Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Yhteisöllisen median käytön periaatteet Metropoliassa.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Yhteisöllisen median käytön periaatteet Metropoliassa."— Esityksen transkriptio:

1 Yhteisöllisen median käytön periaatteet Metropoliassa

2 Hyppää pilveen - uudistumiskyky lymyilee yhteisöissä Oppiminen ja oman työn kehittäminen tarkoittavat kykyä kysyä, altistua kuuntelemaan erilaisia näkökulmia ja löytää uusia aiempaa parempia tapoja toimia. Metropolialla on myös merkittävä rooli osallistua yhteiskunnalliseen keskusteluun ja vaikuttaa alueen kehittämiseen.

3 Hyppää pilveen - uudistumiskyky lymyilee yhteisöissä (2) Yhteisön osaamisen voi valjastaa voimavaraksi. Metropolia kannustaa ottamaan yhteisöllisen median vähitellen osaksi omia työ- ja opiskeluprosesseja ja löytämään yhteisöjen voiman tavoitteiden asettamisessa ja niiden saavuttamisessa. Se edellyttää avoimuutta, arvostavaa asennetta, vastavuoroisuutta ja yhteisiä pelisääntöjä.

4 Hyppää pilveen - uudistumiskyky lymyilee yhteisöissä (3) Metropoliassa on yhteisöllisesti wikissä kiteytetty Metropolian työntekijöille ja opiskelijoille periaatteet yhteisöllisen median käytöstä.

5 Metropolian yhteisöllisen median käytön periaatteet: Etsiydy rohkeasti yhteisöllisen median dialogiin. Löydä pala kerrallaan itsellesi sopiva tapa toimia. Hyödynnä yhteisöllistä mediaa osana työtäsi mahdollisuuksien mukaan. Toimi läpinäkyvästi. Kerro kuka olet ja mitä organisaatiota edustat. Tee mahdollisimman selväksi muille, milloin puheenvuorosi on organisaation virallista viestintää ja milloin yksityisajattelua. Noudata yksityisyyden suojaa, tietosuojaa ja tekijänoikeuksia. Huolehdi tietoturvasta ja yksityisyydestäsi.

6 Metropolian yhteisöllisen median käytön periaatteet: (2) Käytä ystävällistä, asiallista ja kunnioittavaa kieltä omalla persoonallisella tyylilläsi. Kun huomaat tehneesi virheen, myönnä ja oikaise se mahdollisimman pian. Toimi vastuullisesti ja ammattimaisesti. Jos et ole aivan varma kommentistasi tai miten toimia, harkitse ja kysy neuvoa muilta. Kunnioita yhteisöjen toimintatapoja. Kehitä osaamistasi, opi muilta ja jaa oppimaasi eteenpäin.

7 Mennään rohkeasti verkkoon ja otetaan sen yhteisöt voimavaraksi omaan työhön ja opiskeluun - yhdessä uutta luoden!


Lataa ppt "Yhteisöllisen median käytön periaatteet Metropoliassa."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google