Luovan toimialan kulttuurikeskus – visio tulevaisuudesta: Sirpa Haapaoja, projektikoordinaattori, Janakkalan kunta.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Vanhustyön keskusliitto kolmannen sektorin toimijana
Advertisements

Tietotaitotalkoot-hanke Mikä se on?. Tavoitteena toimiva tietoyhteiskunta • Kansalaisille tietoyhteiskuntavalmiuksia • Tietotekniikkaosaajien ja aktiivisten.
ONNISTUNUT TAPAHTUMA – VIROSSA! Miksi kannattaa järjestää tapahtuma Virossa?
TAPAUS KESKI-SUOMI Maakuntien yhteistyöryhmien neuvottelupäivät Jyväskylässä Hannu Korhonen Keski-Suomen liitto.
Varsinais-Suomessa on noin asukasta. Se on Suomen väkirikkain maakunta heti Uudenmaan ja Pirkanmaan jälkeen. Varsinais-Suomi on myös perinteisesti.
Sauna Contact Point Finland Miksi Cannes Lions? • Jos-et-ole-siellä-et-ole-olemassa -tapahtuma • Maailman mielipidemanipulaattorit ja mainosalan.
SEPA Ohjelma 12.00Lounas, kahvit ja ilmoittautuminen 13.00Tervetuloa - ESATKY, ITKY ja Tietotekniikan Liitto tänään Antti Pellinen, Tikura Oy 13:05Sähköinen.
Luova Tila Häme Projektisuunnitelma –
Tutustumme Kokoomukseen Opiskelevan pienryhmän aineisto.
Etelä-Suomen EAKR-ohjelman vuosiraportti 2010 Esittely Päijät-Hämeen MYR:ssä
1 Kaakkois-Suomen Venäjä kasvusopimus. hallitusohjelma, joka korostaa kaupunkipolitiikkaa, kaupunkiseutulähtöisyyttä ja suurten keskuskaupunkien merkitystä.
Elävä kaupunkikeskusta ry:n strategia 2010 – 2015 (viimeistely) Esitys hallituksen kokoukselle Strategiaryhmän valmisteluun perustuva toiminnanjohtaja.
Hyvinvointi Kannus Sosiaali ja terveys Liikunta Kulttuuri
Each idea needs a place that turns it into an experience - TAIDETEHDAS Luova Länsiranta Porvoo Susanne Dahlqvist Posintra Oy.
Finna ja kokoelmapalvelut – totuus ja teko
Koulutus, kulttuuri, taide ja valtion kotouttamisohjelma Marjo Mäenpää Opetus- ja kulttuuriministeriö FARO ry. seminaari
Lasten kilpailutoiminnan kehityshanke
Linnaseutu ry •Hämeenlinnan seudun maaseudun kehittämisyhdistys •Leader -rahoitus.
KYLIEN YHTEISTYÖ Kaupungin kanssa/ Kylien välillä
Tekesin organisaatio, verkosto ja budjetti. Tekes DM Kasvu- yritykset Nuoret yritykset Suuret yritykset ja julkiset organisaatiot.
Kokous-, kongressi- ja tapahtumamatkailu / Meetings Industry (8 op)
Näin järjestät tapahtumia ja koulutusta ViSiOn kanssa Ville Ylikahri
Älykäs verkostomainen kaupunki Keski-Uudenmaan kaupungin visio.
Maahanmuuttostrategia
MAHDOLLISUUKSIA KULTTUURILLE. Kulttuurin matkailullinen tuotteistaminen Tavoite on edistää taide- ja kulttuurisisältöisten matkailupalveluiden kehittämistä.
» Toiminnan suuntaviivat 2014 Lahden Seudun Ekonomit ry
Takamatkalta tähtien joukkoon Etelä-Pohjanmaan kansainvälistymisen edistäminen eri toimijoiden välisellä yhteistyöllä Pertti Kinnunen
