18.9.2016 Hengen uudistuksen kesäjuhla Orivesi 3.-5.8.2007.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
LÄHETÄ MINUT säv. Outi Rossi & Elina Forsberg San. Outi Rossi.
Advertisements

Taivas…. Miten pääsen sinne?.
Muistoissa....
Onneni on olla Herraa lähellä
Piristystä päivääsi MAISKIS MAISKIS!.
Heijastuksia elämästä
Kirka – Alku kaiken kauniin
”Kutsu seuraamaan” Kun he olivat syöneet, Jeesus sanoi Simon Pietarille: "Simon, Johanneksen poika, rakastatko sinä minua enemmän kuin nämä toiset?" "Rakastan,
Onpa outoa, miten asiat etenevät…
RUKOILEMME YHDESSÄ.
Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Psalmi 23:1
Viikon ohjelma: MA: Miksi Jeesus-nimessä on voimaa. Rukouksen suhde Jumalan kolminaisuuteen TI: Jeesuksen nimi kääntyessämme Isän puoleen KE: Jeesuksen.
Paavalin kirje Filemonille
OI KATSOHAN LINTUA OKSALLA PUUN
RAKKAUS USKO TOIVO - ihmiseltä ihmiselle
Rukousviikon tarkoitus:
NÄEN SEURAKUNNAN... Apt.2:41 -. Näky ohjaa Perus asiakirjat ovat: Arvot ja näky Matt.22:6.
Uhratkaamme siis hänen kauttansa Jumalalle joka aika kiitosuhria, se on: niiden huulten hedelmää, jotka hänen nimeänsä ylistävät. (Hepr. 13:5)
Loisto yllättää Matt. 17: Pirkko Valkama.
JEESUS EI SÄÄSTELE SANOJA… Matt 11: JEESUS EI SÄÄSTELE SANOJA… 1. VOIKO IHMINEN ITSE TEHDÄ PARANNUKSEN JA USKOA? 2. LAKI JA EVANKELIUMI.
Perusevankeliumia tähän päivään Opetussarja. Jeesus parantaa sairaita Matt. 8: Reino Saarelma.
Kiitos sulle Jumalani.
Viikon ohjelma: MA: Miksi Jeesus-nimessä on voimaa. Rukouksen suhde Jumalan kolminaisuuteen TI: Jeesuksen nimi kääntyessämme Isän puoleen KE: Jeesuksen.
Suomi palaa 2011 EU:n kulttuuripääkaupunkivuosi Mahdollisuus vaikuttaa lähetyskäskyn toteutumiseen Itämeren alueella EU:n kulttuuripääkaupunkivuosi.
Tapahtukoon sinun tahtosi
KRISTILLINEN TOIMINTAPERIAATE
PYHIINVAELLUS JUMALAN VOIDELTUA SEURATEN LAINKUULIAISESTA KANSALAISESTA JUMALAN LAPSEKSI Yhdestoista etappi
Matkalla.
PYHÄ KOLMINAISUUS Stefan Holm: Kirkon jäsenenä – Oppikirja 9. luokalle. Kappale 7. Kuvat:
KRISTUS 9lk/UO2.
Päivänavaus Rukous on silta Joskus sisimpäämme kasvaa ilon kukkamaa. Kaikki on niin hyvin, että ihan naurattaa. Silloin tuntuu, että rukouskin.
Hengen uudistuksen kesäjuhla Orivesi
Hengen uudistuksen kesäjuhla
Raamatun mukaan on olemassa vain yksi Jumala, joka on luonut kaiken ja joka hallitsee kaikkea: Isä, Poika ja Pyhä Henki => Kolmiyhteinen Jumala.
Tervetuloa Afrikkaan! Asithi – Aamen, siyakudumisa, Asithi – Aamen, Baba, Aamen, Baba, Aamen, siyakudumisa. Aamen, aamen – Aamen, ylistäkää He nimeä, Aamen,
1.Tämän tyhjän sydämen tuon jälleen eteesi. Kaiken sinä tiedät, sillä näet lävitseni. Hyväksyt minut kuitenkin, Jeesus; vaikka lankeaisin, saisin tulla.
