Kurssikäytännöt ja opintojen suunnittelu. Opetuksen aikataulu Lukuvuosikalenteri Intossa oman korkeakoulun sivuilla Syyslukukausi I periodi 7 viikkoa.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
WinhaWiivi Taija Oksanen Tähän syvätty kuva.
Advertisements

Välivuoden hyödyntäminen  paranna pääsymahdollisuuksiasi lisäopinnoilla  hanki työkokemusta ja opiskelurahaa  paranna kielitaitoasi ja hanki elämänkokemuksia.
Tervetuloa abiturienttien vanhempainiltaan
SIVUAINEKURSSIT TIEDEKUNTIEN OPINTO-OPPAAT • PAINETUT OPPAAT → student center, kirjasto, tiedekuntien palvelupisteet • PAINETTUJEN OPPAIDEN.
TIK Johdatus-kurssi Elina Lehkonen
Tervetuloa opiskelemaan sosiaalityötä Tampereen yliopistossa
Wilma Moodle Ilmoittautuminen Haku Kalenteri Wilma Moodle Ilmoittautuminen Haku Kalenteri Pirteä, kesäinen opiskelijoita paikalla, jossain kohti kuvaa.
Tutorkoulutus - kanditutorit
T Personal SE assignment Communication Practices Miikka Lötjönen.
Kauneuden käytänteet HL-N. n Sama ryhmänohjaaja ensimmäisestä vuodesta kolmanteen vuoteen n Moduloitu opetus, jolloin yksi opettaja opettaa.
Rajauslain soveltamiskäytäntöjä Helsingin yliopistossa Helsingin yliopiston Oodi-päivät Marja Kruut Opiskelijaneuvonta- ja opintotukipalvelut.
E-opetuksen ja –tuen osaamistiimi
Työssäoppiminen eli TOP
VÄLIVUOSI.  Välivuosi voi osua omalle kohdalle joko suunnitellusti tai vahingossa, jos ei saakaan ensimmäisellä hakukerralla opiskelupaikkaa.  Välivuosi.
UMF I Luento 7. Viime kerralta Lue II.5 ja II.6. Lause II.5.1 tapauksessa f(x,y) = (x, sin(y)) ja g(x, y) = (cos(x), y). Voit lähettää epäselvistä kohdista.
Opintojen mitoitus korkeakouluissa Marianne Isola / Suvi Jutila W5W.
Mistä voit anoa hyväksilukuja? muissa oppilaitoksissa suoritettuja kursseja aktiivinen koulun ulkopuolinen toiminta: esim. järjestö-, kulttuuri-, ohjattu.
Oodi-päivät Oodin käyttöönotto tiedekunnan näkökulmasta Tuija Komssi Eläinlääketieteellinen tiedekunta.
Tiesitkö ?? Oodilla on kaksi tukipuhelinnumeroa ja kaksi sähköpostiosoitetta WinOodi -asiat: Puh WebOodi -asiat:
Tentti. Olio-ohjelmoinnin perusteet | Kevät 2015 | Jorma Laurikkala2 Tentti Torstaina klo 16–20 D10ab (Päätalo). Pääasiassa Java-ohjelmien kirjoittamista.
Teemana oppimisprosessin aktivointi – sulautuvan opetuksen mahdollisuudet Kati Vilonen Aalto-yliopiston Kemian tekniikan korkeakoulu.
Ohjelmistotuotanto - kurssin yleiset asiat Kevät 2004 Hanna-Kaisa Lammi LTY/Tite.
Ohjelmistotekniikka - kurssin yleiset asiat Kevät 2003 Hanna-Kaisa Lammi LTKK/Tite.
Projektityöskentely Luento 1: kurssin käytännön asiat Hanna-Kaisa Lammi
Projektinhallinta it. lut
Opinto- ja opetuspalveluiden sähköisiä palveluita Opinto- ja opetuspalvelut Syksy 2013.
Tervetuloa opiskelemaan sosiaalityötä Tampereen yliopistossa Tervetulotilaisuus
