Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Ammattiosaajan työkykypassi ja ALPO.fi

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Ammattiosaajan työkykypassi ja ALPO.fi"— Esityksen transkriptio:

1 Ammattiosaajan työkykypassi ja ALPO.fi

2 Ammattiosaajan työkykypassi
Mikä on työssä tärkeää? Puhtaat vaatteet – ja hiukset? Kunto? Kaverit? Palkka? Vapaa-aika? Onko sinulla työpäivän jälkeistä elämää? Kunnossa olevat työkalut? Entäpä, jos vika tuleekin työkalun toiseen päähän? Kuka korjaa? Kuka korvaa?

3 Ammattiosaajan työkykypassi
Mikä on työssä tärkeää? Olet itsesi tärkein työkalu! Älä hajota itseäsi! Pidä itsestäsi huolta – ja kaverista kanssa! Älä ole tylsä – pidä itsesi terävänä! Satsaa itseesi!

4 Ammattiosaajan työkykypassi
Ammattiosaajan työkykypassin avulla voit huomioida työkyvyn laajan kokonaisuuden – passi on sinua varten! VAROITUS! Passi saattaa aiheuttaa kunnon nousua ja hyvää oloa! Nauti varovasti!

5 Ammattiosaajan työkykypassi
Toiminta- ja työkykyä edistävä liikunta Terveys-osaaminen Ammatin työkyky- valmiudet Harrastuneisuus ja yhteistyövalmiudet Työkyky- valmiuksien vahvistaminen Hyvinvoivasta oppimisympäristöstä työelämään ja yhteiskuntaan 5 osa-aluetta hyväksytty suoritus: 40 tuntia + tavoitteen täyttyminen/osa-alue tai opiskelija osoittaa muulla tavoin saavutta- neensa tavoitteen suoritusjärjestys vapaa suoritetaan ammatti- opintojen aikana Ammattiosaajan työkykypassi

6 Ammattiosaajan työkykypassi
Kuka hoitaa? Keneen yhteyttä? Tähän oppilaitoksen oma kuvaus passivastaavasta ja ohjaajista.

7 Ammattiosaajan työkykypassi
Miten suoritetaan? Tähän oppilaitoksen kuvaus passin toteuttamisesta teidän omassa oppilaitoksessanne.

8 Ammattiosaajan työkykypassi
ALPO.fi-hyvinvointiportaali ”Työkykysi työkalu” Tietoja, vinkkejä ja linkkejä työkyvyn ja hyvinvoinnin edistämiseen Alakohtaisesti ja omakohtaisesti Työkyvyn tiivis tietopankki ja risteysasema Ammattiosaajien kokemuksia työelämästä Liikunta- ja harrastuspäiväkirja Työkaluja Ammattiosaajan työkykypassin toteuttamiseen Aktivoidu ja aktivoi osoitteessa:

9 Ammattiosaajan työkykypassi
Ja vielä… Kaksi kokenutta miestä hakee töitä puistoalalta Erikoisosaamisena reunakiveykset sekä penkkiakrobatia Ottaisitko heidät töihin?

10 Ammattiosaajan työkykypassi
…?


Lataa ppt "Ammattiosaajan työkykypassi ja ALPO.fi"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google