Tekesin organisaatio, verkosto ja budjetti. Tekes DM Kasvu- yritykset Nuoret yritykset Suuret yritykset ja julkiset organisaatiot.
Koulutusvienti Skills Finlandin näkökulmasta Ammatillisen koulutuksen viennin kehittämishanke Aloituspaja ja –kokous Eija Alhojärvi.
Kulttuuri osana hyvinvointitoimintaa kunnassa
21. Kulttuuriala s. 96‒99 Kulttuuriala.
Maaseutupolitiikan YTR Verkostosparraus
Musiikki elämään. Musiikki elämään Osallistavan konserttitoiminnan ja yleisöyhteistyön alueellinen kehittämishanke 2011−2013.
OK-Consultancy 1 Kylien kehittäminen Kuntien rooli.
Aktiivisen ikääntymisen ja sukupolvien välisen solidaarisuuden eurooppalainen teemavuosi Eeva Karjula Eläkeliiton Keski-Suomen piirin toiminnanjohtaja.
Rakennetaan kumppanuutta Pohjois-Savossa Seija Korhonen Järjestöfoorumi Kuopio
TEKIJÄT TAPAHTUMIEN TAKANA Tarina vapaaehtoistoimijoista, toiminnasta ja kulttuuritapahtumista Keski-Suomessa Jussi Haatainen
Kulttuuri ja innovaatiot Satakunnan menestyksen lähtökohtina. Villilä Studiot Ennakointi, kulttuuri ja innovointi, esimerkkejä Satakunnasta Katja.
ALOITUSINFO PROJEKTIKOORDINAATTORI SARI ÅGREN Toimintakulttuurin kehittäminen.
Kemijärven kirjasto Kemijärvi  Asukkaita n  Ikäihmisten osuus suuri  65 vuotta täyttäneiden osuus yli 30 %  koko maan alle 20 %
Verskostojen huomioita yhteistyöryhmän vierailuilta (KOOTuki) Kati Kettunen, Tuomas Orama, Antti Mäki , KOOTuen kokous.
Ihmisen vuoksi Tapio Korjus valtion liikuntaneuvoston puheenjohtaja.
Kuvataide: Idea ja esine Tammerkosken lukio, kuvataide,
Kylien lapset -hanke
LAUKON KARTANO MATKAILUPARLAMENTTI
Tutustumme Kokoomukseen
Oppimis- ja koulutustoiminnan analytiikan jaosto 3. 4
Lämpimästi tervetuloa!
Kotka Suomen Romanifoorumi.
Janakkalan kunnan strategia vuoteen 2025
Mainiot maisemat -hanke
Finna-tapahtumat syksyllä 2015
100 suomalaista vesistötekoa –kampanja ja rotarit & rotaryklubit
Kokous AAMUPÄIVÄN AIKATAULU 08:30 – 09:00 Aamiainen
Henkilöstö kilpailutekijänä
Satakunnan TE-toimisto
Cultura Yhdistävä tekijä
Yritysrahoitus ja yritysten kehittämispalvelut
Elinvoimainen asumiskaupunki Hämeenlinna kuuluu Suomen viiden suosituimman matkailukaupungin joukkoon. Jotta tähän päästään,
JHL SATAKUNNAN ALUERYHMÄN toimintasuunnitelma 2018
Hanke
Osallistava kerhotoiminta
Lukuliike –koulukampanjan vuosikello
ALUE-työryhmän kokous
Katinkulta MTK Pohjois-Suomi Sirpa Laitinen
Kansainvälisten urheilutapahtumien haku ja järjestäminen
= = 62 9 ∙ 7 - 1= 62 8 ∙ = 62 (3 + 5) ∙ 6 = : 2 ∙ (15 – 7) = ∙ = 48 7 ∙ : 3 = 48 ( ) : 3 +
Opetus-ja kulttuuriministeriön Koululaiskyselyn 2019 tulokset neuvotteleva virkamies Iina Berden, opetus- ja kulttuuriministeriö varatoimitusjohtaja.
Puheenjohtajan terveiset
Moninainen kulttuurialan kolmas sektori
Esityksen transkriptio:

