Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Siun sote tehdään NYT Siun sotessa tehdään uusi malli sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujen tuottamisesta ja organisoinnista Pohjois-Karjalan ja Heinäveden.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Siun sote tehdään NYT Siun sotessa tehdään uusi malli sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujen tuottamisesta ja organisoinnista Pohjois-Karjalan ja Heinäveden."— Esityksen transkriptio:

1 Siun sote tehdään NYT Siun sotessa tehdään uusi malli sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujen tuottamisesta ja organisoinnista Pohjois-Karjalan ja Heinäveden alueella. Toiminta alkaa

2 Otsikkodia Corbel 44 pt, musta 85%
Alaotsikko Calibri 24 pt Alatunniste tarvittaessa

3 Otsikko Corbel 40 pt 85% Leipäteksti Calibri 28 pt musta 100%

4 Värit Musta 85 % Punainen RGB 162, 28, 38 Sininen RGB 52, 89, 153
Ruskea RGB 109, 82, 68 Keltaoranssi RGB 222, 152, 54 T.vihreä RGB 90, 132, 62 T.oranssi RGB 204, 89, 41 V.vihreä RGB 174, 183, 50

5 8-9 § Hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen
Kunnan on seurattava asukkaittensa elinoloja, hyvinvointia ja terveyttä sekä niihin vaikuttavia tekijöitä alueittain ja väestöryhmittäin Raportointi valtuustolle vuosittain Hyvinvointikertomus valtuustolle valtuustokausittain vrt. sähköinen hyvinvointikertomus Kunnan on strategisessa suunnittelussaan asetettava hyvinvoinnin ja terveyden edistämiselle tavoitteet ja määriteltävä toimenpiteet sekä arvioitava ennakkoon päätösten vaikutukset ja otettava ne huomioon kunnan eri toimialojen päätöksenteossa Sote-alueen ja tuottamisvastuussa olevan ky:n on annettava asiantuntija-apua.

6 Järjestäminen

7 Tuotanto (= vastuu sekä vertikaalisen että horisontaalisen integraation toteuttamisesta)
Henkilöstö (kunnilta, ky:ltä) Tuotantokuntayhtymä mennessä oltava valmista Käytännön alettava Tarjoutuu SOTE-järjestäjälle Tuottajaksi mennessä Osaaminen ja kehittäminen Tilat (kunnilta, ky:ltä) Järjestämispäätös Määrä, laatu, integraatio, jne. Terveydenhuollon palvelut Sosiaalitoimen palvelut Yksityiset tuottajat: palveluasuminen, vastaanottoja, fysioterapiaa, yms.


Lataa ppt "Siun sote tehdään NYT Siun sotessa tehdään uusi malli sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujen tuottamisesta ja organisoinnista Pohjois-Karjalan ja Heinäveden."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google