Työ- ja elinkeinokeskus 1 Työ- ja elinkeinokeskukset (TE-keskukset) 15 kpl Suomessa Työ- ja elinkeinotoimistot (TE-toimistot) 200 toimipistettä Suomessa.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Suomen aluehallinto Hallinnon kehittämisosasto 2 Valtion aluehallinto uudistui  Valtion aluehallintoa uudistettiin laajalla kokonaisuudistuksella.
Advertisements

 VARSINAIS-SUOMEN AIKUIS- JA  AMMATILLISEN KOULUTUKSEN KEHITTÄMISPIKNIK   Kehittämispäällikkö Martti Rantala  Koulutusjaoston puheenjohtaja,
MAKO TOIMEENPANOSUUNNITELMATYÖ JA TOIMINTAMALLI Tiina Harjunpää.
Työ- ja elinkeinoministeriön organisaatio
Mikä on Keski-Suomen ELY-keskus ?
Kaakkois-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus Hankerahoituksen painopisteet Mihin hankerahoitusta saa? KAS ELY PP.
Edelläkävijämarkkinaohjelma Fiksu kysyntä luo uutta ohjelmavalmistelu Tekes Asiantuntija Sampsa Nissinen.
Click to edit Master title style Testing Finnvera Oyj Liiketoimintajohtaja Annamarja Paloheimo.
Pirkanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus Pirkanmaan liikennejärjestelmä- suunnitelma Aiesopimuksen julkistaminen Johtaja Juha Sammallahti.
Kunnat kilpailukykyisen ja sosiaalisesti oikeudenmukaisen Euroopan tekijöinä Kunnat ja maakunnat Euroopassa -seminaari Varatoimitusjohtaja Timo.
M. Vanhasen II hallituksen ohjelma 4.3. Alueiden kehittäminen Aluepolitiikan painotukset ovat elinkeino- ja yritystoiminta, osaaminen ja työvoima, palvelut.
Osaamispäällikkö Finn-Savotta Oy:n kumppanina
Mikä on hyvää hanketoimintaa? Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus, ryhmäpäällikkö Anna-Liisa Hietala.
Keski-Suomen ELY-keskus Juha S. Niemelä
Tekesin organisaatio, verkosto ja budjetti. Tekes DM Kasvu- yritykset Nuoret yritykset Suuret yritykset ja julkiset organisaatiot.
Oulunkaaren seutukunnan toimiympäristöanalyysi 2008 Seudun elinkeinoelämään vaikuttavia ilmiöitä
Työvoima- ja elinkeinokeskus Ohjelmakausi 2007–2013 käynnistyy, EU-projektien toteutus Yritysrahoituksen puheenvuoro Pekka Pelkonen Pohjois-Karjalan TE-keskus.
Tekstiä tähän kohtaan ” Osaavana pidempään työelämässä”
Keski-Suomen elinkeino-, liikenne ja ympäristökeskus
Maaseuturahasto Satakunnassa
Länsi-Suomen Liittojen maapäivät Työministeri Tarja Cronberg.
DM Copyright © Tekes PROOMU Päätösseminaari Avaus, Martti af Heurlin, Tekes # Muotoilu – PROOMU –
Tekesin organisaatio, verkosto ja budjetti. Tekes DM Kasvu- yritykset Nuoret yritykset Suuret yritykset ja julkiset organisaatiot.
Marja-Leena Rinkineva ”Pyöreän pöydän keskustelu” Hyvinvointisektorin elinkeinopoliittiset linjaukset Marja-Leena Rinkineva.
Valtion aluehallintouudistus - Onko palapeli valmis?
Oppisopimuskoulutuksen seminaari Rovaniemi (Arktikum) Yhteistyöllä yritysten kehittämistä Terho Liikamaa Yksikönpäällikkö Työllisyys, yrittäjyys,
EU-Aluepolitiikka Rakenne- toimenpiteet Agenda Euroopan aluekehitysrahasto Tehtävä: “myötävaikuttaa alueellisen epätasapainon poistamiseen.
Huippuostajat Fiksu kysyntä luo markkinoita yritysten uusille ratkaisuille Tekes Asiantuntija Sampsa Nissinen.
Aluehallinnon uudistuksen johtoajatuksina tunnuksia suunniteltaessa ovat olleet eri osa-alueiden yhdistyminen ja sujuvuus. Tunnukset kuvastavat maantieteellisten.
Maakunnan yhteistyöryhmä Ylijohtaja Pekka Häkkinen.
Itä-Suomen ESR- ohjelman toteutus TE-keskuksien näkökulmasta Itä-Suomen ESR- päivät Kirsi Vainikainen Pohjois-Savon TE-keskus.