Luovan toimialan kulttuurikeskus – visio tulevaisuudesta: Sirpa Haapaoja, projektikoordinaattori, Janakkalan kunta

HARVIALAN KARTANO ”Kulttuurikonttori”

Musiikkialan yritykset HARVIALAN KARTANO ”Kulttuurikonttori”

Musiikkialan yritykset Käsityöläiset Taiteilijat Muotoilijat Käsityöläiset Taiteilijat Muotoilijat HARVIALAN KARTANO ”Kulttuurikonttori”

Musiikkialan yritykset Käsityöläiset Taiteilijat Muotoilijat Käsityöläiset Taiteilijat Muotoilijat Kahvilayrittäjät Galleriatoiminta ”Kartanon puoti” Kahvilayrittäjät Galleriatoiminta ”Kartanon puoti” HARVIALAN KARTANO ”Kulttuurikonttori”

Musiikkialan yritykset Käsityöläiset Taiteilijat Muotoilijat Käsityöläiset Taiteilijat Muotoilijat Kahvilayrittäjät Galleriatoiminta ”Kartanon puoti” Kahvilayrittäjät Galleriatoiminta ”Kartanon puoti” Media- ja tiedotusala n yritykset HARVIALAN KARTANO ”Kulttuurikonttori”

Musiikkialan yritykset Käsityöläiset Taiteilijat Muotoilijat Käsityöläiset Taiteilijat Muotoilijat Kahvilayrittäjät Galleriatoiminta ”Kartanon puoti” Kahvilayrittäjät Galleriatoiminta ”Kartanon puoti” Media- ja tiedotusala n yritykset Liikunta-, elämys- ja Hyvinvointialan yritykset Liikunta-, elämys- ja Hyvinvointialan yritykset HARVIALAN KARTANO ”Kulttuurikonttori”

Musiikkialan yritykset Käsityöläiset Taiteilijat Muotoilijat Käsityöläiset Taiteilijat Muotoilijat Kahvilayrittäjät Galleriatoiminta ”Kartanon puoti” Kahvilayrittäjät Galleriatoiminta ”Kartanon puoti” Media- ja tiedotusala n yritykset Liikunta-, elämys- ja Hyvinvointialan yritykset Liikunta-, elämys- ja Hyvinvointialan yritykset Puutarha- ja luontoalan yritykset ja koulutuslaitokset HARVIALAN KARTANO ”Kulttuurikonttori”

Musiikkialan yritykset Käsityöläiset Taiteilijat Muotoilijat Käsityöläiset Taiteilijat Muotoilijat Kahvilayrittäjät Galleriatoiminta ”Kartanon puoti” Kahvilayrittäjät Galleriatoiminta ”Kartanon puoti” Media- ja tiedotusala n yritykset Liikunta-, elämys- ja Hyvinvointialan yritykset Liikunta-, elämys- ja Hyvinvointialan yritykset Puutarha- ja luontoalan yritykset ja koulutuslaitokset Tapahtumat, kurssit, kerhot, kokoukset HARVIALAN KARTANO ”Kulttuurikonttori”

Musiikkialan yritykset Käsityöläiset Taiteilijat Muotoilijat Käsityöläiset Taiteilijat Muotoilijat Kahvilayrittäjät Galleriatoiminta ”Kartanon puoti” Kahvilayrittäjät Galleriatoiminta ”Kartanon puoti” Media- ja tiedotusala n yritykset Liikunta-, elämys- ja Hyvinvointialan yritykset Liikunta-, elämys- ja Hyvinvointialan yritykset Puutarha- ja luontoalan yritykset ja koulutuslaitokset Tapahtumat, kurssit, kerhot, kokoukset HARVIALAN KARTANO ”Kulttuurikonttori” Tarpeet ja ideat

Musiikkialan yritykset Käsityöläiset Taiteilijat Muotoilijat Käsityöläiset Taiteilijat Muotoilijat Kahvilayrittäjät Galleriatoiminta ”Kartanon puoti” Kahvilayrittäjät Galleriatoiminta ”Kartanon puoti” Media- ja tiedotusala n yritykset Liikunta-, elämys- ja Hyvinvointialan yritykset Liikunta-, elämys- ja Hyvinvointialan yritykset Puutarha- ja luontoalan yritykset ja koulutuslaitokset Tapahtumat, kurssit, kerhot, kokoukset HARVIALAN KARTANO ”Kulttuurikonttori” Tarpeet ja ideat Mahdollisuus yhteistyöhön