Ylistä Herraa, minun sieluni, ja kaikki mitä minussa on, ylistä Hänen pyhää nimeään! Psalmi 103 San. Petrus Ahonen Säv. Petrus Ahonen Copyright © 2009.
Taivaan valtakunta on valo maailmalle. Sanomamme ikuinen soikoon kaikkialle; Heikot nostetaan, väsyneitä kannetaan, köyhyys poistetaan, nääntyneitä ruokitaan.
Golgatan ristiin käännä pääs siellä sun kuninkaasi näät ei loista päässään kruunu kultainen sen piikit ovat pistäneet. Kuitenkin kuningas Hän on kaikki.
Ei oo ketään toista, jota sydämein palvoo, joka mua niin syliinsä tahtoo Ei oo nimeä toista, jota ootan ja valvon, joka minut saa antautumaan (x2) Sinun.
Yhteinen esirukous Kehotan ennen kaikkea anomaan, rukoilemaan, pitämään esirukouksia ja kiittämään kaikkien ihmisten puolesta, kuninkaiden ja kaikkien.
Isä taivaallinen Eteen valtaistuimen Niin kuin lapsi Tulen mä pyytäen: Anna siunauksesi Anna uusi voimasi Tähän jään ja sinua odotan Isä taivaallinen San.
Toivon tiekartta Suomen Lähetysseuran strategia
Uskonnot Japanissa Antti Kiviranta. Jokainen etsii…  Mikä on sun elämäsi tarkoitus?  Mitä varten elät ja olet syntynyt?  Jokainen kaipaa uutta sisältöä.
1. Oi Herra suuri, Luoja maan ja taivaan Sä kerran kaiken sanallasi loit Ei kukaan toinen tällaista saa aikaan Sä aina luotujasi auttaa voit Mä tahdon.
PELASTUS Luku 4 – Ydinsisältö. Kristillinen oppi pelastuksesta Pienoisevankeliumissa (Joh. 3:16) on tiivistettynä kristillinen näkemys pelastuksesta:
Sinun kirkkautesi voima Lempeys ja viisaus Tulkoon yllemme Olet kaikkeuden Herra Täydellinen rakkaus Iankaikkinen Kristus kirkkauden toivo San. Sakari.
Millaisen seurakunnan SINÄ HALUAT?
Tulevaisuus Vaakalaudalla 5.Mooses 6:4-9.
Tervetuloa.
Joululauluja 2016 Joulujuhlan laulut.
Joulujuhla.
Tervetuloa JOULUjuhlaan!.
Lähetysopetus rippikoulussa
Joulu saapuu jokaiselle
Kirkkoherra Pekka Tuovinen Rautalammin seurakunta
Lapsuuden Usko.
Esitys Pirkanmaan pipliaseuran seminaarissa
Tulee aika Säv. Antti Suonio, San. Hanna Ekola
Yllä vallan maailman. Yllä kaiken voiman valtavan. Yllä tiedon ja viisaan ihmisen on valta, voima, viisaus Jeesuksen.
Kauneutes äärellä viipyä kaipaan.
:,: Tulkoon valtakuntasi, tapahtukoon tahtosi, maan päällä niin kuin taivaassa. Tulkoon valtakuntasi, tapahtukoon tahtosi, maan päällä niin kuin taivaassa.
Kaiken mitä kerran rakastin, mille elämäni rakensin, kaiken luovutan
Ylistäkää Herraa taivas ja maa
Kiitän sinua kaiken runsauden antaja.
Sun armosi, on mun kaikkeni.
Oi Herra suuri, Luoja maan ja taivaan,
Herrani mun, kuninkaani,
Jeesus, Herrani, ei ole vertaistasi.
Laula sieluni mun, sieluni mun,
Esityksen transkriptio:

Hengen uudistuksen kesäjuhla Orivesi

Tulta taivaasta Olet pyhä Luojani, olet yhä suojani, Isä, anna tulta taivaasta! Kiitos rakkaudestas, anteeksiantamuksestas, Isä, anna tulta taivaasta!