NUORISOTAKUU ON ASENNE!. Jokainen järjestö ja toimija voi osaltaan tehdä nuorisotakuusta totta. On monia keinoja auttaa nuoria löytämään oma paikkansa.
Tammifuksien info 2016 Riikka Leikola. Päivän ohjelma Johdatus opiskeluun Sähkötekniikan kandidaattiohjelmassa –kurssi tammifukseille Opintojen käytännön.
HELSINGIN YLIOPISTO AVOIN YLIOPISTO Tutustu eri aloihin, suorita yliopisto-opintoja etukäteen ja valmistaudu pääsykokeisiin 1 Youtube -Tussitaikurit Youtube.
Opiskelijaksi Oulunsalon lukioon. Uusien opiskelijoiden valinta keväällä 2014  Oulunsalon lukiossa on 80 aloituspaikkaa kevään 2014 yhteishaussa  Lukioihin.
Infoa uusille opiskelijoille, syksy 2014 Opinto- ja opetuspalvelut Ura- ja ohjauspalvelut.
Tärkeää tietoa tuutoroinnista Sami Heinonen |
TERVETULOA KOULUUN 1. MUISTETTAVAA Tarkista läsnäolevat. RO, ilmoita kansliaan, jos joku ykkönen puuttuu. Myös uudet opiskelijat muilla tasoilla toivotetaan.
Ajankohtaista opintotuesta Opintoasiainpäivä Suunnittelija Saija Kyllönen.
HELSINGIN YLIOPISTO AVOIN YLIOPISTO Tutustu eri aloihin, suorita yliopisto-opintoja etukäteen ja valmistaudu pääsykokeisiin 1 Youtube -Tussitaikurit Youtube.
Avoin tulevaisuus? Kaikille avoimia korkeakouluopintoja
SOSIAALITYÖN OPISKELIJOIDEN INFOPÄIVÄ
Filosofian ja elämänkatsomustiedon didaktiikka: AD-perusteet kurssin suoritus Eero Salmenkivi Opettajankoulutuslaitos.
Abien YO-INFO Viherlaakson lukio 2016.
KORKEAKOULUJEN YHTEISHAKU keväällä 2017
Opiskelu eLukiossa
PAKKI –sisällysluettelo, klikkaa linkkiä, paluu painikkeella
Arviointi.
Ilmoittautuminen syksyn 2016 kirjoituksiin, info
Ilmoittautuminen kevään 2017 kirjoituksiin, info
Vanhempainilta Tervetuloa!
CHEM-A1100 Teollisuuden toimintaympäristö ja prosessit I Harjoitustyö
Mitkä määräykset ja ohjeet ohjaavat ammatillisen koulutuksen/korkeakoulutuksen opiskelija-arvioinnin toteutusta? Anna, Marko, Sonja, Suvi
OP2 4. JAKSO.
Liikesaksan perusteet II
Kurssikäytännöt ja opintojen suunnittelu
Luennot : Esa Muurinen Harjoitukset : Tiina Pääkkönen ja Ari Vuokila
Tammifuksien info 2018 Piia Ylitalo
2. ja 3. vuoden opiskelijoiden vanhempainilta
HOPS-työpaja.
MIKSI LUKIOON???.
Merja Öhman Kielten lehtori Karelia ammattikorkeakoulu
Opintohallinnon tietojärjestelmäiltapäivä
Opinto-oikeus/ Lukukausimaksut &Oodi
Opintotuki ja Aalto-yliopiston opintotukipalvelut
2. Luokan OPO1 osa 2.
Viherlaakson lukio Kevät 2017
Opintotuki ja Aalto-yliopiston opintotukipalvelut
WinOodi versio 4.4 Katri Laaksonen
Professori Juha Raitio KURSSIAVAIN: YksOik2 (sisämarkkinaoikeus)
Tervetuloa opiskelemaan avoimeen ammattikorkeakouluun
OPISKELU ULKOMAILLA Riina Luomanpää.
Lukuvuosi-ilmoittautuminen ja lakiperusteiset poissaolot
Korvaavuudet syksy 2019 varhaiskasvatuksen koulutus
Esityksen transkriptio:

