Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Yrittäjän Etupaketti Eteralta saat enemmän.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Yrittäjän Etupaketti Eteralta saat enemmän."— Esityksen transkriptio:

1 Yrittäjän Etupaketti Eteralta saat enemmän

2 Yrittäjän kanssa tässä ajassa.
Haluamme istua pöydän samalle puolelle yrittäjän kanssa. Elää mukana asiakkaan rytmissä. Koska yrittäjien tarpeet ovat erilaisia, olemme luoneet palveluita, joista jokainen voi kerätä omaan tarpeeseensa sopivimmat. Eteran Yrittäjän Etupaketti elää arjessa. Sen sisältö on suunniteltu yrittäjien kanssa. Muuttunut työelämä asettaa yrittäjille ja organisaatioille uudenlaisia haasteita. Meidän tehtävämme Eterassa on omalla osaamisellamme auttaa yrityksiä keskittymään siihen, mikä heidän menestymisensä kannalta on olennaista.

3 Yrittäjän Etupaketti Etera Valmennus Työkykypalvelut Verkkopalvelut
Yrittäjille suunnatut valmennukset luotsaavat eteenpäin ja auttavat eri tilanteissa. Järjestämme koulusta, webinaareja, yms. tilaisuuksia joissa saat samalla mahdollisuuden verkostoitua. Työkykypalvelut Yrittäjän työkyvyn ylläpitämiseen ja henkilöstön hallintaan löytyy työkaluja. Saat vuosittaisen työkyky- ja hyvinvointikartoituksen ja työkaluja työkyvyn ylläpitoon. Verkkopalvelut Vakuuttamiseen liittyvät asiat hoituvat kätevästi sähköisesti. Verkkopalvelusta löytyvät kaikki YEL- ja TyEL- vakuuttamiseen liittyvät asiat. Oma eläke – palvelusta näet kertyneen eläkkeesi. Asiantuntija- neuvontapalvelut Henkilökohtainen ja asiantunteva palvelu on lähelläsi, kun työelämässä tulee muutoksia. Voit hyödyntää myös kumppanimme palveluja. Työ- ja toimitilat Tarjoamme toimitilaa ja tuotantotilaa eri puolella Suomea. Kysy myös syksyllä avattavasta Eteran Työhuone Pasilasta. Itsensä johtaminen Esimiestaitojen ABC Stressistä hyvinvointiin Yrittäjä – Tässä ajassa. Hyvä Työvire -kysely Hyvä Työvire -palvelu Kompassi Työhyvinvoinnin työkalut Vakuutuksenhoito OmaEläke Palkkalaskuri Työtulolaskuri Tyvi-palvelu Eläkeneuvonta Yrittäjäpalvelu Kuntoutusneuvonta Omistajanvaihdospalvelu Kumppanipalvelut Uutiskirje Toimitilat Työhuone Pasila Ajantasaiset edut etera.fi/yrittajaedut

4 Cafe Ekberg: ”TÄSSÄ AJASSA TARVITAAN USKOA TULEVAISUUTEEN.”
MITÄ ETERA TARJOAA YRITTÄJÄLLE? Cafe Ekberg: ”TÄSSÄ AJASSA TARVITAAN USKOA TULEVAISUUTEEN.” Kattavat verkkopalvelut, jotka helpottavat paperisotaa. Esimerkiksi palkkalaskurilla on kätevä selvittää osa-aikaisen työntekijän palkan sivukustannukset. Eteran Hyvä Työvire –kysely ja Hyvä työvire –palvelu antavat työkaluja oman ja henkilöstön hyvinvoinnin kartoittamiseen ja edistämiseen. Jumppakuminauhan ja ohjeet. Eteran uutiskirje antaa ajantasaista tietoa työeläkevakuutuksiin ja työhyvinvointiin liittyvistä asioista ”Hyvä vakuutusyhtiö on kuin mentori, joka vapauttaa meille aikaa liiketoiminnan kehittämiseen”, sanoo kahvila- ja leipomotoimintaan erikoistuneen Ekbergin toimitusjohtaja MAJ-LEN EKBERG. Arvostettu perheyritys Ekberg on aloittanut yhteistyön työeläkevakuutusyhtiö Eteran kanssa Valintaan vaikutti erityisesti Eteran asiakaslähtöisyys ja ratkaisukeskeinen tapa toimia.

5 MITÄ ETERA TARJOAA YRITTÄJÄLLE?
Metsäkoneyrittäjä Janne Ravolainen: ”TÄSSÄ AJASSA TÄYTYY PYSYÄ AJAN HERMOLLA.” Valmennusta, jonka avulla ratkotaan henkilöstöhallinnon ja yrityksen johtamisen haasteita käytännönläheisellä otteella. Webinaarit säästävät aikaa. Työhyvinvointipalveluita, mm. Eteran Hyvä Työvire –kysely oman työkyvyn kartoittamiseen sekä Hyvä työvire – palvelu. Matka hyvään kuntoon –kiertue. Helppokäyttöiset verkkopalvelut, joiden avulla voi hoitaa oman ja tilapäisten työtekijöiden vakuutukset helposti. Keväiset avohakkuut työllistävät yrittäjänä kuudetta vuotta työskentelevää METSÄKONEYRITTÄJÄ JANNE RAVOLAISTA. Hän tarjoaa tiiviissä yhteistyössä muiden sopimusyrittäjien kokonaisurakoita, joihin kuuluu useamman metsäkoneen lisäksi puutavaran kuljetukset teiden varsiin. Etera vastasi Ravolaisen eläkeasioista jo silloin, kun hän oli palkkatyössä. Kumppanuutta oli luonteva jatkaa yrittäjänä. Yhteistyö sujuu jouhevasti tilitoimiston kautta, joka vastaa Ravolaisen laskutuksesta ja kirjanpidosta.

6 Kanttia2, Oulu: ”TÄSSÄ AJASSA TÄYTYY RUOKKIA MIELIKUVITUSTA.”
MITÄ ETERA TARJOAA YRITTÄJÄLLE? Kanttia2, Oulu: ”TÄSSÄ AJASSA TÄYTYY RUOKKIA MIELIKUVITUSTA.” Etera Valmennuksen koulutustilaisuudet ja webinaarit luotsaavat eteenpäin niin henkilöstön johtamisessa kuin työhyvinvoinnin kehittämisessä. . Eteran verkkopalvelussa hoidat joustavasti kaikki työeläkeasiat. Eteran kuukausi-ilmoituksella sesonki- ja projektiluonteisten työsuhteiden työeläkeasiat pysyvät ajan tasalla. Yrittäjä tässä ajassa –tilaisuus yrittäjien verkostoitumis- tapahtuma Työhuone Pasilassa. Täällä voi tehdä satunnaisesti töitä, kun piipahtaa Helsingissä. Arkkitehtitoimiston toimitusjohtaja MARKUS HAAPSAARI on tyytyväinen kumppanuuteen Eteran kanssa. ”Etera ei jää vain kasvottomaksi eläkeyhtiöksi, joka hoitaa lakisääteiset työeläkeasiat. Yhteydenpito on suoraa ja aktiivista.” Innovatiivisessa ja kansainvälisessä arkkitehtitoimistossa on paljon projektiluontoisia työsuhteita. Työeläkeyhtiön valinnassa painoi se, että Eteran reaaliaikaisen kuukausi-ilmoituksen avulla on helppo pitää työeläkeasiat ajan tasalla työsuhteiden vaihtuvuudesta huolimatta.

7


Lataa ppt "Yrittäjän Etupaketti Eteralta saat enemmän."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google