Tulta taivaasta Ilman sinun rakkautesi tulta jään öiseen pimeyteen. Valaise, valo iankaikkinen, Jeesus. Ilman sinun rakkautesi tulta jään hyiseen kylmyyteen. Lämmitä liekki taivaiden, Pyhä Henki!

Tulta taivaasta Olet pelastajani, olet armahtajani. Jeesus, anna tulta taivaasta! Kiitos armon voimasta, rakkaudesta roimasta. Jeesus, anna tulta taivaasta!

Tulta taivaasta Ilman sinun rakkautesi tulta jään öiseen pimeyteen. Valaise, valo iankaikkinen, Jeesus. Ilman sinun rakkautesi tulta jään hyiseen kylmyyteen. Lämmitä liekki taivaiden, Pyhä Henki!

Tulta taivaasta Olet lohduttajani, olet puolustajani. Henki, anna tulta taivaasta! Kiitos seurakunnasta, kiitos armolahjoista. Henki, anna tulta taivaasta!

Tulta taivaasta Ilman sinun rakkautesi tulta jään öiseen pimeyteen. Valaise, valo iankaikkinen, Jeesus. Ilman sinun rakkautesi tulta jään hyiseen kylmyyteen. Lämmitä liekki taivaiden, Pyhä Henki!

Anna lamppuuni öljyä Herra Anna lamppuuni öljyä, Herra, anna lamppuni palaa myös! Anna lamppuuni öljyä, Herra, tahdon loistaa kunnes päättyy yö.

Anna lamppuuni öljyä Herra Hoosianna, hoosianna, hoosianna, Kuninkaallemme! Hoosianna, hoosianna, hoosianna Herralle!

Anna lamppuuni öljyä Herra Anna elämäniloa, Herra, anna syömmeni laulaa myös! Anna elämäniloa, Herra, tahdon laulaa, kunnes päättyy yö.

Anna lamppuuni öljyä Herra Hoosianna, hoosianna, hoosianna, Kuninkaallemme! Hoosianna, hoosianna, hoosianna Herralle!

Anna lamppuuni öljyä Herra Anna syömmeeni rauhasi, Herra, anna syömmeni kiittää myös! Anna syömmeeni rauhasi, Herra, tahdon kiittää kunnes päättyy yö.

Anna lamppuuni öljyä Herra Hoosianna, hoosianna, hoosianna, Kuninkaallemme! Hoosianna, hoosianna, hoosianna Herralle!

Anna lamppuuni öljyä Herra Tahdon loistaa sun rakkauttas, Herra, tahdon maailman tuntevan sen. Tahdon loistaa sun rakkauttas, Herra, tahdon loistaa kunnes päättyy yö.

Anna lamppuuni öljyä Herra Hoosianna, hoosianna, hoosianna, Kuninkaallemme! Hoosianna, hoosianna, hoosianna Herralle!

Ei mikään niin voi virvoittaa Ei mikään niin voi virvoittaa, en muusta iloani saa, ei autuutta saa suurempaa, kuin minkä Jeesus lahjoittaa.

Ei mikään niin voi virvoittaa En lepoa mä löytänyt, en muusta mistään tyyntynyt, ennen kuin löysin aartehen, ystävän, Herran Jeesuksen.

Ei mikään niin voi virvoittaa Muu vaivoissa ei lohduta, ei auta kuolon tuskissa, ei päästä alta murheitten kuin läsnäolo Jeesuksen.

Ei mikään niin voi virvoittaa Valmisti kuuliaisuuden, aukaisi oven autuuden Jumala meille Pojassaan, kun antoi hänet kuolemaan.

Ei mikään niin voi virvoittaa Ainoa anteeksiantamus, ainoa synnin sovitus ja ainoa tie armohon Jeesuksen risti yksin on.

