Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Netvibes henkilökohtaisena oppimisympäristönä Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra Krista Auvinen.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Netvibes henkilökohtaisena oppimisympäristönä Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra Krista Auvinen."— Esityksen transkriptio:

1 Netvibes henkilökohtaisena oppimisympäristönä Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra Krista Auvinen

2 Mitä on Netvibes? Ilmainen internetissä toimiva aloitussivusto Netvibesiin voit koota internetistä sisällöt, jotka sinua kiinnostavat ja saada ne samasta paikasta ilman, että menisit aina jokaiselle sivulle erikseen. Netvibesin avulla hallitset uutisvirtoja ja nopeasti päivittyvää tietoa sen toimiessa RSS-syötteiden lukijana. Voit seurata sen avulla myös sähköpostiasi ja kerätä muita sinulle tärkeitä netin palveluita yhteen paikkaan. Ilmainen internetissä toimiva aloitussivusto Netvibesiin voit koota internetistä sisällöt, jotka sinua kiinnostavat ja saada ne samasta paikasta ilman, että menisit aina jokaiselle sivulle erikseen. Netvibesin avulla hallitset uutisvirtoja ja nopeasti päivittyvää tietoa sen toimiessa RSS-syötteiden lukijana. Voit seurata sen avulla myös sähköpostiasi ja kerätä muita sinulle tärkeitä netin palveluita yhteen paikkaan.

3 Netvibes http://www.netvibes.com/fihttp://www.netvibes.com/fi 1. Kirjoita tähän, mistä aiheesta haluat luotavan Netvibes-sivuston. 2. Klikkaa Dashboard it!

4 Netvibesin luotua sivuston voit valita sivun kuvituksen ja vahvistaa sen klikkaamalla Done! –painiketta.

5 Voit lisätä sisältöä sivustolle kohdasta Lisää sisältöä.

6 Voit liikuttaa, muotoilla, muokata ja poistaa erilaisia sivustolle lisäämisiä vimpaimia

7 Sivustolla on erilaisia välilehtiä, joita voit luoda lisää, muokata, järjestää ja poistaa

8 Voit myös luoda uusia sivustoja kohdasta Kojelaudat. Voit myös hallita olemassaolevia sivustojasi sieltä.

9 Reader view – kohdasta voit myös muokata esillä olevaa näkymää

10 Halutessasi tallentaa työpöytäsi jatkoa varten sinun tulee rekisteröityä Netvibesiin.

11 Voit tehdä uuden työpöydän kohdasta Kojelaudat ja Uusi… Kojelaudan alta löydät myös kaikki tekemäsi Netvibes- sivustot

12 Klikattuasi Uusi… saat seuraavan näytön. Dashboard kohdasta voit luoda minkä tahansa aiheisen Netvibesin. Jos haluat lähteä luomaan itse rakennellen Netvibesia kannattaa valita Oletus. Tarjolla on myös mm. uutissivusto, sosiaalinen verkko, paras tuottavuus.

13 Voit lisätä sisältöä sivustolle kohdasta Lisää sisältöä. Sisältöä voi lisätä selaamalla kategorioita eri aihealueista tai valita keskeisistä vimpaimista eli yleisisimmin käytettävistä. Voit lisätä myös RSS-syötteitä kohdasta Lisää syöte.

14 Keskeiset vimpaimet Netvibesiin voit lisätä monia erilaisia widgetteja ja niin monta kuin haluat. Voit myös siirrellä widgetteja haluamiisi kohtiin ja välilehdeltä toiselle. Lisätäksesi vimpaimen klikkaa Lisää- painiketta.

15 Sähköposti Säätiedot Muistiinpanot Tehtävälista

16 Flickr-kuvat Twitter virta Facebookin uutisvirta

17 Tiedonhaku

18 Voit lisätä RSS-syötteen kohdasta Lisää syöte. Kirjoita RSS-syötteen osoite laatikkoon ja klikkaa Lisää syöte-painiketta. Paina Lisää-painiketta lisätäksesi RSS-syötteet sivustollesi. Lisättyäsi syötteen se näyttää tältä.

19 Sivuston ulkoasun muokkaaminen Voit helposti muuttaa sivuston nimeä klikkaamalla nimeä ja kirjoittamalla sen tilalle uuden nimen.

20 Klikkaamalla Asetukset kohtaa pääset muokkamaan sivuston ulkoasua.

21 Pääset muokkaamaan yksittäisiä välilehtiä ja klikkaamalla Muokkaa tekstiä. Muokkaus-valikosta voit jakaa sivun esim. Facebookiin, muuttaa vimpainten yleisasettelua ja poistaa välilehden.

22 Klikkaamalla Kojelaudat ja sen alta Hallitse pääset muuttamaan: sivustojasi koskevia yleisiä ja Netvibes-tilisi tietoja lisäämään profiilikuvan, muuttamaan salasanaa poistamaan Netvibes –tilin


Lataa ppt "Netvibes henkilökohtaisena oppimisympäristönä Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra Krista Auvinen."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google