Timo Kietäväinen varatoimitusjohtaja
Työ- ja elinkeinokeskus ALUEELLINEN KILPAILUKYKY JA TYÖLLISYYS – TAVOITE ITÄ-SUOMEN EAKR-TOIMENPIDEOHJELMA 2007 –
Yritysten tulevat aikuiskoulutustarpeet Ennakointikamari Liikenne- ja kuljetuspalveluala Timo Karkola johtaja, rehtori Ami-säätiö, Amiedu.
Näkymiä kuntien toimintaympäristön muutoksista vuoteen 2025 Marko Rossinen Etelä-Pohjanmaan liitto
ALUEELLINEN KILPAILUKYKY JA TYÖLLISYYS –TAVOITE ITÄ-SUOMEN EAKR-TOIMENPIDEOHJELMA
Ajankohtaisiltapäivä Uusi rakennerahastokausi Juha Pulliainen.
Näkymiä kuntien toimintaympäristön muutoksista vuoteen 2025 Marko Rossinen Etelä-Pohjanmaan liitto
Alueellinen kalataloushallinto uudistui – mikä muuttui?
Toimintalinja 1 ( EAKR) Laadullisesti korkeatasoisiin aineettomiin ja aineellisiin yrityshankkeisiin Tuki yritysten kehittämisinvestointeihin Tuki yritysten.
Kestävää kasvua ja työtä
Alueellinen kilpailukyky ja työllisyys – tavoite Pohjois-Suomen toimenpideohjelma EAKR Terttu Väänänen Aluekehityspäällikkö Pohjois-Pohjanmaan.
Tervetuloa! Iltapäivän ohjelmassa
IKÄÄNTYVÄN VÄESTÖN TOIMINTAKYVYN JA ITSENÄISEN SELVIYTYMISEN EDISTÄMINEN Korkeakoulujen aluekehitysstrategia Koulutus ja tutkimus Opetusministeriön.
Aalto PRO Aalto-yliopiston täydennyskoulutusta Kyvykkyyksiä etsimässä PK-yritysten johtamisen haasteet Menestystekijöitä, henkilöstön kyvykkyyksien määrittelyä.
Aluetaloustilastojen käyttäjänäkökulma - Aluekehittämisen näkökulmasta Timo Aro, Satakunnan TE-keskus Porin yliopistokeskus Satakunta -Talousseminaari.
Tästä pois logo Koulutusorganisaatiot innovaatiojärjestelmän toimijoina -projekti Verkostotapaaminen Koulutuksen järjestäjien yhdistys KJY.
Ajankohtaista ammatillisessa koulutuksessa Rakennerahastokausi Ammatillisen koulutuksen seminaari Kokkola opetusneuvos Seija Rasku.
Johtaja Leila Helaakoski Pohjois-PohjanmaanTE-keskus EAKR-seurantakomitea
Työvoima- ja elinkeinokeskus Hämeen TE-keskus, ENNAKOINTI, Jukka Vepsäläinen & Joni Vainikka1 TYÖVOIMAN KYSYNTÄ JA TARJONTA PÄIJÄT-HÄMEESSÄ.
EU:n rakennerahastokausi Etelä- ja Länsi-Suomen alueellinen suunnitelma (versio ) ja EU:n komission lähtökohdat kumppanuussopimusneuvotteluihin.
Timo Katajainen Tampere Kummiyritystoiminta Liedossa.
Maa-ainesten käyttö ja hankinta ELY-keskuksissa Tilaajan näkökulma Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus, Jukka Päkkilä, kunnossapito ja rakentaminen.
1 alku Hallituksen maahanmuuttopoliittinen ohjelma Valtioneuvoston periaatepäätös Ulkoasiainministeriö
Ylijohtaja Asiakkaat ja sidosryhmät
Keski-Pohjanmaan maakuntasuunnitelma 2040 ja maakuntaohjelma
JOHTAJA STRATEGIAT JA JOHTAMINEN TE-johtaja Jarmo Pirhonen
Ylijohtaja Asiakkaat ja sidosryhmät
Maaseutuohjelman yritys- ja hanke-rahoitus Iltakoulu 7. 11
Maaseutuverkosto vartissa
Satakunnan TE-toimisto
Yritysrahoitus ja yritysten kehittämispalvelut
Yrityksen kehittämisavustus ja yritystoiminnan kehittämispalvelut
Yrityksen kehittämisavustus ja yritystoiminnan kehittämispalvelut
TE-toimiston yrityspalvelut
Nuorten työllisyys Esr -hankkeet ja jatkopolut Etelä-Savo MYR
Kainuun ELY-keskus ja TE-toimisto
Pohjois-Karjalan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus Nykyinen toiminta ja tuleva muutos Janne Kärkkäinen
Kestävää kasvua ja työtä – Suomen rakennerahasto-ohjelma
Seurannassa olleet rahoituslähteet
Esityksen transkriptio:

