Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Valtteri Suominen Deviantart.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Valtteri Suominen Deviantart."— Esityksen transkriptio:

1 Valtteri Suominen Deviantart

2 DeviantART DeviantART (lyhenne: dA) on suosittu Internetissä toimiva taidesivusto. Sen ovat perustaneet elokuussa 2000 Scott Jarkoff ja Matthew Stephens. DeviantARTiin rekisteröityneet käyttäjät voivat julkaista omia ja kommentoida muiden valokuvia, piirroksia, tatuointeja, maalauksia, Flash-animaatioita, runoja. Sivuston kautta voi myös myydä omaa taidettaan. Sivun maskottina toimii pieni robotti kissa nimeltä ”Fella”. DA tähtää siihen että kuka tahansa taiteilija voi näyttää ja keskustella töistään ja kommentoida myös toisten käyttäjien aikaan saannoksia. Tuotokset on jaettu tarkkoihin kategorioihin joista suosituimpia ovat valokuvaus, digitaali taide, kirjallisuus ja flash animaatiot. Elokuun 2010 mennässä sivustolla on tähän mennessä yli 14,5 miljoonaa käyttäjää, yli 100 miljoona taidetuotosta esillä. Sivustolla käy päivttäin noin tuhatta kävijää. Vertauksen vuoksi deviantART käyttäjät lisäilevät suosikkeihinsa yli 1,4 miljoonaa työtä ja kommentoivat toistensa töitä 1,5 miljoonan kommentin edestä päivittäin.

3 Browse: Mitä katsotaan
Browse: Mitä katsotaan? Teoksia, printtejä, sivuston omia tuotteita mitä on myynissä tai sivuston ryhmiä. Toimii samalla tapaa kuin esim. Facebook. Category: Kaikki sivustolla esillä olevat taideteokset jaettuan omiin ryhmiin. Search Art: Etsi teoksia hakusanoin. Todella kätevä verrattaessa siihen että kategorioista lähtee erikseen jotain tietynlaisia teoksia etsimään. Lisäksi etusivulla on esillä tämän hetken katsotuimpia teoksia. Sivua rullatessa alas saa vaihdettua sivua sitä seuraavaksi katsotuimpiin teoksiin jne.

4 Alhaalla on esillä lisäksi uutisia, sen hetkinen gallup kysely ja sivuston omia ilmoituksia.

5 Omat sivut Halutessaan sivustolle voi tehdä oman tunnuksen, mikä omien teoksien esille pistämisen lisäksi mahdollista on kirjoittaa blogia ja viestejä, seurata tiettyjä taiteilijoita tarkemmin ja helpommin, kirjoittaa infon itsestään, lisätä suosikki teoksia ja kategorioida ne saada kommentteja ja antaa niitä toisille ja seurata kaveri listaansa. Sivustolle voi tehdä tunnuksen ilman että tarvitsee jotain omia teoksiaan ladata esille, jos haluaa vain seurata muiden teoksia ja niitä kommentoida jne. Lisäksi on erilaisia maksullisia palveluja näiden ohella.


Lataa ppt "Valtteri Suominen Deviantart."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google