Musiikkialan yritykset Käsityöläiset Taiteilijat Muotoilijat Käsityöläiset Taiteilijat Muotoilijat Kahvilayrittäjät Galleriatoiminta ”Kartanon puoti” Kahvilayrittäjät Galleriatoiminta ”Kartanon puoti” Media- ja tiedotusala n yritykset Liikunta-, elämys- ja Hyvinvointialan yritykset Liikunta-, elämys- ja Hyvinvointialan yritykset Puutarha- ja luontoalan yritykset ja koulutuslaitokset Tapahtumat, kurssit, kerhot, kokoukset HARVIALAN KARTANO ”Kulttuurikonttori” Tarpeet ja ideat Mahdollisuus yhteistyöhön Hieno historia, hyvä tarina

Musiikkialan yritykset Käsityöläiset Taiteilijat Muotoilijat Käsityöläiset Taiteilijat Muotoilijat Kahvilayrittäjät Galleriatoiminta ”Kartanon puoti” Kahvilayrittäjät Galleriatoiminta ”Kartanon puoti” Media- ja tiedotusala n yritykset Liikunta-, elämys- ja Hyvinvointialan yritykset Liikunta-, elämys- ja Hyvinvointialan yritykset Puutarha- ja luontoalan yritykset ja koulutuslaitokset Tapahtumat, kurssit, kerhot, kokoukset HARVIALAN KARTANO ”Kulttuurikonttori” Tarpeet ja ideat Mahdollisuus yhteistyöhön Luovan alan yritykset Hieno historia, hyvä tarina

Musiikkialan yritykset Käsityöläiset Taiteilijat Muotoilijat Käsityöläiset Taiteilijat Muotoilijat Kahvilayrittäjät Galleriatoiminta ”Kartanon puoti” Kahvilayrittäjät Galleriatoiminta ”Kartanon puoti” Media- ja tiedotusala n yritykset Liikunta-, elämys- ja Hyvinvointialan yritykset Liikunta-, elämys- ja Hyvinvointialan yritykset Puutarha- ja luontoalan yritykset ja koulutuslaitokset Tapahtumat, kurssit, kerhot, kokoukset HARVIALAN KARTANO ”Kulttuurikonttori” Tarpeet ja ideat Mahdollisuus yhteistyöhön Luovan alan yritykset Taiteilijaresidenssi Hieno historia, hyvä tarina

Musiikkialan yritykset Käsityöläiset Taiteilijat Muotoilijat Käsityöläiset Taiteilijat Muotoilijat Kahvilayrittäjät Galleriatoiminta ”Kartanon puoti” Kahvilayrittäjät Galleriatoiminta ”Kartanon puoti” Media- ja tiedotusala n yritykset Liikunta-, elämys- ja Hyvinvointialan yritykset Liikunta-, elämys- ja Hyvinvointialan yritykset Puutarha- ja luontoalan yritykset ja koulutuslaitokset Tapahtumat, kurssit, kerhot, kokoukset HARVIALAN KARTANO ”Kulttuurikonttori” Tarpeet ja ideat Mahdollisuus yhteistyöhön Luovan alan yritykset Taiteilijaresidenssi Käyntikohde Hieno historia, hyvä tarina

Musiikkialan yritykset Käsityöläiset Taiteilijat Muotoilijat Käsityöläiset Taiteilijat Muotoilijat Kahvilayrittäjät Galleriatoiminta ”Kartanon puoti” Kahvilayrittäjät Galleriatoiminta ”Kartanon puoti” Media- ja tiedotusala n yritykset Liikunta-, elämys- ja Hyvinvointialan yritykset Liikunta-, elämys- ja Hyvinvointialan yritykset Puutarha- ja luontoalan yritykset ja koulutuslaitokset Tapahtumat, kurssit, kerhot, kokoukset HARVIALAN KARTANO ”Kulttuurikonttori” Tarpeet ja ideat Mahdollisuus yhteistyöhön Luovan alan yritykset Taiteilijaresidenssi Käyntikohde Hieno historia, hyvä tarina Virkistävä liikuntapaikka ja luontokokemus