Ei mikään niin voi virvoittaa On ainut neuvo huonolle, on ainut turva heikolle ja ainut meillä puolustus Jeesuksen esirukous.

Ei mikään niin voi virvoittaa Maailman viettelyksistä, kiusauksista, synneistä ainoa ompi pelastus Jeesuksen suuri rakkaus.

Ei mikään niin voi virvoittaa Ainoa tosi viisaus ja ainoa vanhurskaus ainoa puhdas pyhitys on Vapahtajan yhteys.

Ei mikään niin voi virvoittaa Muut kuollessa ei rauhaa saa, ei kestä Herran kunniaa, ei pysy eessä Jumalan kuin seuraajat vain Karitsan.

Golgatan veressä on voima Golgatan veressä voima on, voima niin siunattu, verraton. Pyhässä veressä Jeesuksen voima on suuri ja ihmeellinen! Golgatan veressä voima on, voima niin siunattu, verraton.

Golgatan veressä on voima Veri voi puhdistaa syntisen, veri voi uudistaa jokaisen. Pyhässä veressä Jeesuksen voima on suuri ja ihmeellinen! Veri voi puhdistaa syntisen, veri voi uudistaa jokaisen.

Golgatan veressä on voima Väsyneet sielut nyt tulla saa, sairaat ja heikot hän parantaa. Pyhässä veressä Jeesuksen voima on suuri ja ihmeellinen! Väsyneet sielut nyt tulla saa, sairaat ja heikot hän parantaa.

Golgatan veressä on voima Karitsan häihin jo kutsu soi, Karitsan häät kohta alkaa, oi! Pyhässä veressä Jeesuksen voima on suuri ja ihmeellinen! Karitsan häihin jo kutsu soi, Karitsan häät kohta alkaa, oi!

Halleluja tunnet sydämeni Halleluja, tunnet sydämeni Halleluja, tunnet sydämeni. Halleluja, kuulet rukoukseni.

Halleluja tunnet sydämeni Tänään avaan sinulle lukot sisimpääni. Eteesi tuon alttarille tuhat unelmaani.

Halleluja tunnet sydämeni Tahdon luottaa viisauteesi, käsivarsilles ne kantaa, heittäytyä rakkauteesi, tahdot parasta vain antaa, kuin isä lapsilleen.

Halleluja tunnet sydämeni Halleluja, tunnet sydämeni. Halleluja, kuulet rukoukseni.

Herra rakkautesi loistaa Herra, rakkautesi loistaa, varjot pimeyden se poistaa. Jeesus, valkeus maailmamme, totuudellasi katkaise kahleemme. Loistakoon valkeutesi!

Herra rakkautesi loistaa Tuo, Jeesus, tuo täyteen maa Isän kunniaa. Suo, Henki, suo tulta sydämiin. Tulvikoon armo, laupeus kansakuntiin. Sanastasi tulkoon valkeutesi!

Herra rakkautesi loistaa Herra, saavun nyt läheisyyteesi, astun varjoista kirkkauteesi. Veren kautta käyn valkeuteesi, katso tutkien sydämeeni. Loistakoon valkeutesi!

Herra rakkautesi loistaa Tuo, Jeesus, tuo täyteen maa Isän kunniaa. Suo, Henki, suo tulta sydämiin. Tulvikoon armo, laupeus kansakuntiin. Sanastasi tulkoon valkeutesi!

Herra rakkautesi loistaa Katson loistoa Kuninkaani kasvot säteillen kunniaasi. Muutun kuvasi kaltaisuuteen kirkkaudesta kirkkauteen. Loistakoon valkeutesi!

Herra rakkautesi loistaa Tuo, Jeesus, tuo täyteen maa Isän kunniaa. Suo, Henki, suo tulta sydämiin. Tulvikoon armo, laupeus kansakuntiin. Sanastasi tulkoon valkeutesi!

Herra, sua kiittäen ylistäen palvon Herra, sua kiittäen ylistäen palvon. Nimellesi laulan kunniaa. Laulan kunniaa, laulan kunniaa, nimellesi laulan kunniaa.

