Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Käyttöohje: Kuinka luoda uusi sivu. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Käyttöohje: Kuinka luoda uusi sivu. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)"— Esityksen transkriptio:

1 Käyttöohje: Kuinka luoda uusi sivu. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)

2 Aloita ensin kirjautumalla sisään Rednettiin ja siirtymällä osastosi etusivulle. Sivun vasemmassa laidassa lukee ”Admin.” Sen alapuolella on kohta ”Luo uusi sivu.” Paina siitä.

3 Kun luot uuden sivun sinun täytyy valita jokin otsikko. Voit tarvittaessa vaihtamaan sivun kielen. Vaihtoehtoina on kielineutraali, suomi, ruotsi ja englanti. Pystyt myös lisäämään Youtube videoita sivullesi. Voit lisätä kuvia sivulle kohdassa ”’Pääkuvat” painiketta. Kuvan lisääminen tuo enemmän luonnetta sivulle. ”Sisältö” kohtaan voit kirjata sisältöä sivusta. Voit myös lisätä linkkejä ja kuvia sisältöön.

4 Tiedostoja pystyt myös lisäämään sivullesi.Kohdasta ”Ryhmät” voit valita osaston missä haluat että sivusi julkaistaan. Kohdassa ”Tietojen näkyvyys ryhmille” taas voit valita onko sivusi julkinen vai yksityinen. Rastita kohta ”Tarjoa valikkolinkki” niin saat sivusi linkin osaston valikkoon.Kohdassa ”Valikon linkin otsikko” voit päättää itse linkin otsikon. ja kohdassa ”Kuvaus” voit päättää mitä kuvauksessa lukee kun viet hiiren linkin päälle. ”Yläkohta” määrittää mihin sivu kiinnitetään. ”Paino” määrittää linkin kohdan valikossa. Mitä painavampi sitä alemmaksi se tulee. Kun olet valmis paina ”Tallenna” painiketta.

5 Jos onnistut hävittämään sivusi niin paina ”takaisin” nuolta vasemmasta ylänurkasta. Tarkista että olet rastittanut kohdan ”Tarjoa valikkolinkki.” Sen avulla sivusi ei katoa. Rastitettuasi sivusi linkki näkyy osastosi etusivun vasemmassa laidassa.

6 Jos tarvitset apua käänny ensisijaisesti piirisi puoleen. Voit myös lähettää kysymykset kirjallisesti osoitteeseen rednet@redcross.fi Kiitos.


Lataa ppt "Käyttöohje: Kuinka luoda uusi sivu. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google