mirolybov  Juha Dahlström 0400 –  Jussi Laakso
TT-VOLLEYN JOUKKUEIDEN ja HARJOITUSRYHMIEN OHJESÄÄNNÖT HARJOITUKSIA, PELEJÄ JA TURNAUKSIA VARTEN.
Joukkueenjohtajan tehtävät Pajamäen Pallo-Veikot, PPV
NuPS T04-07 Vanhempainpalaveri
Pajulahden leiri HJK Arabia -06 HJK Töölö -06 Marko Hirvonen
RPS.
FC Honka Uudet nappulavalmentajat syksy © FC Honka ry 2 Date/Title/Author Seura • Kaikille halukkaille halutaan luoda mahdollisuus harrastaa jalkapalloa.
Talvikauden harjoittelu
Turvallisuusohjeet joukkueen tapahtumissa • Valmentajalla täytyy olla tieto: • pelaajien mahdollisista allergioista • pelaajien mahdollisista lääkityksestä.
POJAT 2003 VANHEMPAINPALAVERI
TEEMAT VUOROVAIKUTUS -VASTUSTAJAN KUNNIOITTAMINEN -PALLOTTOMAT TILANTEET -RANGAISTUKSET - UUDET PELISÄÄNNÖT.
KJT E02 Vanhempainkokous , esityslista
Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry Harjoituksen kulku.
Pelisääntökysely Kisa-Eagles kausi /2//13.
FCFJ P9900 siniset Vanhempainilta 8.3.
SAPA ry VALMENNUSLINJA Arvoista normeihin ja tekoihin.
Pelikirja D-tytöt YlöR JOUKKUE Joukkueessa on kenttäpelaajia ja vaihtopelaajia Kaikki pelaajat ovat kavereita Auta kaveria  1. ja 2. kosketus.
FC WILD VALMENNUSLINJA versio 2011/ Harjoitukset Taito, taito ja taito  Nopeudesta ei hyötyä jos ei taitoa, harjoitukset pallollisia Liikkuva.
MAALIVAHTIPOLKU ”INNOSTUMINEN, TOIMINTA, VALINTA JA TAVOITE…”
FC Honka Haaste kausi 2015.
PEPO E11 Kausi 2014.
Todennäköisyyslaskennan alkeet ennen esikoulua
IKÄLUOKKAMALLI C 15.
P06-joukkueen vanhempainilta
T04-05 vanhempainpalaveri 28.9
T99 Salamatytöt Kausi Kyselyn tuloksia Todella vähän palautettuja, 16kpl 30:stä Tulokset tukevat tämän hetkistä suuntaa.
YLEISTÄ Tavoitteena tarjota mukavaa ja kehittävää jalkapallotoimintaa pojan kykyjen ja innokkuuden ja vanhempien panostusvalmiuden mukaisesti HJS E10-05.
Munkkiniemen Kisapojat - Faktat -
Tips Tykittäjät 02 Vanhempainilta
Ohjeistus Copa Del VJS toimintaan Copa Del VJS 3v3.
FC LaPa D12 ja D13 Toimihenkilöt: JoJo Hannu Laamanen D12 ja D13
E - AKATEMIA HJS E11 Sinivalkoinen
NuPS T03 Vanhempainilta
FC HONKA - XX Toimintasuunnitelma Kausi FC HONKA - XX Toimintasuunnitelma 1.Pelaajat Pelaajaluettelo 2.Valmentajat Valmentajat/Yhteystiedot 3.Joukkueenjohtaja.
T YTÖT 00 ALOITUSPALAVERI KAUDELLE Jäähallin kokoustila.
FC HONKA AKATEMIA.
Ohjeistus VJS Talvi-Liiga toimintaan VJS Talvi-Liiga 4v4.
FC WILD VALMENNUSLINJA 2015
E04 KAUDELLA Dffff.
VANHEMPAINPALAVERI OLS HOLLANTI 06. KAUSI pelaajaa 4 valmentajaa 1 taloudenhoitaja 1 EA-vastaava laaja pelaajamateriaali (ja valmentaja.
EKS Ringettevisio Jäsenmäärän kasvattaminen n.10% kausi Miten?  yleinen näkyvyys Espoossa, hyvä taustatyö, toimiva seura ja ringettekoulu.
Vanhempien tapaaminen P05 Torstai Leppävaaran UP kahvio.
Valmentajakoulutus Harjoittelun suunnittelu Liedon Pallo Hannu Paatelo.
Korpilahden Martti En -03 KAUSI Sisältö Joukkueen ja vanhempien pelisäännöt Joukkueen Toimintasuunnitelma 2014 Joukkueen maksut Lisenssi asiat Varainhankinta.
724. Pelisääntökysely 10/23/15. Kysely urheilevan lapsen vanhemmalle 1. Laji?
JIPPO Valmennus ja taustat Päävalmentaja:Jouni Lehtimäki 2. Valmentaja:Hannu Kraft Valmentaja:Tero Tahvanainen Fysiikkavalmentaja:Antti Alamäki.
LoPa - PELAAJAKEHITYS PELAAJAPOLKU. PELAAJAPOLUN OHJEISTUS Lahjakkaille yksilöille taattava mahdollisuus kehittyä kohti omaa huippuaan, vaikka muu ikäkausijoukkue.
“TPV C14/15 vihreä” Esitys uuden toimintamuodon aloittamisesta Tapio Laakso.
07 – Vanhempainilta Kauden avaus Kiekko-Vantaa Itä Ry.
Kesäharjoittelu mitä ja miksi
MASU VANHEMPAINPALAVERI
Kilpailu- ja harrastustoiminnan periaatteet
Vanhempainkokous.
Jippo-juniorit Pelaajapolku.
FC Honka akatemia Avoimet harjoitukset
MASU 08 VANHEMPAINPALAVERI
FC Kuusysi T02 Kausi
P05 ja P06 toimintasuunnitelma
LePa P02 vanhempainilta
HCK SALAMAT -10 Moi! Olemme HCK Salamat 2010-syntyneiden lasten jääkiekkojoukkue. Meitä on tällä hetkellä 21 innokasta pientä pelaajaa. Meillä on reilu.
KURRA C (-00) ETSII 2-4 KENTTÄPELAAJAA KAUDELLE
KJT Haukat 02 Iso tavoite opetella urheilullisuutta ja elämänhallintaa
EPS T11 Vanhempainkokous
Komeetat 05 vanhempainpalaveri
Ei voi löytää uusia maisemia ennen kuin uskaltaa lähteä liikkeelle.
MAALIVAHTIPELI ja MAALIVAHTIVALMENNUS
KPV T-10/11 kausisuunnitelma
KPV T-10/11 kausisuunnitelma
MATKALLA KOHTI REILUMPAA URHEILUA
Esityksen transkriptio:

