Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

“TPV C14/15 vihreä” Esitys uuden toimintamuodon aloittamisesta Tapio Laakso.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "“TPV C14/15 vihreä” Esitys uuden toimintamuodon aloittamisesta Tapio Laakso."— Esityksen transkriptio:

1 “TPV C14/15 vihreä” Esitys uuden toimintamuodon aloittamisesta Tapio Laakso

2 Taustaa Futisklubin toiminta hiipuu pelaajan tullessa C- ikään; normaalisti C-joukkueita ei enää Futisklubissa muodostu. Kesällä 2013 yrityksistä huolimatta alueellistakaan C-joukkuetta ei saatu kasaan. Kesällä 2013 Futisklubissa on 3 alueellista D- joukkuetta Härmälä, Kaukajärvi ja Kaleva sekä noin 60 pelaajaa. Jos emme tee kaudella 2014 jotakin toisin, lopettaa näistäkin D-pelaajista noin puolet ensi kaudella. Näille pelaajille siirtyminen nykyisiin ikäkausitoiminnan kilpa- ja haastejoukkueisiin on liian suuri kynnys eikä siihen ole välttämättä edes halua.

3 Uusi toimintamalli Perustetaan uusi harrastaja-tason C14/C15 joukkue. Pelaajat ovat niitä Futisklubin C-ikään siirtyviä, jotka haluavat jatkaa pelaamista vielä D-kauden jälkeen ja ympärivuotisesti. Uusia pelaajia voi tulla ulkoakin ja kilpatoiminnan lopettavia ikäkausipelaajia saattaa siirtyä ”jäähdyttelemään” joukkueeseen. Joukkueella ei ole kilpaurheilullisia tavoitteita. Runko joukkueelle saadaan kaudelle 2014 TPV Härmälä D-joukkueesta.

4 Hallinnointi Joukkue sijoitetaan hallinnollisesti ikäkausitoiminnan alaisuuteen. Tällä tavalla saadaan seuraavat edut: –Jopox-järjestelmä käytettävissä joukkueen sisäiseen ja ulkoiseen tiedottamiseen. –Valmennuksen tuki ja koulutus. –Kenttävaraukset tapahtuvat samalla tavalla kuin kaikille muillekin ikäkausijoukkueille. –Pelaajalisenssit ja –siirrot hoidetaan samalla tavalla ja samalla henkilökunnalla. –Joukkueen budjetointi ja kirjanpito tapahtuu samalla tavalla. –Ikäkausitoiminnan ohjeet käytettävissä; ei tarvita uusia ohjeita tälle joukkueelle.

5 Harjoittelu Tapahtumia 1-2 kertaa viikossa. Harjoitusaktiivisuusvaatimus = 50%. Jos tämä alittuu, ei puolen pelin takuu ole välttämättä voimassa. Harjoittelupaikat: –Talvikausi: Kupla, Kissat-halli, Pirkkahalli, koulujen salit –Kesäkausi: Tampereen alueen nurmi- ja tekonurmikentät –Rospuuttokausi: Tampereen alueen hiekkakentät

6 Sarjat ja turnaukset Sarjat –SPL Tre C jalkapallo piirisarja kesällä –SPL Tre C futsal piirisarja talvella Turnaukset –Umbro-turnaus –TPV Särkänniemi Cup –Joukkueen itse valitsemia turnauksia lähialueilta esim NoPS Nopsajalkaturnaus, HJS Aulanko Cup

7 Budjetti itemyht Seuramaksu12 kk X 40 = 480 Peliasu (pelipaita, shortsit, sukat)50 Seura-asu0 Valmentajien seura-asu0 Tuomarimaksut40020 Särkänniemi Cup0 Umbro Cup0 Muut turnaukset (ilmoittautumismaksu + ruokailut) 40 Maalivahdinvarusteet1005 Huoltajan varusteet + lääkelaukku20010 Painatuskulut30 Harjoituspaita25 Muut kulut40020 YHTEENSÄ680 Euroa per pelaaja kauden aikana. Joukkueessa 20 pelaajaa. Joukkue voi itse sopia lopullisen budjetin. Joukkueen tulee kuitenkin edustaa seuraa kunnollisilla seura- ja peliasuilla.

8 Seuramaksu sisältää Seura-asun pelaajille ja valmentajille SPL pelaajalisenssin Valmentajien palkkiot Jopox-järjestelmän lisenssimaksu Valmentajatuki ja –ohjaus –Valmennuskoulutus –Valmentajapäivät –Nuorisopäällikön ja tutorin ohjauksen / avun –Valmennuslinjaus –Kirjalliset ohjeet Toimiston palvelut Särkänniemi Cup ja Umbro Cup Nappulalehden toimitus


Lataa ppt "“TPV C14/15 vihreä” Esitys uuden toimintamuodon aloittamisesta Tapio Laakso."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google