Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Syö aivosi virkeiksi™ -tyhykoulutus

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Syö aivosi virkeiksi™ -tyhykoulutus"— Esityksen transkriptio:

1 Syö aivosi virkeiksi™ -tyhykoulutus
Elina Lammi ravitsemuskouluttaja

2 Toimintani pohjautuu omaan Viisaan syömisen -filosofiaani: ”Vanha viisaus, toisen herkku on toisen myrkky, pitää yhä paikkansa. Syöminen on henkilökohtainen ja yksilöllinen valinta. Ruokavalio tulee suunnitella omiin tarpeisiin ja eri elämänvaiheisiin sopivaksi. Hyvinvoinnin kannalta on yhtä tärkeää, miten syö kuin mitä syö. Syöminen on sallittu nautinto, jonka kohtuus mahdollistaa.”

3 Työntekijöiden ruokavalio tai sen puuttuminen vaikuttaa yritykseen!
Onnellisempia työntekijöitä Tehokkaampia päitä Vähemmän uupumusta ja sairauksia Menestyvä yritys satsaa henkilökuntansa hyvinvointiin. Syö aivosi virkeiksi™ - tyhytoiminnan avulla yrityksestä tulee entistäkin parempi työpaikka ja lisää tulosta! Alkaa hyvän tekemisen kierre.

4 Syö aivosi virkeiksi™ –tyhykoulutus koostuu alla olevista moduuleista, joista kootaan juuri teidän työpaikallenne sopiva kokonaisuus. Syö aivosi virkeiksi luento Henkilökohtainen ravitsemusneuvonta/sparraus Ohjattu maisteluruokahetki: aamupuurobaari, lounasbreikki, after work- ruokahetki Verkkokurssit Tavoitteellista, pitkäkestoista ja tuloksellista työhyvinvoinnin lisäämistä Ravitsemusteoriasta käytännön tekoihin, aina ruokalautaselle asti!

5 Esimerkit tyhytoiminnaksi
Syö aivosi virkeiksi-luento 1 x kk = 4 Ohjattu ruokamaisteluhetki 1 x kk = 4 1 x henkilökohtainen ravitsemusneuvonta/hlö Koulutus voidaan toteuttaa myös verkossa: Luennot webinaareina Muu koulutus verkkokurssina Koulutuksen aihealueita mm. Mieliruoka on muutakin kuin mielitekoja – mitä aivoruoka on? Pieni ravinto-oppi tämän päivän tarpeisiin – onko superfoodeja olemassa? Lisäravinteet – tarvitaanko ja jos, niin mitä? Tietoinen syöminen – mitä ja miten?

6 Ota yhteyttä ja suunnitellaan teille sopiva koulutus!
Viisaan syömisen asialla.


Lataa ppt "Syö aivosi virkeiksi™ -tyhykoulutus"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google