Herra, sua kiittäen ylistäen palvon Jeesus, sua kiittäen ylistäen palvon. Nimellesi laulan kunniaa. Laulan kunniaa, laulan kunniaa, nimellesi laulan kunniaa.

Herra, sua kiittäen ylistäen palvon Henki, sua kiittäen ylistäen palvon. Nimellesi laulan kunniaa. Laulan kunniaa, laulan kunniaa, nimellesi laulan kunniaa.

Hän on Herra, Jeesus on Herra Hän on Herra, Jeesus on Herra, suuri ja voimallinen. Hän on Herra, Jeesus on Herra, hänellä herraus on.

Hän on Herra, Jeesus on Herra Hiljenny! Ristin herra lähellä on. Tähtesi kuoli hän, hänellä herraus on.

Hän on Herra, Jeesus on Herra Hän on Herra, Jeesus on Herra, suuri ja voimallinen. Hän on Herra, Jeesus on Herra, hänellä herraus on.

Hän on Herra, Jeesus on Herra Kuuntele ääntä rakkaan Vapahtajan. Sanaansa luota ain', hänellä herraus on.

Hän on Herra, Jeesus on Herra Hän on Herra, Jeesus on Herra, suuri ja voimallinen. Hän on Herra, Jeesus on Herra, hänellä herraus on.

Hän on tääll', hän on tääll' Hän on tääll', hän on tääll'! Hän sua tahtoo kohdata, hän on tääll'.

Hän on tääll', hän on tääll' Edessäsi, Herramme, nyt ylistäen olemme. Kiitos, Kaikkivaltias, kun olet tääll'!

Ikuinen on voima rukouksen Ikuinen on voima rukouksen: Herramme läsnä on. Ikuinen on valo rakkauden keskellä ahdingon. Saavu, auttaja heikkojen! Saavu, lohdutus murheisen!

Jeesus, ylhäisin nimi Jeesus, ylhäisin nimi, pelastajamme, kirkkauden Herra, Immanuel, Jumala kanssamme, siunattu Lunastaja, elävä Sana.

Jeesus, Herrani, ei ole vertaistasi Jeesus, Herrani, ei ole vertaistasi. Elämässäin saan ylistää rakkautesi ihmeitä. Lohtuni, turvani, voimani ja linnani. Suo, että saan vain sinua lakkaamatta palvoa.

Jeesus, Herrani, ei ole vertaistasi Laulakaa Herralle, huutakaa, maa. Kuninkaalle voima ja kunnia! Riemuitsee vuoretkin ja kumartaa äänesi kuullessaan. Ilosta laulan, kun tekosi nään, rakastan, iäti jään kiittämään. Lupaustasi en voi verrata mihinkään.

Joka janoaa, hän tulla saa Joka janoaa, hän tulla saa luokse Jeesuksen, luokse Mestarin. Joka uskoo häneen, joka luottaa häneen, elämän alkaa voi uudestaan.

Joka janoaa, hän tulla saa Halleluja, Sua kiitämme! Halleluja! Sua, Jeesus, kiitämme!

Jumala hyvä on Jumala hyvä on, Jumala hyvä on. Jumala hyvä on, täynnä rakkautta.

Jumala hyvä on Jumala hyvä on, Jumala hyvä on. Jumala hyvä on, täynnä rakkautta.

Jumala hyvä on Iankaikkisesta iankaikkiseen, iankaikkisesta iankaikkiseen pysyy armosi, pysyy armosi. Iankaikkisesta iankaikkiseen, iankaikkisesta iankaikkiseen, pysyy armosi, pysyy armosi.

Jumalan rauhaa mä tahdon sulle toivottaa Jumalan rauhaa mä tahdon sulle toivottaa! Jumalan rauhaa saat tänään ammentaa.

Jumalan rauhaa mä tahdon sulle toivottaa Sielusi täyttyköön, ylitse läikkyköön se näin. Jumalan rauha saavuttaa sut tänään, ystäväin.