Työ- ja elinkeinokeskus 1 Työ- ja elinkeinokeskukset (TE-keskukset) 15 kpl Suomessa Työ- ja elinkeinotoimistot (TE-toimistot) 200 toimipistettä Suomessa Henkilöstöä yhteensä 5200 Keski-Suomen TE-keskuksessa 120 Keski-Suomen TE-toimistoissa 200

Työ- ja elinkeinokeskus 2 Ilmaston muutos ja energia Globalisaatio Väestön ikääntyminen TE-keskusten tavoitteet Luodaan huippuedellytykset laaja-alaiselle innovaatiotoiminnalle Luodaan elinvoimainen toimintaympäristö, joka kannustaa yrittäjyyteen ja kasvuun maan eri alueilla Parannetaan työmarkkinoiden toimivuutta ja työvoiman saatavuutta Parannetaan elintarviketuotannon kilpailukykyä Toimintaympäristön haasteet

Työ- ja elinkeinokeskus 3 Keski-Suomen TE-keskuksen rahoitus n. 170 M€ TE-keskuksen kautta kanavoituu 170 miljoonaa euroa Keski-Suomen kehittämiseen. TE-keskus tuo alueelleen kasvua, kilpailukykyä ja uusia työpaikkoja. Maaseutu 52 % Tekesin rahoitus 10 % Yritys 6 % Työvoima 32 %

Työ- ja elinkeinokeskus 4 Keski-Suomen työ- ja elinkeinokeskus INNOVAATIOT JA KANSAINVÄLISTYVÄ LIIKETOIMINTA vastuualueen päällikkö Jyrki Saarivaara MAASEUTU JA ENERGIA vastuualueen päällikkö Ulla Mehto-Hämäläinen TYÖ- JA ELINKEINO- TOIMISTOT Jyväskylä toimistonjohtaja Vuokko Marttila Jämsä toimistonjohtaja Heikki Paavuori Äänekoski toimistonjohtaja Arja Harmainen KEHITTÄMISRAHOITUSYKSIKKÖ MAKSATUS- JA TARKASTUSYKSIKKÖ HALLINTOYKSIKKÖ JOHTAJA Juha S. Niemelä - viestintäpäällikkö Tiina Riuttanen, johdon assistentti Marketta Kiviluoto, sisäinen tarkastaja Kyösti Korpelainen Strategiat, ennakointi, palveluverkoston ohjaus TYÖLLISYYS JA YRITTÄJYYS vastuualueen päällikkö Lauri Hiltunen Asiakkaat Henkilöt Yritykset Yhteisöt Asiakkuudet Työmarkkinoiden toimivuus ja TE-toimistojen tuki: kehittämispäällikkö Sirpa Lehto Innovaatiopalvelut Kv-palvelut, kansainvälistymis- päällikkö Heini Günther Yritysrahoitus: rahoituspäällikkö Jaakko Ryymin Osaamisen Kehittäminen: Kehittämispäällikkö Marja Pudas Maaseutu ja kalatalous: kalatalouspäällikkö Matti Sipponen Tuki ja valvonta: valvontapäällikkö Marja Vesteri Kumppanit maksatuspäällikkö Paavo Koukkumäki hallintopäällikkö Juhani Schiestl asiakkuuspäällikkö Timo Taskinen kehitysjohtaja Eija Heinonen kehittämispäällikkö Eija Haatanen

Työ- ja elinkeinokeskus 5 TE-keskus neuvoo, kehittää, kouluttaa ja rahoittaa Tavoitteena entistä parempi asiakasvaikuttavuus työvoima- ja yrityspalvelujen uudella synergialla  Osaavaa työvoimaa  Uutta yritystoimintaa  Entistä parempia yritysten kehittämisedellytyksiä TE-keskus on myös Alueensa merkittävin julkinen rahoittaja EU-asiantuntija Tekesin, Patentti- ja rekisterihallituksen ja Keksintösäätiön alueorganisaatio

Työ- ja elinkeinokeskus 6 TE-keskuksen palveluja yrityksille Koulutukset ja valmennusohjelmat Kaupparekisteripalvelut Työvoimakoulutus Kehittäminen Rahoitus Kasvun, kilpailukyvyn, kannattavuuden ja kansainvälistymisen tukeminen

Työ- ja elinkeinokeskus 7 Muuta TE-keskuksen toimintaa Työllisyysperusteiset investointiavustukset Työllistämismäärärahat TE-toimistojen kautta Työllisyyspoliittinen avustus Palkkaturva Maahanmuutto- ja pakolaisasiat Maaseudun tuki- ja valvontatehtävät Elinkeinokalatalouden ja vapaa-ajan kalastuksen tukeminen

Työ- ja elinkeinokeskus 8 Kohti ELYÄ Valtionhallinto uudistuu 2010 TE-keskus, Ympäristökeskus, Tiehallinto ja osa Lääninhallituksen toimia yhdistetään ja syntyy elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY)