Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Innovaatioseteli INNOVAATIO-OSAAMISTA YRITYKSEESI

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Innovaatioseteli INNOVAATIO-OSAAMISTA YRITYKSEESI"— Esityksen transkriptio:

1 Innovaatioseteli INNOVAATIO-OSAAMISTA YRITYKSEESI

2 Osta setelillä uutta osaamista käyttöösi !
Innovaatioseteli INNOVAATIO-OSAAMISTA YRITYKSEESI Osta setelillä uutta osaamista käyttöösi ! kokeile, selvitä ja valmistele uutta kansainvälistä kasvupotentiaalia omaavaa tuotetta tai palvelua. kilpailukykyä tekijänoikeuksista, tavaramerkeistä, patenteista ja liikesalaisuuksista strategista ajattelua brändin rakentamiseen, muotoiluun ja markkinointiin.

3 Innovaatioseteli KENELLE? MITÄ? Innovaatiotoimintaa käynnistäville, vakiintunutta liiketoimintaa harjoittaville pk-yrityksille ja mikroyrityksille, joilla on uusi kansainvälistä kasvupotentiaalia omaava tuote tai palvelu. Esimerkkejä innovaatiosetelin käyttökohteista tuote- ja palvelustrategian kehittämiseen liittyvät palvelut (mm. muotoilustrategian valmistelu) kokeilut sekä ketterä tuote- ja palvelukehitys innovaatiotoimintaan liittyvät mittaus- ja testauspalvelut innovaatiotoimintaan liittyvät soveltuvuustutkimukset ja asiantuntijalausunnot tutkimustulosten arviointiin ja hyödyntämiseen liittyvät palvelut innovaatioprojektien valmistelu

4 MILLOIN? Innovaatioseteli Innovaatioseteli sopii yritykselle
Jonka liiketoiminta on vakiintunutta, vähintään ensimmäinen tilikausi takana ja haluaa käynnistää innovaatiotoiminnan joka tarvitsee ulkopuolista asiantuntija-apua innovaatiotoimintaan liittyen jolle ei ole myönnetty Tekesin rahoitusta kuluneen eikä edellisen vuoden aikana (Energiatukea, Team Finland Exploreria, Messuavustusta ja AV-alan tuotantokannustinta koskevat myöntöpäätökset, hakemukset tai käynnissä olevat projektit eivät ole este innovaatiosetelin hakemiselle) jonka Asiakastiedon Alfa-rating on vähintään A+ jolla on kansainvälistymiseen liittyviä suunnitelmia Yrityksellä on oltava tahtotila selvittää, mitä innovaatiotoiminta yritykselle tarkoittaa ja miten se edistää yrityksen liiketoimintaa Kansainvälistä kasvupotentiaalia omaava tuote- tai palveluidea tai keksintö, jonka kehittämiseen se tarvitsee ulkopuolista osaamista. tuotteeseen tai palveluun liittyvä ongelma, jonka ratkaisemiseen se tarvitsee apua.

5 MITEN SE TOIMII? Innovaatioseteli
Rahoitus on 5000 € + alv. Ei omarahoitusosuutta. Ostettu palvelu voi olla suurempi, jolloin yritys maksaa erotuksen palveluntuottajalle. Seteliä voi käyttää enintään kahden palveluntuottajan palveluihin. Seteli on voimassa 6 kk myöntämispäivämäärästä. rahoitukseen sovelletaan Tekesin de minimis -rahoituksen ehtoja. Rahoitus on avustusta, jota yrityksen ei tarvitse maksaa takaisin. De minimis -tuki on Euroopan komission määrittelemää yritystukea pieniin kehitysprojekteihin. Yritys voi saada de minimis -tukea enintään euroa kuluvan ja kahden edellisen verovuoden aikana. Tekes myöntää yritykselle enintään euroa de minimis -avustusta tällä aikajaksolla. Yrityksen on selvitettävä hakuvaiheessa, paljonko de minimis -rahoitusta se on saanut edellisinä vuosina. Tukea myöntävät monet eri julkiset organisaatiot, Tekesin lisäksi esimerkiksi Finnvera ja ELY-keskukset. Hakijayritys raportoi Tekesille projektin päätyttyä. Tekes maksaa palveluntuottajalle. Rahoitus on de minimis -ehtoista avustusta.

6 MITEN HAEN? Innovaatioseteli
mieti millaista osaamista ja asiantuntemusta tarvitset ideasi kehittämisessä tai ongelmanratkaisussa etsi osaava palveluntarjoaja ja keskustele hänen kanssa tarpeestasi lue huolellisesti innovaatiosetelin kuvaus osoitteessa kysy tarvittaessa lisätietoja Tekesin innovaatioseteli- tiimiltä tee hakemus Tekesin sähköisessä asiointipalvelussa; valitsemasi palveluntarjoaja voi osallistua hakemuksen laatimiseen Projektin vastuullisen johtajan on oltava hakijayrityksen palveluksessa. Palveluntarjoaja ei siis voi hakea seteliä hakijayrityksen puolesta.

7 OTA YHTEYTTÄ www.tekes.fi/innovaatioseteli
Team Finland -asiakaspalvelu Tel , ark. 9 – 16


Lataa ppt "Innovaatioseteli INNOVAATIO-OSAAMISTA YRITYKSEESI"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google