Jumalan rauhaa mä tahdon sulle toivottaa Yhteys Luojaan, se yhdeksi myös meidät saa. Rakkauden tuojaan saat kätes kohottaa.

Jumalan rauhaa mä tahdon sulle toivottaa Sielusi täyttyköön, ylitse läikkyköön se näin. Jumalan rauha saavuttaa sut tänään, ystäväin.

Jumalan rauhaa mä tahdon sulle toivottaa Jumalan rauha, se kaikkialla vallitkoon, Jumalan rauha, se meitä hallitkoon.

Jumalan rauhaa mä tahdon sulle toivottaa Sielusi täyttyköön, ylitse läikkyköön se näin. Jumalan rauha saavuttaa sut tänään, ystäväin.

Kiitos kun tähän aamuun asti 20. Kiitos kun tähän iltaan asti Kiitos, kun tähän aamuun asti, TAI Kiitos, kun tähän iltaan asti,

Kiitos kun tähän aamuun asti 20. Kiitos kun tähän iltaan asti Herra, mua tahdoit varjella. Anna myös tänään turvaisasti tietäs' kulkea.

Kiitos kun tähän aamuun asti 20. Kiitos kun tähän iltaan asti Kiitos kaikista ystävistä, jotka Sä annoit tielleni. Suo mun myös löytää kiittämistä vihaajistani.

Kiitos kun tähän aamuun asti 20. Kiitos kun tähän iltaan asti Kiitos, kun mulle annoit työtä, sillä Sua tahdon palvella. Herra, alati heikot vyötä armos' voimalla.

Kiitos kun tähän aamuun asti 20. Kiitos kun tähän iltaan asti Kiitos murheista päivän matkan, ohjaa mua aina kädelläs'. Auta, ett' kulkuani jatkan Sua lähemmäs'.

Kiitos kun tähän aamuun asti 20. Kiitos kun tähän iltaan asti Kiitos, kun Sinun sanastasi löydän elämän lähtehen. Korjaa, kun rikon vastahasi muita syytelleen.

Kiitos kun tähän aamuun asti 20. Kiitos kun tähän iltaan asti Kiitos, Sua Herra aina kiitän, lahjat suot mulle parhaimmat. Siksi mä kädet yhteen liitän, kun mua rakastat.

Kiitämme Sinun nimeäsi Kiitämme Sinun nimeäsi. Olet Herra kaiken taivaan ja maan. Laulumme nimeäsi korottaa. Olet Herra kaiken taivaan ja maan.

Kiitämme Sinun nimeäsi Kätemme nyt kohotamme, notkistamme polvemme, olet alku, olet loppu, Herra iankaikkinen.

Kiitämme Sinun nimeäsi Kätemme nyt kohotamme, notkistamme polvemme, olet alku, olet loppu, Herra iankaikkinen.

Kirkkautesi täyttäköön sydämeni temppelin Kirkkautesi täyttäköön sydämeni temppelin. Siellä uhraan kiitokseni vain sulle Herrani.

Kirkkautesi täyttäköön sydämeni temppelin Sinä olet pyhä, yksin arvollinen saamaan ylistyksen Jeesus, sinä vain.

Kirkkautesi täyttäköön sydämeni temppelin Sinä olet pyhä, yksin arvollinen saamaan ylistyksen Jeesus, sinä vain.

Kunnia, kunnia Sinulle, Karitsa Kunnia, kunnia Sinulle, Karitsa. Kunnia, kunnia, Jumalan Karitsa.

Kunnia, kunnia Sinulla, Karitsa Olet ihmeellinen ja arvollinen saamaan ylistyksen. Valtaistuimesi luokse käyn, Jumalan Karitsa!

Kunnia, voima Kunnia, voima, kirkkaus, valta yksin meidän Herramme on, Maailman kansat kätensä nostaa Jumalaa näin ylistäen

Kunnia, voima Kaikki kielet korottavat kunniaasi, Herra. Polvet edessäs notkistuu. Jeesus, sua me yksin korotamme. Valtakuntasi on ikuinen, Jumalamme.

