Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

treeni.fi harjoituspäiväkirja

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "treeni.fi harjoituspäiväkirja"— Esityksen transkriptio:

1 treeni.fi harjoituspäiväkirja

2 Kirjautuminen

3 Etusivu – Alhaalla näkyy ryhmäläisten viimeisen 30 päivän harjoitustunnit palkkeina.
Punaisella alleviivattu ”Harjoituspäiväkirja”-välilehti Vihreällä alleviivattu ”Tilastot”-välilehti Sinisellä alleviivattuun kohtaa tulee viikon harjoitusohjelma

4 Harjoituspäiväkirja-välilehti
Oikealle tulee teidän viikon harjoitusohjelma (Valmentaja täyttää) Vasemmalle kohtiin ”Lisää” täytätte ne harjoitukset, mitä olette tehneet. Seuraavassa diassa katsotaan mitä tapahtuu kun klikkaa ”Lisää” painiketta.

5 Harjoituksen lisääminen
Harjoituksen nimi täytettävä Harjoituksen kokonaiskesto punaisella ympäröityyn kohtaan! Tehdyt harjoitukset ja kommentit alle, sekä rasitus, fiilikset yms..

6 Nyt tallennettu harjoitus näkyy maanantai-iltapäivän kohdalla harjoituspäiväkirjassa.
Voit lisätä toisen harjoituksen painamalla uudestaan ”Lisää”-painikkeessa. Huom. Jos olet ollut harjoituksissa voit oikealta kopioida (Kopioi suunnitelma päiväkirjaan –kohdasta) valmentajan tekemästä suunnitelmasta harjoituksen harjoituspäiväkirjaan, teet vain tarvittavat muutokset siihen ja lisäät harjoituksen keston, kommentit yms..

7 Tilastot-välilehti Katso dia 3. eli etusivu. Siellä vihreällä on alleviivattu ”Tilastot” Tilastoihin tulee ylös joka viikon harjoitustunnit palkkeina. Punaisella ylhäällä ”Tekstisyöte”-välilehti katsotaan seuraavassa diassa.

8 Tekstisyöte-välilehti
Tilastot -> Tekstisyöte Tähän tulee ylös kaikki mitä olette kirjoittaneet harjoituspäiväkirjaan tehdyksi. Esim. Kohta ”punnerrukset” kertoo, että 270 harjoituksessa on tehty punnerruksia, yhteensä 4178 kpl ja keskimäärin 15,47 punnerruksen sarjoissa.

9 Harjoituspäiväkirja Jotta ”tekstisyöte” kohdassa näkyy harjoitusmäärät, täytyy harjoituspäiväkirjaan merkitä määrät eri harjoitteista. Esim. Venyttelyt 30 min Vedot 5x100m Lenkki 45 minuuttia Punnerrukset 3x10 Harjoituspäiväkirjaan täytyy aina kirjoittaa tietty harjoite (esim. venyttelyt, lenkki, vedot..) samalla tavalla, jotta ne näkyvät tekstisyötteen tilastoissa.

10 Kun painatte harjoitteen (tässä tapauksessa punnerrukset) kohtaa tekstisyötteestä, aukeaa teille uuteen ikkunaan harjoitusmäärät eri viikoilta. Tästä näemme, että esimerkiksi viikolla 9 harjoituksissa on tehty yhteensä 70 punnerrusta, viikolla 10 on tehty 80 punnerrusta jne… Voi valita myös monta kohtaa kerralla (esim. punnerrukset, vatsalihasliike, selkäliike) niin näkee, kuinka monta näitä lihaskuntoliikkeitä on tehnyt yhteensä, jos niiden määrät on täytetty harjoituspäiväkirjaan.

11 Mitä laitan harjoituspäiväkirjaan?
Tärkein asia on kokonaismäärä harjoittelusta. Täytä aina harjoituksen nimi ja kesto, vaikka et laittaisikaan harjoitukselle muuta sisältöä. Harjoituksen kesto tarkoittaa koko harjoitukseen kulunutta aikaa. Se sisältää kaikki juomatauot, palautukset, venyttelyt yms. Jos tulet harjoituksiin esim. kävellen, juosten tai pyörällä, voit lisätä siihen kuluneen ajan myös harjoituksen kestoon. Esim. Tulen pyörällä harjoituksiin 15 min, harjoitukset 2h (120 min) ja vielä pyöräillen kotiin 15 min. Tällöin harjoituksen kesto = 150 min. Laita harjoituspäiväkirjaan myös omatoiminen harjoittelu, esimerkiksi venyttelyt iltaisin. Myös mahdolliset muiden lajien harjoitukset tulee merkitä, esim. jalkapallotreenit 90 min.

12 Kysymyksiä? Jos on jotain kysyttävää treeni.fi harjoituspäiväkirjan käyttöön liittyen, voitte kysyä aina harjoituksissa tai laittaa kysymyksiä suoraan minun sähköpostiini:


Lataa ppt "treeni.fi harjoituspäiväkirja"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google