Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Jarkko Muhonen TeamProg

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Jarkko Muhonen TeamProg"— Esityksen transkriptio:

1 Jarkko Muhonen TeamProg 27.10.2016
SOME - MAAILMA Jarkko Muhonen TeamProg

2 REKRYTOINTI NETISSÄ Laki yksityisyyden suojasta työelämässä 4 §
Työntekijän henkilötietojen keräämisen yleiset edellytykset ja työnantajan tiedonantovelvollisuus Työnantajan on kerättävä työntekijää koskevat henkilötiedot ensi sijassa työntekijältä itseltään. Jos työnantaja kerää henkilötietoja muualta kuin työntekijältä itseltään, työntekijältä on hankittava suostumus tietojen keräämiseen.

3 Elämisen alustaoja

4 Verkko on yksi elämisen ympäristö
Voit oppia rakentamaan näkyvyyttä ja löydettävyttä verkossa tietoisesti Elämme aikaa, jossa lähes kaikki tieto on kaikkien saatavilla Lähes jokaisesta henkilöstä löytyy jotakin tietoa internetistä. Jos et ole itse lisännyt niin ehkä joku muu.. Haluatko vaikuttaa tietoisesti siihen kuinka näyt ulospäin ’uudella’ elämisen alustalla, verkossa?

5 Eri alustojen käyttöprosentit

6 Rakenna positiivista näkyvyyttä
Käytä alustaa (alustoja), joka on sinulle tuttu Facebook Instagram YouTube LinkedIn

7 Facebook

8 SOME-Päivitykset Noudata kurinalaisuutta julkisissa päivityksissä. Älä tee päivityksiä, jotka voivat haitata työnsaantimahdollisuuksia.

9 Asukasluvultaan suurimmat maat
Kiina Facebook Intia USA Indonesia (n. 945 milj. kuukausittain aktiivista FB käyttäjää)

10 Esimerkki hyvästä ideasta

11 TARVITSET HENKILÖKOHTAISEN PROFIILIILIN VOIDAKSESI LUODA SIVUN TAI RYHMÄN

12 Sivujen ominaisuuksia
Yksityisyys: Sivujen tiedot ja julkaisut ovat julkisia ja yleisesti kaikkien saatavilla Facebookissa. Yleisö: Kuka tahansa FB-käyttäjä voi tykätä sivusta ja luoda sitä kautta yhteyden sivuun. Silloin myös kyseisen sivun uutispäivitykset näkyvät käyttäjälle. Sivun tykkääjille ei ole ylärajaa. Viestintä: Sivun ylläpitäjät voivat jakaa julkaisuja sivun nimissä. Sivujulkaisut näkyvät sivusta tykkäävien käyttäjien ja heidän kaveriensa syötteissä. Sivun ylläpitäjät voivat myös luoda mukautettuja sovelluksia sivuilleen sekä seurata sivun kasvua ja toimintoja kävijätiedoista.

13 Smoukahontas / kielityttö
Laitoin videon Youtubeen hetken mielijohteesta, halusin tehdä jotain erilaista. En osannut odottaa mitään tällaista, vaan latasin videon ja menin nukkumaan. Kun heräsin, videota oli katsottu jo 100 000 kertaa. Käsittelen tätä asiaa vieläkin, Forsberg kertoo.

14 TYÖNHAKIJAN NÄKYVYYS VERKOSSA
Ammatillisesti pätevänkin henkilön on nykyään vaikea löytää töitä. Mahdolliselle työnantajalle voi antaa nettilinkkejä, jotka liittyvät osaamiseeni. Kannattaa nähdä vaivaa, jotta osaamiseni saadaan mahdollisen työnantajan tietoisuuteen. Näkyminen eri alustoilla (sivut, blogit, sosiaaliset alustat..) Oman osaamisen näkyvyyttä voi rakentaa pienillä keinoilla Kävijätilastojen seuranta ja kehittäminen

15 Pinterest Pinterest on ilmoitustaulutyyppinen sosiaalinen linkkien ja kuvien jakopalvelu. Se tarjoaa mahdollisuuden luoda ja ylläpitää kokoelmia, jotka perustuvat johonkin teemaan, kuten tapahtumaan tai harrastukseen. Maailman nopeimmin kasvava yhteisöpalvelu.

16 Instagram on ilmainen kuvien jakopalvelu ja sosiaalinen verkosto, joka aukesi lokakuussa Palvelun avulla käyttäjät voivat jakaa kuvia, kommentoida toisten käyttäjien kuvia ja tykätä niistä. Palvelun käyttö mobiililaitteilla edellyttää sovelluksen latausta, joka on saatavilla iOS-, Android- ja Windows Phone 8 - käyttöjärjestelmille. Parhaimmillaan mobiililaitteilla käytettäessä Palvelun omistaa FaceBook

17 ammatillinen verkostoitumisalusta
oma ammatillinen profiili näkyvillä kiinnostuneille CV harrastukset kiinnostukset suositukset (esim. entisiltä esimiehiltä) n. 450 milj. käyttäjää (Suomessa n )

18 KIITOS! TeamProg Jarkko Muhonen, jarkko@teamprog.fi
KIITOS!


Lataa ppt "Jarkko Muhonen TeamProg"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google