Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

 n. 20 henkeä  Toimittajia, tuottajia, tuotantokoordinaattoreita  televisio, radio, netti  Huom. Tiedettä käsitellään myös muissa kuin tiedeohjelmissa.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: " n. 20 henkeä  Toimittajia, tuottajia, tuotantokoordinaattoreita  televisio, radio, netti  Huom. Tiedettä käsitellään myös muissa kuin tiedeohjelmissa."— Esityksen transkriptio:

1

2  n. 20 henkeä  Toimittajia, tuottajia, tuotantokoordinaattoreita  televisio, radio, netti  Huom. Tiedettä käsitellään myös muissa kuin tiedeohjelmissa (uutiset, ajankohtais- ja asiaohjelmat jne).

3  Prisma dokumentti  Tiededokumentti  Yksittäiset sarjat

4  Viikottainen makasiini  30 minuuttia  Tiistaisin klo 20.00 TV1  Torstaisin klo 20.00 Teema  teemoja

5  Mielikuvia historiasta  Vs. todellisuus  Kertoja jonka kautta perehdytään

6  -suomalaisen psykiatrian ja mielenterveyshoidon historiaa  4 x 60 min  Vuoden vaihteessa 2011-2012

7  Ohjelmasarja tunteista, joita erilaiset sääilmiöt ja säätilat herättävät meissä ihmisissä.  Syksyllä 2011

8

9  Ei tieteen tekemistä  Suunnattu “suurelle yleisölle”, ei esimerkiksi tiedeyhteisölle  Kilpailu katsojista vaikuttaa esim. Kerrontaan. Tekemistä, kokeilemista, tutkimusretki –tyylistä ohjelmistoa

10  Valistusasenne on menneisyyttä  Asiat kerrotaan nykyään tarinoiden ja kautta  Tai toiminnan kautta

11  Yksinkertaistaminen  Tasapuolisuuden vaatimus  Kaikki aiheet eivät sovi televisioon  Journalistinen valinta: valitsemme aiheita kiinnostavuuden ja merkittävyyden mukaan

12  Television tekeminen on kallista  Kilpailu katsojista on kovaa –”ihan ok” idea tai aihe ei riitä.  Tuotantoajat ovat pitkiä, muutamasta viikosta vuosiin.

13  Kansainvälinen trendi “minä” – näkökulma tiedeaiheisiin  Tilalle tullut kokeileminen ja testaaminen  Persoonat nousevat keskeisiksi  Nuorten yleisöjen tavoittelu näkyy entistä voimakkaammin (Myytinmurtajat ym.)

14

15  Reseptori  Radiaattori  Tekniikan käsikirja  Historiasarjat  Muurahaiset  Nuntii Latinii

16  Tiedeykkönen  Historiasarjat  Nuntii latinii

17 RADIO SUOMI:  Kontaktiohjelmia (sääilta, tähtienkatseluilta, terveysillat, rakentajien ilta)  Hitin kaava, kesäsarja  Tieteen taustapeili YleX:  Absoluuttinen totuus

18  Ei tieteen tekemistä  Suunnattu “suurelle yleisölle”, ei esimerkiksi tiedeyhteisölle  Asia edellä?

19  Radio on “halpaa”  Kilpailu kuulijoista?  Nopeaa  Taustatyö tiedeohjelmissa vaativaa  “Radiossa voi mennä asia edellä”

20 Puheohjelmien tulevaisuus? Puhekanavat?

21  Uutisissa tiedeuutiset  Ohjelmilla omia ”sivuja” –niistä ollaan luopumassa, kootaan enemmän isommiksi palveluiksi  Areena ja Elävä arkisto  Sosiaalinen media


Lataa ppt " n. 20 henkeä  Toimittajia, tuottajia, tuotantokoordinaattoreita  televisio, radio, netti  Huom. Tiedettä käsitellään myös muissa kuin tiedeohjelmissa."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google