Musiikkialan yritykset Käsityöläiset Taiteilijat Muotoilijat Käsityöläiset Taiteilijat Muotoilijat Kahvilayrittäjät Galleriatoiminta ”Kartanon puoti” Kahvilayrittäjät Galleriatoiminta ”Kartanon puoti” Media- ja tiedotusala n yritykset Liikunta-, elämys- ja Hyvinvointialan yritykset Liikunta-, elämys- ja Hyvinvointialan yritykset Puutarha- ja luontoalan yritykset ja koulutuslaitokset Tapahtumat, kurssit, kerhot, kokoukset HARVIALAN KARTANO ”Kulttuurikonttori” Tarpeet ja ideat Mahdollisuus yhteistyöhön Kokous- ja työpajatilat Luovan alan yritykset Taiteilijaresidenssi Virkistävä liikuntapaikka ja luontokokemus Käyntikohde Hieno historia, hyvä tarina

Musiikkialan yritykset Käsityöläiset Taiteilijat Muotoilijat Käsityöläiset Taiteilijat Muotoilijat Kahvilayrittäjät Galleriatoiminta ”Kartanon puoti” Kahvilayrittäjät Galleriatoiminta ”Kartanon puoti” Media- ja tiedotusala n yritykset Liikunta-, elämys- ja Hyvinvointialan yritykset Liikunta-, elämys- ja Hyvinvointialan yritykset Puutarha- ja luontoalan yritykset ja koulutuslaitokset Tapahtumat, kurssit, kerhot, kokoukset HARVIALAN KARTANO ”Kulttuurikonttori” Tarpeet ja ideat Mahdollisuus yhteistyöhön Tapahtumapaikka Kokous- ja työpajatilat Luovan alan yritykset Taiteilijaresidenssi Virkistävä liikuntapaikka ja luontokokemus Käyntikohde Hieno historia, hyvä tarina

Musiikkialan yritykset Käsityöläiset Taiteilijat Muotoilijat Käsityöläiset Taiteilijat Muotoilijat Kahvilayrittäjät Galleriatoiminta ”Kartanon puoti” Kahvilayrittäjät Galleriatoiminta ”Kartanon puoti” Media- ja tiedotusala n yritykset Liikunta-, elämys- ja Hyvinvointialan yritykset Liikunta-, elämys- ja Hyvinvointialan yritykset Puutarha- ja luontoalan yritykset ja koulutuslaitokset Tapahtumat, kurssit, kerhot, kokoukset HARVIALAN KARTANO ”Kulttuurikonttori” Tarpeet ja ideat Mahdollisuus yhteistyöhön Tapahtumapaikka Kokous- ja työpajatilat Luovan alan yritykset Taiteilijaresidenssi Virkistävä liikuntapaikka ja luontokokemus Käyntikohde Hieno historia, hyvä tarina

Musiikkialan yritykset Käsityöläiset Taiteilijat Muotoilijat Käsityöläiset Taiteilijat Muotoilijat Kahvilayrittäjät Galleriatoiminta ”Kartanon puoti” Kahvilayrittäjät Galleriatoiminta ”Kartanon puoti” Media- ja tiedotusala n yritykset Liikunta-, elämys- ja Hyvinvointialan yritykset Liikunta-, elämys- ja Hyvinvointialan yritykset Puutarha- ja luontoalan yritykset ja koulutuslaitokset Tapahtumat, kurssit, kerhot, kokoukset HARVIALAN KARTANO ”Kulttuurikonttori” Tarpeet ja ideat Mahdollisuus yhteistyöhön Julkiset toimijat: Kunta, koulutuslaitokset, seutukunta, Kanta- Häme, Hämeen liitto, ELY, valtio, EU Julkiset toimijat: Kunta, koulutuslaitokset, seutukunta, Kanta- Häme, Hämeen liitto, ELY, valtio, EU Tapahtumapaikka Kokous- ja työpajatilat Luovan alan yritykset Taiteilijaresidenssi Virkistävä liikuntapaikka ja luontokokemus Käyntikohde Hieno historia, hyvä tarina

