Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

“Cyborgit” ja kielenopiskelu: verkkokurssi vastauksena uuden sukupolven asettamiin pedagogisiin haasteisiin HILC seminaari, Kielikeskus, HY Marja.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "“Cyborgit” ja kielenopiskelu: verkkokurssi vastauksena uuden sukupolven asettamiin pedagogisiin haasteisiin HILC seminaari, Kielikeskus, HY Marja."— Esityksen transkriptio:

1 “Cyborgit” ja kielenopiskelu: verkkokurssi vastauksena uuden sukupolven asettamiin pedagogisiin haasteisiin HILC seminaari, 15.3.2012 Kielikeskus, HY Marja Härmänmaa, marja.harmanmaa@helsinki.fi

2 Verkko-opetus? Vastaan – Fyysinen kontakti katoaa – Ryhmäkoheesio katoaa Puolesta – Ajallinen ja paikallinen vapaus Millainen on nykyopiskelija?

3 Cyborg Käsite 1960-luvulla Ihminen + kone

4 Neil Harbisson

5 Ihminen+känny+pc

6 Tietotekniikka muuttaa Maailmaa – Tiedollinen auktoriteetti katoaa – Tieto maksutonta – Tiedonkulku helpottuu Yhteiskuntaa – It-yhteiskunnassa palvelut verkossa Ihmistä – Ihmissuhteet – Lukutekniikka ja todellisuuden tekstittäminen – Todellisuuden hahmottaminen

7 20-vuotias opiskelija ja verkko Järjestää pankkiasiat Tekee ostokset Seuraa uutisia ja hakee tietoa Hoitaa sosiaaliset suhteensa

8 Miksi hän ei opiskelisi verkossa?

9 Pitääkö kaikkien opettaa verkossa? Ei Toistaiseksi kysyntää erilaisille kursseille Eri kielissä verkkokursseja Mikä on tilanne 5, 10, 15 vuoden päästä?

10 Tietotekniikka nyt? Nyky-yhteiskunta = tietotekniikkayhteiskunta – Palvelut siirtyvät verkkoon Tietotekniikan hallitseminen on kaikille välttämätön kansalaistaito Se helpottaa elämistä ja opettamista!

11 Kolme pointtia Kehitys on nopeaa ja sitä ei voi pysäyttää Tietotekniikan hallitseminen jakaa yhteiskuntaa Mistä tietoa uusista sovelluksista?

12 Kiitos!


Lataa ppt "“Cyborgit” ja kielenopiskelu: verkkokurssi vastauksena uuden sukupolven asettamiin pedagogisiin haasteisiin HILC seminaari, Kielikeskus, HY Marja."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google