Kunnia, voima Kaikki kielet korottavat kunniaasi, Herra. Polvet edessäs notkistuu. Jeesus, sua me yksin korotamme. Valtakuntasi on ikuinen, Jumalamme.

Kunnia, voima Sun valtasi on iankaikkinen. Laulamme sun kunniaasi. On voitto nyt sun, yksin hallitset. Laulamme sun kunniaasi.

Laulamme kiitosta Herralle Laulamme kiitosta Herralle korkeuksiin. Häntä kiitän. Sydämenpohjasta laulumme nousevat kohti Jumalaa.

Laulamme kiitosta Herralle Herra hän on ja rakkaus pohjaton. Taivas ja maa nyt yhdessä riemuitkaa! Laulamme kiitosta Herralle korkeuksiin.

Laulamme kiitosta Herralle He is exalted, The King is exalted on high. I will praise him. He is exalted, forever exalted and I will praise his name.

Laulamme kiitosta Herralle He is the Lord, forever his truth shall reign. Heaven and earth rejoice in his holy name. He is exalted, the King is exalted on high.

Niin kuin peura lähteelle halajaa Niin kuin peura lähteelle halajaa, niin sieluni janoaa Sua. Syömmein toivo olet ainoa. Sua tahdon palvoa.

Niin kuin peura lähteelle halajaa Voimani ja kilpeni, vain Sinuun luottaa henkeni. Syömmein toivo olet ainoa. Sua tahdon palvoa.

Oi Jumalan Henki Oi Jumalan Henki, saavu luoksemme. Oi Jumalan Henki, uutta meissä tee. Kosketa ja uudista, lohduta ja vahvista. Oi Jumalan Henki, saavu yllemme.

Oi Jumalan Henki Saavu Jumalan Henki meitä opettamaan. Saavu Jumalan Henki Jeesusta kirkastamaan. Täytä meidät voimalla, täytä meidät riemulla. Oi Jumalan Henki, saavu yllemme.

Oi Jumalan Henki Tule Pyhä Henki, tule uudestaan. Täytä voimallasi, täytä kaipauksein. Sinä yksin eheytät, annat voimaa kasvullein. Tule Pyhä Henki, tule uudestaan.

Palvomme Sinua, Jeesus Palvomme Sinua, Jeesus, Kunniankuningas, Messias, Vapahtaja, Rauhan ruhtinas.

Palvomme Sinua, Jeesus Ehjäksi minut hoidat siipeisi suojassa. Lahjoitat riemun maljan ylitsevuotavan.

Palvomme Sinua, Jeesus Palvomme Sinua, Jeesus, maailman valkeus. Hohtaapi helmiportti ristisi valossa.

Palvomme Sinua, Jeesus Palvomme Sinua, Jeesus kotona Taivaassa. Katsomme kirkkauttasi kasvoista kasvoihin.

Pyhä Henki tervetullut tänne oot Pyhä Henki tervetullut tänne oot.

Pyhä Henki tervetullut tänne oot Kaikkivaltias Isämme armollinen tervetullut tänne oot.

Sielut janoovat, maamme kuiva on Sielut janoovat, maamme kuiva on. Anna virrat erämaahan, nyt ne tulvikoon. Vanhurskauden sateet käyköön ylitsemme, kunnes sydämet kääntyvät sun puoleesi.

Sielut janoovat, maamme kuiva on Sateesi anna langeta. Henkes vuodata ja virvoita tää maa. Sateesi anna langeta, täytä meidät valollas ja voimallas.

Sielut janoovat, maamme kuiva on Sateesi anna langeta. Henkes vuodata ja virvoita tää maa. Sateesi anna langeta, täytä meidät valollas ja voimallas, Jumala.

Sielut janoovat, maamme kuiva on Sadekuuroillasi pehmitä tää maa. Vettä täynnä ovat virrat, nyt ne tulvikoon. Anna Henkes sataa, kunnes kaikki heimot, kaikki kansakunnat polvistuvat eteesi.