Kurssikäytännöt ja opintojen suunnittelu

Opetuksen aikataulu Lukuvuosikalenteri Intossa oman korkeakoulun sivuilla Syyslukukausi I periodi 7 viikkoa II periodi 7 viikkoa Kevätlukukausi III periodi 7 viikkoa IV periodi 7 viikkoa V periodi 7 viikkoa Kurssi x Kurssi y Kurssi a Kurssi z

Kurssien käytäntöjä Kursseille ja tentteihin pitää ilmoittautua erikseen WebOodissa -Kursseille 28 pv ennen – 7 päivää alkamisesta -Kielikurssit 28 – 7 päivää ennen alkamista -Tentteihin 60 – 7 päivää ennen Kurssien kotisivut MyCoursesissaMyCoursesissa Kurssien tiedotusta on velvollisuus seurata MyCoursesissa ja sähköpostissa Kursseista kerätään palautetta niiden loppupuolella, vastaa sähköpostitse saamaasi kyselyyn! Kurssien tulokset ilmoitetaan MyCoursesissa 4 viikon kuluessa kurssin päättymisestä ja kirjataan rekisteriin tästä noin viikon kuluessa -Tarkista aina omien opintosuoritustesi kirjautuminen oikein!

Opetus- ja arviointimenetelmät Opetus yleensä luentoina, demoina, laboratoriotöinä, ohjattuina harjoituksina, excursioina jne. Arviointi voi perustua tenttiin, laskuharjoituspisteisiin, tehtäviin, oppimispäiväkirjoihin, ryhmätöihin, projekteihin, vertaisarviointiin jne. Oodin kurssikuvauksesta selviää opetus ja arviointimenetelmät ja esimerkiksi läsnäolovelvollisuus kurssilla Ensimmäiselle luennolle osallistuminen tärkeää, jotta tiedät mitä pitää tehdä ja milloin Kurssimateriaali on saatavilla yleensä kirjastossa ja MyCoursesissa -Huom! Pelkkien luentodiojen varassa opiskelu ei yleensä onnistu, kurssikirjat on syytä hankkia käyttöön kirjastosta tai e-kirjana

Opintojen suunnittelu Malliohjelma opinto-oppaassa koko kandidaatin tutkinnolle  Tarkista joka lukukauden ja periodin alussa, mitä pakollisia kursseja ja kuinka paljon muita opintoja tulisi valita  Tee lukujärjestys itsellesi ja ota käyttöön kalenteri Ohjelmien infoissa lisätietoja

Hyväksilukeminen Opintoja muissa yliopistoissa tai ammattikorkeakoulussa voi käyttää tekniikan kandidaatin tutkinnossa: Vastaavilla opinnoilla voi korvata pakollisia opintoja Muita opintoja voi sisällyttää >Yhteensä max. 90 op, opinnäytettä ei voi hyväksilukea Jos haluat korvata III periodin opintoja  Lomake ja ohjeet Intossa, liitteeksi virallinen suoritusote ja kurssin kuvaus  Hoida heti tällä viikolla oman ohjelman suunnittelijalle Jos haluat korvata myöhempiä kursseja tai sisällyttää opintoja,  Hoida asia kevään aikana

Verkkopalvelut TOP 3 WebOodi (oodi.aalto.fi/a) ilmoittautumiset, kurssikuvaukset, suoritukset MyCourses (mycourses.aalto.fi) Kurssien kotisivut, tehtävien palautukset, kurssien uutiset Into (into.aalto.fi Opintoasiat, lomakkeet, ohjeet Bubbling under Studyguides.aalto.fi Opinto-oppaat, malliohjelmat

Code of conduct - tapa toimia Aallossa

Vastuullisen käyttäytymisen periaatteet Turvallinen ja viihtyisä yliopistoympäristö kaikille opiskelijoille, opettajille ja muille työntekijöille. Sinulla on oikeus opiskella esteettä ja tulla kohdelluksi kunnioittavasti aaltolaisena. Voit ottaa yhteyttä koulusi opiskelijapalveluihin, jos sinua kiusataan tai kohdellaan muutoin epäasiallisesti. Sinulta odotetaan muiden kunnioittamista, rehellisyyttä opinnoissa ja yliopiston palveluiden (esim. sähköposti) ja omaisuuden (esim. luentotilat) vastuullista käyttöä. Epäasialliseen käytökseen ja vilppiin puututaan.

Saavutettava Aalto Lisätietoja Intossa Yhdenvertainen ja saavutettava opiskelupaikka  Erityisjärjestelyt tarvitseville Tilanteen kartoitus ja tukitoimet  Oppimisvaikeudet ja elämäntilanteeseen liittyvä tuki  Opintopsykologi  Fyysiset sairaudet ja vammat  YTHS ja/tai opiskelijapalvelut  Muut tilanteet, Urhea  Opiskelijapalvelut