Musiikkialan yritykset Käsityöläiset Taiteilijat Muotoilijat Käsityöläiset Taiteilijat Muotoilijat Kahvilayrittäjät Galleriatoiminta ”Kartanon puoti” Kahvilayrittäjät Galleriatoiminta ”Kartanon puoti” Media- ja tiedotusala n yritykset Liikunta-, elämys- ja Hyvinvointialan yritykset Liikunta-, elämys- ja Hyvinvointialan yritykset Puutarha- ja luontoalan yritykset ja koulutuslaitokset Tapahtumat, kurssit, kerhot, kokoukset HARVIALAN KARTANO ”Kulttuurikonttori” Tarpeet ja ideat Mahdollisuus yhteistyöhön Julkiset toimijat: Kunta, koulutuslaitokset, seutukunta, Kanta- Häme, Hämeen liitto, ELY, valtio, EU Julkiset toimijat: Kunta, koulutuslaitokset, seutukunta, Kanta- Häme, Hämeen liitto, ELY, valtio, EU Taide- ja kulttuuriala: Kantolan tapahtumapuisto, Verkatehdas, Vanajanlinna; Taike, Opetus- ja kulttuuriministeriö, Artists in Residence Taide- ja kulttuuriala: Kantolan tapahtumapuisto, Verkatehdas, Vanajanlinna; Taike, Opetus- ja kulttuuriministeriö, Artists in Residence Tapahtumapaikka Kokous- ja työpajatilat Luovan alan yritykset Taiteilijaresidenssi Virkistävä liikuntapaikka ja luontokokemus Käyntikohde Hieno historia, hyvä tarina

Musiikkialan yritykset Käsityöläiset Taiteilijat Muotoilijat Käsityöläiset Taiteilijat Muotoilijat Kahvilayrittäjät Galleriatoiminta ”Kartanon puoti” Kahvilayrittäjät Galleriatoiminta ”Kartanon puoti” Media- ja tiedotusala n yritykset Liikunta-, elämys- ja Hyvinvointialan yritykset Liikunta-, elämys- ja Hyvinvointialan yritykset Puutarha- ja luontoalan yritykset ja koulutuslaitokset Tapahtumat, kurssit, kerhot, kokoukset HARVIALAN KARTANO ”Kulttuurikonttori” Tarpeet ja ideat Mahdollisuus yhteistyöhön Julkiset toimijat: Kunta, koulutuslaitokset, seutukunta, Kanta- Häme, Hämeen liitto, ELY, valtio, EU Julkiset toimijat: Kunta, koulutuslaitokset, seutukunta, Kanta- Häme, Hämeen liitto, ELY, valtio, EU Paikalliset toimijat: Nykyiset yritykset, yhdistykset, alueelle hakeutuvat uudet yritykset, asukkaat Paikalliset toimijat: Nykyiset yritykset, yhdistykset, alueelle hakeutuvat uudet yritykset, asukkaat Tapahtumapaikka Kokous- ja työpajatilat Luovan alan yritykset Taiteilijaresidenssi Virkistävä liikuntapaikka ja luontokokemus Käyntikohde Hieno historia, hyvä tarina Taide- ja kulttuuriala: Kantolan tapahtumapuisto, Verkatehdas, Vanajanlinna; Taike, Opetus- ja kulttuuriministeriö, Artists in Residence Taide- ja kulttuuriala: Kantolan tapahtumapuisto, Verkatehdas, Vanajanlinna; Taike, Opetus- ja kulttuuriministeriö, Artists in Residence

Musiikkialan yritykset Käsityöläiset Taiteilijat Muotoilijat Käsityöläiset Taiteilijat Muotoilijat Kahvilayrittäjät Galleriatoiminta ”Kartanon puoti” Kahvilayrittäjät Galleriatoiminta ”Kartanon puoti” Media- ja tiedotusala n yritykset Liikunta-, elämys- ja Hyvinvointialan yritykset Liikunta-, elämys- ja Hyvinvointialan yritykset Puutarha- ja luontoalan yritykset ja koulutuslaitokset Tapahtumat, kurssit, kerhot, kokoukset HARVIALAN KARTANO ”Kulttuurikonttori” Tarpeet ja ideat Mahdollisuus yhteistyöhön Julkiset toimijat: Kunta, koulutuslaitokset, seutukunta, Kanta- Häme, Hämeen liitto, ELY, valtio, EU Julkiset toimijat: Kunta, koulutuslaitokset, seutukunta, Kanta- Häme, Hämeen liitto, ELY, valtio, EU Paikalliset toimijat: Nykyiset yritykset, yhdistykset, alueelle hakeutuvat uudet yritykset, asukkaat Paikalliset toimijat: Nykyiset yritykset, yhdistykset, alueelle hakeutuvat uudet yritykset, asukkaat Matkailuala: Culture Finland, Helsinki Countryside, ravintolat, majoitus- ja kuljetuspalvelut, tapahtuma- ja elämyspalvelut Matkailuala: Culture Finland, Helsinki Countryside, ravintolat, majoitus- ja kuljetuspalvelut, tapahtuma- ja elämyspalvelut Tapahtumapaikka Kokous- ja työpajatilat Luovan alan yritykset Taiteilijaresidenssi Virkistävä liikuntapaikka ja luontokokemus Käyntikohde Hieno historia, hyvä tarina Taide- ja kulttuuriala: Kantolan tapahtumapuisto, Verkatehdas, Vanajanlinna; Taike, Opetus- ja kulttuuriministeriö, Artists in Residence Taide- ja kulttuuriala: Kantolan tapahtumapuisto, Verkatehdas, Vanajanlinna; Taike, Opetus- ja kulttuuriministeriö, Artists in Residence

