Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Käyttöohje: Kuinka luoda uusi tapahtuma. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Käyttöohje: Kuinka luoda uusi tapahtuma. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)"— Esityksen transkriptio:

1 Käyttöohje: Kuinka luoda uusi tapahtuma. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)

2 Aloita kirjautumalla sisään ja menemällä oman osaston etusivulle. Sivun vasemmassa laidassa on kohta ”Admin.” Paina sen alla olevaa ”Luo uusi tapahtuma” kohtaa.

3 Voit käyttää esitäytettyjä lomakkeita kurssin tai tapahtuman luomiseen. Lomakkeet löydät painamalla ”Tapahtumapohjat” kohdasta. Tapahtuman kielen pystyt vaihtaa kohdassa ”Kieli.” Vaihtoehtoina on kielineutraali, suomi, ruotsi tai englanti. Voit kirjoittaa otsikon kohtaan ”Otsikko.”Tai voit valita valmiin otsikon ”Käytä valmista otsikkoa” kohdasta. Kohdassa ”Alkuajankohta ja loppumisajankohta” pystyt määrittämään milloin tapahtuma alkaa ja milloin loppuu. Voit myös piilottaa kellonajan tarvittaessa.

4 Kuvia voit lisätä kohdassa ”Pääkuvat.”Voit lisätä Youtube videoita myös tapahtumaan tarvittaessa.Kirjoita ”Johdanto” kohtaan tiivis yhteenveto tapahtumasta.Kohtaan ”Hinta” tulee tapahtuman hinta jos tapahtuma on maksullinen. Kun taas kohtaan ”Järjestäjä” tulee henkilö joka järjestää tämän tapahtuman. Jos et halua käyttää sisäänrakennettua ilmoitustyökalua niin kirjoita ”Ilmoittautumisen tiedot” kohtaan miten tapahtumaan ilmoittaudutaan. Kohdassa ”Kurssin numero” voit tarvittaessa numeroida kurssin.

5 Kohtaan ”Sisältö” tulee kurssin sisältöä. Voit liittää sisältöön linkkejä sekä kuvia. Voit lisätä tiedostoja tapahtumaasi. Jos haluat julkaista tapahtumasi punaisen ristin etusivulla niin rastita kohta ”kyllä.” Jos rastitat täytä muut kohdat ennen ja jätä rastitus viimeiseksi.

6 Otsikko tulee ”Faktaboksin otsikko” kohtaan.Voit myös lisätä kuvia.”Faktaboksin sisältö” kohtaan voit kirjoittaa lyhyen yhteenvedon.

7 Otsikko tulee ”Kainalojutun otsikko” kohtaan.Voit myös lisätä kuvia.”Kainalojutun sisältö” kohtaan voit kirjoittaa pitemmän ja laajemman tekstin.

8 Tarvittaessa täytä tähän jälkikäteen tapahtuman vapaaehtoiset ja kuvaus.

9 ”Valitse aihe” kohdassa voit valita viereisestä listasta sopivimman aiheen. Sama juttu ”Tapahtuman tyyppi” kohdassa. Valitse vieressä olevista yksi sen mukaan minkälainen on tapahtuma. Jos haluat julkaista tapahtuman Toimintasuomessa niin rastita kohta ”Julkaise Toimintasuomessa.” Kohdassa ”Valitse kampanja” voit valita sopivan kampanjan johon sisältö liittyy.

10 Kohtaan ”Tapahtumapaikka” voit kirjoittaa missä tapahtuma pidetään. Voit vielä tarkentaa tapahtumapaikan sijaintia kirjoittamalla katuosoitteen, postinumeron ja paikkakunnan. Lopuksi paina ”Tallenna” kohdasta.

11 Omia tapahtumia pääset katsomaan kohdasta ”Tapahtumat” osastosi vasemmasta palkista.

12 Tapahtumat näkyvät myös osastosi etusivulla.Näet kaikki tapahtumasi painamalla ”Näytä kaikki tapahtumat” kohdasta.

13 Jos tarvitset apua käänny ensisijaisesti piirisi puoleen. Voit myös lähettää kysymykset kirjallisesti osoitteeseen rednet@redcross.fi Kiitos.


Lataa ppt "Käyttöohje: Kuinka luoda uusi tapahtuma. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google