Sielut janoovat, maamme kuiva on Sateesi anna langeta. Henkes vuodata ja virvoita tää maa. Sateesi anna langeta, täytä meidät valollas ja voimallas.

Sielut janoovat, maamme kuiva on Sateesi anna langeta. Henkes vuodata ja virvoita tää maa. Sateesi anna langeta, täytä meidät valollas ja voimallas, Jumala.

Sun henkesi sateen alle Sun henkesi sateen alle, mun sieluni uupunut vie! Oi kirkasta huokaavalle ristin siunattu kaita tie! Oi kirkasta huokaavalle ristin siunattu kaita tie!

Sun henkesi sateen alle Ei riitä jos kerran sulta sun kasteesi siunatun sain. Mä tarvitsen uutta tulta, uutta armoa matkallain. Mä tarvitsen uutta tulta, uutta armoa matkallain.

Sun henkesi sateen alle Ei uupua kesken matkaa tien kaitaisen kulkijat saa. On määränä siksi jatkaa, kunnes eessä on toivon maa. On määränä siksi jatkaa, kunnes eessä on toivon maa.

Sun henkesi sateen alle Sun henkesi sateen alle, mun sieluni uupunut vie! Oi kirkasta huokaavalle ristin siunattu kaita tie! Oi kirkasta huokaavalle ristin siunattu kaita tie!

Sydämeni täytä Hengen tulella Sydämeni täytä Hengen tulella, maljani suo olla ylivuotava. Sillä sinua tahdon palvella, sinun tahtoasi tehdä ilolla.

Sydämeni täytä Hengen tulella Jeesus, oot elämäni. Herrani Jeesus, oot rakkautein. Sä valtasit mun sydämeni, kun synneistäni mun vapautit.

Sydämeni täytä Hengen tulella Siks' riemuiten soi säveleni ja mielelläni mä sua ylistän, mä sua ylistän, mä sua ylistän.

Tule, Pyhä Henki Tule, Pyhä Henki, lailla tulen, lailla tuulen. Tule, Pyhä Henki, tule köyhään sydämeen.

Tule, Pyhä Henki Halleluja, halleluja.

Tule, Pyhä Henki Halleluja, halleluja.

Tule, Pyhä Henki Tule, Pyhä Henki, jotta näen, jotta kuulen. Tule, Pyhä Henki, tule köyhään sydämeen.

Tule, Pyhä Henki Halleluja, halleluja.

Tule, Pyhä Henki Halleluja, halleluja.

Tummat kadut kaupungin Tummat kadut kaupungin, tummat sydämet. Tumma mieli minunkin, taakat kiviset.

Tummat kadut kaupungin Itkee sydän kaupungin, itkee ihmiset. Itke lailla mestarin, itke sinäkin, että kaupungin sydän kivinen kuulis äänen rakkauden.

Tummat kadut kaupungin Jeesus, minut sytytä. Jeesus, minut lähetä, että kaupungin tään voittaisin, sen sulle kantaisin.

Tummat kadut kaupungin Jeesus, minut sytytä. Jeesus, minut lähetä, että kaupungin tään voittaisin, sen sulle kantaisin.

Tummat kadut kaupungin Pelko huutaa viiltäen, pelko sydänten. Aukee haava muistojen, sulkee sydämen.

Tummat kadut kaupungin Rakkaus lailla aaltojen, rakkaus Kristuksen, murtaa kahleet pelkojen, vallan pimeyden. Ja kaupungin sydän kivinen kuulee äänen Rakkauden.

Tummat kadut kaupungin Jeesus, minut sytytä. Jeesus, minut lähetä, että kaupungin tään voittaisin, sen sulle kantaisin.

Tummat kadut kaupungin Jeesus, minut sytytä. Jeesus, minut lähetä, että kaupungin tään voittaisin, sen sulle kantaisin.

HETKINEN... Tekninen häiriö, odota hetki...