Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Innovaatioseteli INNOVAATIO-OSAAMISTA YRITYKSEESI

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Innovaatioseteli INNOVAATIO-OSAAMISTA YRITYKSEESI"— Esityksen transkriptio:

1 Innovaatioseteli INNOVAATIO-OSAAMISTA YRITYKSEESI www.tekes.fi/rahoitus

2 Innovaatioseteli INNOVAATIO-OSAAMISTA YRITYKSEESI

3 Innovaatioseteli KENELLE? MITÄ? Innovaatiotoimintaa käynnistäville pk-yrityksille, myös mikroyrityksille Esimerkkejä innovaatiosetelin käyttökohteista tuote- ja palvelustrategian kehittämiseen liittyvät palvelut (mm. muotoilustrategian valmistelu) kokeilut sekä ketterä tuote- ja palvelukehitys innovaatioprojektien valmistelu innovaatiotoimintaan liittyvät mittaus- ja testauspalvelut innovaatiotoimintaan liittyvät soveltuvuustutkimukset ja asiantuntijalausunnot tutkimustulosten arviointiin ja hyödyntämiseen liittyvät palvelut

4 Innovaatioseteli MILLOIN? Innovaatioseteli sopii yritykselle, joka haluaa käynnistää innovaatiotoiminnan tarvitsee ulkopuolista asiantuntija-apua innovaatiotoimintaan liittyen ei ole saanut Tekesin rahoitusta kuluneen, eikä edellisen vuoden aikana Yrityksellä on oltava tahtotila selvittää, mitä innovaatiotoiminta yritykselle tarkoittaa ja miten se edistää yrityksen liiketoimintaa tuote- tai palveluidea tai keksintö, jonka kehittämiseen se tarvitsee ulkopuolista osaamista. tuotteeseen tai palveluun liittyvä ongelma, jonka ratkaisemiseen se tarvitsee apua.

5 Innovaatioseteli MITEN SE TOIMII? Rahoitus on 5000 € + alv. Ei omarahoitusosuutta Ostettu palvelu voi olla suurempi, jolloin yritys maksaa erotuksen palveluntuottajalle. Seteliä voi käyttää enintään kahden palveluntuottajan palveluihin. Seteli on voimassa 6 kk myöntämispäivämäärästä. Rahoitus on de minimis -ehtoista avustusta.de minimis Yritys ja palveluntuottaja raportoivat Tekesille projektin päätyttyä. Tekes maksaa palveluntuottajalle.

6 Innovaatioseteli MITEN HAEN?  mieti millaista osaamista ja asiantuntemusta tarvitset ideasi kehittämisessä tai ongelmanratkaisussa  etsi osaava palveluntarjoaja ja keskustele hänen kanssa tarpeestasi  lue innovaatiosetelin kuvaus osoitteessa www.tekes.fi/rahoitus/pk-yritys/innovaatioseteli www.tekes.fi/rahoitus/pk-yritys/innovaatioseteli  kysy tarvittaessa lisätietoja Tekesin innovaatioseteli- tiimiltä  tee hakemus Tekesin sähköisessä asiointipalvelussa; valitsemasi palveluntarjoaja voi osallistua hakemuksen laatimiseen  Projektin vastuullisen johtajan on oltava hakijayrityksen palveluksessa. Palveluntarjoaja ei siis voi hakea seteliä hakijayrityksen puolesta.

7 OTA YHTEYTTÄ www.tekes.fi/rahoitus Team Finland -asiakaspalvelu ►Puh. 029 50 20510, ark. 9 – 16 www.tekes.fi/rahoitus


Lataa ppt "Innovaatioseteli INNOVAATIO-OSAAMISTA YRITYKSEESI"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google