NuPS T03 Pelaajapalaveri

Joukkueen NuPS T03 pelaajat

Joukkueen peliryhmät kaudella 2014 T03 Valkoiset T03 Mustat NuPS T03

T03 Valkoiset Ilmoitettu piirin II-tasolle 7v7 Harrastehenkisempi peliryhmä Pelaajille jotka ovat vähemmän aikaa pelanneet tai haluavat pelata jalkapalloa harrastushenkisemmin. Pelaajat peleihin valitaan ”kaikki pelaa”- hengessä. Harjoittelumäärällä ja innolla on kuitenkin oma painoarvonsa valintoja tehdessä.

T03 Mustat Ilmoitettu piirin I – tasolle, 7v7 Kilpahenkisempi peliryhmä jossa yksilön kehityksellä on suuri painoarvo. Pelaajat valitaan peleihin taitojen mutta ennen kaikkea asenteen perusteella. Omatoiminen harjoittelu yksi valintaperusteista Peleissä vaihtopelaajia vähemmän kuin valkoisten peleissä. Mustien ryhmässä vaaditaan siis roimasti peli- intoa ja voimakasta halua oppia uutta.

Pelaajien liikkuvuus peliryhmissä Pyrkimys on peluuttaa pelaajia eri peliryhmissä siitä lähtökohdasta että jokainen pelaaja saisi enimmäkseen omalle tasolleen sopivia pelejä mutta välillä myös oman taitotason ylittäviä pelejä. Suuri osa pelaajista tulee pelaamaan molemmissa peliryhmissä Edistyneimmät tulevat pelaamaan myös 02- ikäryhmän pelejä 04 syntyneillä mahdollisuus osallistua T04- joukkueen peleihin

Omatoiminen harjoittelu tärkeää ! Ponnauttelu ja muu pallolla leikittely, ei vaadi paljon tilaa eikä välttämättä vaadi nurmialustaa Pihapelit Lenkkeily, luistelu, uinti ja muu liikkuminen Mustien peliryhmään pääsy ja niissä peleissä pärjääminen vaatii siis kaikilta myös omatoimista harjoittelua ! Joukkueen yhteiset harjoitukset eivät riitä jos haluaa kehittyä jalkapalloilijana.

Kehittyminen vaatii kärsivällisyyttä ja sitkeyttä Jalkapallo on vaikea laji, pallon hallinta jaloilla on motorisesti haastavaa ja vaatii paljon harjoittelua ja toistoa. Kärsivällisyys, pitkäjänteisyys ja sinnikkyys palkitaan, kukaan ei ole oppinut pallon hallintaa ilman useasti tapahtuvaa ja paljon toistoja sisältävää harjoittelua.

Vaatimukset 9 – 11-vuotiaalta: vastuuntuntoa parhaansa yrittämistä osallistumista positiivisen joukkuehengen luomiseen

Nimenhuuto Harjoituksiin jokainen laittaa itsensä joko IN tai OUT Peleihin ja turnauksiin valmennus valitsee pelaajat. Pelaajat kommentoivat OK jos pääsevät peliin, OUT jos ei pääse. Tarkkailkaa nimenhuutoa vähintään 3-4 kertaa viikossa.

Turnaukset NJS Taitopeliturnaus M/V VJS – Pääsiäisturnaus M/V 26. – Leppävaara Cup M Karuselliturnaus M/V Alandia Cup M/V Helsinki Cup M/V Masto Cup M

Säännöt harjoituksiin Ajoissa paikalle Riittävä vaatetus talviaikaan. Myös hallissa pipo ja käsineet Hiukset kiinni (poninhäntä, pipo tai panta). Verkkaritakit ja hupparit myös kiinni Korut pois tai teipattuna Ilmoitetaan valmentajalle jos pitää lähteä aikaisemmin treeneistä Ilmaa palloihin jo ennen treeneihin lähtöä Noudatetaan valmentajan ohjeita

Harjoitus tekee mestarin ja mestari harjoittelee aina.