Musiikkialan yritykset Käsityöläiset Taiteilijat Muotoilijat Käsityöläiset Taiteilijat Muotoilijat Kahvilayrittäjät Galleriatoiminta ”Kartanon puoti” Kahvilayrittäjät Galleriatoiminta ”Kartanon puoti” Media- ja tiedotusala n yritykset Liikunta-, elämys- ja Hyvinvointialan yritykset Liikunta-, elämys- ja Hyvinvointialan yritykset Puutarha- ja luontoalan yritykset ja koulutuslaitokset Tapahtumat, kurssit, kerhot, kokoukset HARVIALAN KARTANO ”Kulttuurikonttori” Tarpeet ja ideat Mahdollisuus yhteistyöhön Julkiset toimijat: Kunta, koulutuslaitokset, seutukunta, Kanta- Häme, Hämeen liitto, ELY, valtio, EU Julkiset toimijat: Kunta, koulutuslaitokset, seutukunta, Kanta- Häme, Hämeen liitto, ELY, valtio, EU Paikalliset toimijat: Nykyiset yritykset, yhdistykset, alueelle hakeutuvat uudet yritykset, asukkaat Paikalliset toimijat: Nykyiset yritykset, yhdistykset, alueelle hakeutuvat uudet yritykset, asukkaat Matkailuala: Culture Finland, Helsinki Countryside, ravintolat, majoitus- ja kuljetuspalvelut, tapahtuma- ja elämyspalvelut Matkailuala: Culture Finland, Helsinki Countryside, ravintolat, majoitus- ja kuljetuspalvelut, tapahtuma- ja elämyspalvelut Tapahtumapaikka Kokous- ja työpajatilat Luovan alan yritykset Taiteilijaresidenssi Rahoitus, tukitoimet Virkistävä liikuntapaikka ja luontokokemus Käyntikohde Hieno historia, hyvä tarina Taide- ja kulttuuriala: Kantolan tapahtumapuisto, Verkatehdas, Vanajanlinna; Taike, Opetus- ja kulttuuriministeriö, Artists in Residence Taide- ja kulttuuriala: Kantolan tapahtumapuisto, Verkatehdas, Vanajanlinna; Taike, Opetus- ja kulttuuriministeriö, Artists in Residence

