Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Etätyö – Telecommuting (Mitä on etätyö?) [[Elias]] Kokeiden tarkistus mökillä Tietoliikenneyhteys? Telecommute Toimivuus: Riippuen henkilöstä ja aiheesta.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Etätyö – Telecommuting (Mitä on etätyö?) [[Elias]] Kokeiden tarkistus mökillä Tietoliikenneyhteys? Telecommute Toimivuus: Riippuen henkilöstä ja aiheesta."— Esityksen transkriptio:

1 Etätyö – Telecommuting (Mitä on etätyö?) [[Elias]] Kokeiden tarkistus mökillä Tietoliikenneyhteys? Telecommute Toimivuus: Riippuen henkilöstä ja aiheesta – suunnittelu vs virtapiirit

2 Etätyön rajaus [[Elias]] Ei hallinto, vaan opettajat ja esimiestasot kokeiden yms. tarkastus on jo tulospalkattu Tietotyö etätyönä Luentojen etäältä vetäminen

3 Johtamisen teoriat [[Esa]] SWOT, tilannejohtaminen (käyränelikenttä) Maslow – hygienia/motivointi 1-2.Phys: ei vaikutusta 3.Sos: kotiasiat helpottuu, työyhteisöllisyys kärsii (kahvikeskustelut ja uistinprojektit) 4.Arvostus: johtaja-alainen suhde 5.its.tot: joustavuus 6.Tieto:

4 SWOT – Analyysi [Tero] Hyvät ja huonot puolet Lyhyt ja pitkä aikaväli

5 Vaikutukset johtamiseen [[Tomi]] Opetusta ei voi mitata kellokortista Etätyö: Hygienia vaiko motivointitekijä? Motivoiko etätyön mahdollisuus?

6 Sovellettavuus [[Mika]] Opettaminen: työkaluja Oviportaali -> kurssien valinta Moodle -> kurssin tukitoiminnot Opetusmateriaali -> kurssin nettisivut?? Luennot “podcastiksi” Fasiliteetit koteihin ja katseluohjelmat oppilaille Pilottikurssi Tulevaisuus, edelläkäynti


Lataa ppt "Etätyö – Telecommuting (Mitä on etätyö?) [[Elias]] Kokeiden tarkistus mökillä Tietoliikenneyhteys? Telecommute Toimivuus: Riippuen henkilöstä ja aiheesta."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google