Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Jyväskylän yliopistossa

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Jyväskylän yliopistossa"— Esityksen transkriptio:

1 Jyväskylän yliopistossa
Auditointi Jyväskylän yliopistossa Helena Rasku-Puttonen

2 Kehittämisen lähtökohdat
Vahva kehittämisen halu – kukin kehittää omaa työtään Kokemusta yhdessä oppimisesta Etsitty keinoja hyvien toimintatapojen levittämiseen

3 Kehittäminen Toiminnan jatkuva kehittäminen
Opetuksen kehittäminen: interaktiivinen, eEducation Tutkimuksen kehittäminen: tutkimuskaudet, liikkuvuus, hakemusten laadun edistäminen, artikkelikirjoittamisen tuki Yhteiskunnallinen vuorovaikutus: valtakunnallinen (ops-työ, RAKEt, SHOKit) ja alueellinen Kehittämisen perustaksi tarvitaan tietopohjaa Seuranta, indikaattorit auttavat kohdentamaan ja tekevät systemaattisemmaksi Itsearviointien merkitys: mahdollisuus pysähtyä tarkastelemaan mitä tehdään, miksi tehdään ja arvioimaan tuloksia On vaatinut paneutumista, mutta koettu hyödylliseksi; hyvien toimintatapojen jakaminen Tänään vietetään koulutuksen ja oppimisen laatupäivää jokaisessa opetustilaisuudessa. Kiitos teille kaikille ja erityisesti teille, jotka valmistelitte viimeisimmät näytöt hyvin tiiviillä aikataululla!

4 Auditoinnista Yhteisö, joka haluaa parantaa toimintaansa, suunnittelee, toteuttaa, arvioi ja arviointiin perustuen kehittää toimintaansa. Kehittämisen pohjaksi tarvitsemme tietopohjaa, jotta voimme arvioida kehittymisen suuntaa. Arviointi- ja palautetieto auttaa tekemään johtopäätöksiä. Yksi johtopäätös on se, että laatutyö on elimellinen ja arkinen osa kehittämisen vuosirytmiä. Siksi myös laadunhallinnan käsikirja on laadittu sellaiseksi, että se olisi jatkuvasti ajantasainen. Auditointiryhmältä saamme/odotamme saavamme ulkopuolisen näkökulman jatkuvan kehittämisen tueksi.

5 Kiitos! The University of Jyväskylä online www.jyu.fi
facebook.com/JyvaskylaUniversity twitter.com/uniofjyvaskyla youtube.com/JyvaskylaUniversity/

6


Lataa ppt "Jyväskylän yliopistossa"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google