Musiikkialan yritykset Käsityöläiset Taiteilijat Muotoilijat Käsityöläiset Taiteilijat Muotoilijat Kahvilayrittäjät Galleriatoiminta ”Kartanon puoti” Kahvilayrittäjät Galleriatoiminta ”Kartanon puoti” Media- ja tiedotusala n yritykset Liikunta-, elämys- ja Hyvinvointialan yritykset Liikunta-, elämys- ja Hyvinvointialan yritykset Puutarha- ja luontoalan yritykset ja koulutuslaitokset Tapahtumat, kurssit, kerhot, kokoukset HARVIALAN KARTANO ”Kulttuurikonttori” Tarpeet ja ideat Mahdollisuus yhteistyöhön Julkiset toimijat: Kunta, koulutuslaitokset, seutukunta, Kanta- Häme, Hämeen liitto, ELY, valtio, EU Julkiset toimijat: Kunta, koulutuslaitokset, seutukunta, Kanta- Häme, Hämeen liitto, ELY, valtio, EU Paikalliset toimijat: Nykyiset yritykset, yhdistykset, alueelle hakeutuvat uudet yritykset, asukkaat Paikalliset toimijat: Nykyiset yritykset, yhdistykset, alueelle hakeutuvat uudet yritykset, asukkaat Matkailuala: Culture Finland, Helsinki Countryside, ravintolat, majoitus- ja kuljetuspalvelut, tapahtuma- ja elämyspalvelut Matkailuala: Culture Finland, Helsinki Countryside, ravintolat, majoitus- ja kuljetuspalvelut, tapahtuma- ja elämyspalvelut Tapahtumapaikka Kokous- ja työpajatilat Luovan alan yritykset Taiteilijaresidenssi Rahoitus, tukitoimet Toimintojen organisointi Virkistävä liikuntapaikka ja luontokokemus Käyntikohde Hieno historia, hyvä tarina Taide- ja kulttuuriala: Kantolan tapahtumapuisto, Verkatehdas, Vanajanlinna; Taike, Opetus- ja kulttuuriministeriö, Artists in Residence Taide- ja kulttuuriala: Kantolan tapahtumapuisto, Verkatehdas, Vanajanlinna; Taike, Opetus- ja kulttuuriministeriö, Artists in Residence

Musiikkialan yritykset Käsityöläiset Taiteilijat Muotoilijat Käsityöläiset Taiteilijat Muotoilijat Kahvilayrittäjät Galleriatoiminta ”Kartanon puoti” Kahvilayrittäjät Galleriatoiminta ”Kartanon puoti” Media- ja tiedotusala n yritykset Liikunta-, elämys- ja Hyvinvointialan yritykset Liikunta-, elämys- ja Hyvinvointialan yritykset Puutarha- ja luontoalan yritykset ja koulutuslaitokset Tapahtumat, kurssit, kerhot, kokoukset HARVIALAN KARTANO ”Kulttuurikonttori” Tarpeet ja ideat Mahdollisuus yhteistyöhön Julkiset toimijat: Kunta, koulutuslaitokset, seutukunta, Kanta- Häme, Hämeen liitto, ELY, valtio, EU Julkiset toimijat: Kunta, koulutuslaitokset, seutukunta, Kanta- Häme, Hämeen liitto, ELY, valtio, EU Paikalliset toimijat: Nykyiset yritykset, yhdistykset, alueelle hakeutuvat uudet yritykset, asukkaat Paikalliset toimijat: Nykyiset yritykset, yhdistykset, alueelle hakeutuvat uudet yritykset, asukkaat Matkailuala: Culture Finland, Helsinki Countryside, ravintolat, majoitus- ja kuljetuspalvelut, tapahtuma- ja elämyspalvelut Matkailuala: Culture Finland, Helsinki Countryside, ravintolat, majoitus- ja kuljetuspalvelut, tapahtuma- ja elämyspalvelut Tapahtumapaikka Kokous- ja työpajatilat Luovan alan yritykset Taiteilijaresidenssi Rahoitus, tukitoimet Toimintojen organisointi Virkistävä liikuntapaikka ja luontokokemus Käyntikohde Hieno historia, hyvä tarina Taide- ja kulttuuriala: Kantolan tapahtumapuisto, Verkatehdas, Vanajanlinna; Taike, Opetus- ja kulttuuriministeriö, Artists in Residence Taide- ja kulttuuriala: Kantolan tapahtumapuisto, Verkatehdas, Vanajanlinna; Taike, Opetus- ja kulttuuriministeriö, Artists in Residence Tiedotus ja markkinointi

 Kontaktointi: kiinnostuneiden, osallistuvien avainhenkilöiden löytäminen ja sitoutuminen  Avainhenkilöt kutsuvat mukaan lisää osallistujia, asiasta puhutaan…  Kasvokkain, puhelimessa, sitten somessa >  Tapahtumiin ja työpajoihin osallistuvat, vierailijat kertovat edelleen somessa aiheesta  Kiinnostavia päivityksiä ja kysymyksiä kunkin alustan tapaan tarjottuna.