Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

1. Lukupiiri: Tehtävien purku

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "1. Lukupiiri: Tehtävien purku"— Esityksen transkriptio:

1 1. Lukupiiri: Tehtävien purku
Aikataulu _______ / esittely Keskustelu: Mitä uutta tavoitteisiin sisältöihin

2 2. Alakohtaiset kieli- ja viestintäkohtaiset ryhmät (klo 15.15- 15.45)
Puheenjohtajan valinta Tehtävät: Keskustelun luotsaaminen + yhteenveto - jatkossa: ryhmän työskentelyn ”ohjailu” ja yhteydenpito TAMK:n koordinaattoriin - (?) puheenjohtajavuoro voi olla myös vaihtuva Keskustelu Tradenomin keskeisimmät työtehtävät nyt ja tulevaisuudessa? Millaisia viestintätilanteita he kohtaavat? Mitä viestintäosaamista heiltä vaaditaan? Miten työnkuva ja tehtävät muuttuvat? Mikä vaikutus tavoite- ja sisältökuvauksiin?

3 Koko alakohtainen ryhmä (klo 15.45 – 16.15)
Keskustelun purku Puh.johtajat: yhteenveto oman ryhmän keskustelusta Yleiskeskustelua tavoitteista  Tehdäänkö ne ensin vain ”kandi”-/amk-tasolle vai myös yamk/-maisteritasolle  Seuraava vaihe kieli- ja viestintäryhmittäin Valitsevat osaamiset, joihin etätehtävänä tavoitekuvauksia (?) arviointikriteerejä Etä: 2+ alakohtaista osaamistavoitetta Kuvattuna tasoilla 1, 3 ja 5 Sovitaan ”säännöt” (Wiki, keskustelualueet…)

4 Wiki tutummaksi (+ palaute + läsnäololista) (klo 16.15 – 16.30)
WIKIIN KIRJOITTAMINEN 1. Klikkaa oman ryhmäsi wikin otsikkoa, esim.’ Sote englanti -wiki’. Nyt voit lukea wikiä. 2. Kun haluat kirjoittaa tai poistaa jotakin, klikkaa Muokkaa -painiketta. 3. Muista tallentaa aina, kun kirjoitat uutta tai teet muita muutoksia. 4. Jos kopioit tekstiä wordistä ja liimaat sen wikiin, klikkaa wikin kirjoitusikkunan työkalurivillä olevaa W (Puhdista word) -painiketta. 5. Uuden sivun teet wikiin kirjoittamalla sivun otsikon siihen ikkunaan, jossa parhaillaan työskentelet ja laittamalla hakasulut sen ympärille, esim. [Arviointi]. Muista tallentaa! 6. Uusi sivu näkyy nyt etusivulla seuraavasti: Arviointi? 7. Kysymysmerkkiä klikkaamalla pääset uudelle sivulle, joka on automaattisesti linkittynyt etusivuun.

5 HAKA-ohje HAKA-KIRJAUTUMISOHJE TURUN YLIOPISTON MOODLEEN: 1. Mene osoitteesen: Klikkaa Log in linkkiä kuten oman koulusiMoodlessakin 3. Valitse Haka –kirjautumisesta oma koulusipudotusvalikosta 4. Kirjaudu sisään oman koulusi intratunnuksilla 5. Etsi kurssia: AHOT korkeakouluissa hanke Anna kurssiavain: AHOT1234 Kun olet kerran kirjautunut kurssille avaimen avulla,seuraavilla kerroilla riittää, kun seuraat ohjeita 1-4 ja löydät kurssin avautuvan Moodlen vasemmasta laidasta.


Lataa ppt "1. Lukupiiri: Tehtävien purku"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google